RobertEs 30.11.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Teraz trochę inne pytanie: Podoba Wam się ta nowa szata graficzna??? Bo mi się w ogóle nie podoba ja nie zdążyłam się wczuć w poprzednią a mi się podoba Robuś jakoś ty masz zupełnie inne gusta niż my zawsze wiedziałem ze jestem jakiś "inny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 .... rozpisujecie się tu o psach a my ostatnio goniliśmy w domu za myszą i efektem tego zajścia jest fakt, że od dzisiaj mamy nowego domownika ... KOTKA ... Pusię a`la tygrys ale piesek by Anię obronił przed niebezpieczeństwem, a tak Pusią zajmie się nasz Tonik (luibi tygryski) no ja bym na jego miejscu uważał.... to jest Tygrysica ... a kobiety z pozoru łagodne są bardzo niebezpieczne a Robuś gdzie ty takie kobiety widziałeś, przecież te z Murowańca to oaza spokoju ha... z tym kawełem wygrałabyś "Śmiechu Warte" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a tak a propo dobrych hurtowni, to jaktak dalej pójdzie to skończę z Ewertem w sądziechodzi oczywiście o instalacje CWU i CO bo to jest najgorsze, materiały robocizna itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wcześniej był podejmowany temat gazu i autobusu w Murowańcu... Chętnie podpiszę się pod petycją! A o jaki autobus chodzi? chcemy przedłużyć linię 92 Ja też bardzo chętnie się podpiszę !!! ... już niedługo ... nowy Sołtys nam to załatwi ... prawda _Alex?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a tak a propo dobrych hurtowni, to jaktak dalej pójdzie to skończę z Ewertem w sądzie chodzi oczywiście o instalacje CWU i CO bo to jest najgorsze, materiały robocizna itd .. i gdzie tu "oaza spokoju"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 30.11.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A propo's wczorajszych artykułów o biurze D.... z białych błót jeżeli to wszystko prawda, to dziękuje wam wszystkim za ostrzeżenia, bo właśnie dzięki wam i forum wycofałem się z tego biura. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wcześniej był podejmowany temat gazu i autobusu w Murowańcu... Chętnie podpiszę się pod petycją! A o jaki autobus chodzi? chcemy przedłużyć linię 92 Ja też bardzo chętnie się podpiszę !!! ... już niedługo ... nowy Sołtys nam to załatwi ... prawda _Alex?? Robert no Ty mnie lepiej nie denerwuj trzeba pogadac ż Januszem, musi być facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A propo's wczorajszych artykułów o biurze D.... z białych błót jeżeli to wszystko prawda, to dziękuje wam wszystkim za ostrzeżenia, bo właśnie dzięki wam i forum wycofałem się z tego biura. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI !!! ... no właśnie też chciałem o to zahaczyć ... Pani w Dako to nie jest Katarzyna K. to Danuta K. robiłem u niej adaptację.... nie to żebym był zadowolony z jej usług... bo odwaliła robote na odpier... dobrze, że zrezygnowałeś... pisze tak dla wyjaśnienia sprawy i dociekliwości innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a tak a propo dobrych hurtowni, to jaktak dalej pójdzie to skończę z Ewertem w sądzie chodzi oczywiście o instalacje CWU i CO bo to jest najgorsze, materiały robocizna itd .. i gdzie tu "oaza spokoju"??? a co ma oaza spokoju do działań niezgodnych na pewno z logiką a również i z prawem (sprawdzam to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A propo's wczorajszych artykułów o biurze D.... z białych błót jeżeli to wszystko prawda, to dziękuje wam wszystkim za ostrzeżenia, bo właśnie dzięki wam i forum wycofałem się z tego biura. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI !!! ... no właśnie też chciałem o to zahaczyć ... Pani w Dako to nie jest Katarzyna K. to Danuta K. robiłem u niej adaptację.... nie to żebym był zadowolony z jej usług... bo odwaliła robote na odpier... dobrze, że zrezygnowałeś... pisze tak dla wyjaśnienia sprawy i dociekliwości innych... to bląd w gazecie czy o kogo innego chodzi, bo też się wycofaliśmy po zakupie projektu na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A propo's wczorajszych artykułów o biurze D.... z białych błót jeżeli to wszystko prawda, to dziękuje wam wszystkim za ostrzeżenia, bo właśnie dzięki wam i forum wycofałem się z tego biura. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI !!! ... no właśnie też chciałem o to zahaczyć ... Pani w Dako to nie jest Katarzyna K. to Danuta K. robiłem u niej adaptację.... nie to żebym był zadowolony z jej usług... bo odwaliła robote na odpier... dobrze, że zrezygnowałeś... pisze tak dla wyjaśnienia sprawy i dociekliwości innych... to bląd w gazecie czy o kogo innego chodzi, bo też się wycofaliśmy po zakupie projektu na szczęście nie wiem, nie czytałem artykułu w każdym razie kobieta, która robiła dla mnie adaptację w Dako to Danuta K. i z tego co wiem to właścicielka (nazwa firmy też na to wskazuje DAnuta KOnie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 30.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 RobertEs masz racje w 100% pewności nie ma czy piszą o tym biurze. Napisałeś, że zrobili Ci adaptacje na odp..., ja np. zostałem błednie poinformowany przez Panią z Dako, że przydomowa oczyszczalnia spokojnie zmieści sie na mojej działce co okazało się nieprawdą. Pytałem się też jak to jest z wystepowaniem o wnioski, bo właścicielami działki jesteśmy wspólnie z żoną- pani K. zapewniła mnie, że wystarczy jedna osoba na wniosku. Natomiast w spektrum powiedziano mi, że lepiej będzie jak będziemy razem z żoną na tych wszystkich warunkach, więc załatwiałem część dokumentów jeszcze raz. A pozatym wszystko superr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 30.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 RobertEs a'propos kota -takiego potwora chyba nie macie co?? http://www.smog.pl/wideo/2155/rekordowe_rozmiary czegoś takiego nie widziałem!!! [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 RobertEs masz racje w 100% pewności nie ma czy piszą o tym biurze. Napisałeś, że zrobili Ci adaptacje na odp..., ja np. zostałem błednie poinformowany przez Panią z Dako, że przydomowa oczyszczalnia spokojnie zmieści sie na mojej działce co okazało się nieprawdą. Pytałem się też jak to jest z wystepowaniem o wnioski, bo właścicielami działki jesteśmy wspólnie z żoną- pani K. zapewniła mnie, że wystarczy jedna osoba na wniosku. Natomiast w spektrum powiedziano mi, że lepiej będzie jak będziemy razem z żoną na tych wszystkich warunkach, więc załatwiałem część dokumentów jeszcze raz. A pozatym wszystko superr dokładnie tak - u nas była identyczna sytuacja. Na akcie notarialnym zakupu działki jesteśmy razem z Anią dlatego na wszytkich papierach i pozwoleniu na budowę też jesteśmy razem. Poza tym Ania chciała widnieć jako współwłaściciel - gdybym ją kiedyś wykiwał ... takie są kobiety właśnie ... wyrachowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 RobertEs a'propos kota -takiego potwora chyba nie macie co?? http://www.smog.pl/wideo/2155/rekordowe_rozmiary czegoś takiego nie widziałem!!! [/url] no nie takiego nie mamy... moim zdaniem to nieszczęście takiego kota... że ma właściciela, który do tego dopuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dokładnie tak - u nas była identyczna sytuacja. Na akcie notarialnym zakupu działki jesteśmy razem z Anią dlatego na wszytkich papierach i pozwoleniu na budowę też jesteśmy razem. Poza tym Ania chciała widnieć jako współwłaściciel - gdybym ją kiedyś wykiwał ... takie są kobiety właśnie ... wyrachowane Robert jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią, jakie wyrachowane świadome swoich praw i dbające o przyszłość swoich dzieci bo facet to najchętniej by sobie uciekł i zostawił bidulkę z dziećmi na pastwę współczesnego świata a normalnie myślące kobiety zabepieczają się na przyszłość żeby moć normalnie egzystować gdy wymarzony facet w sile wieku ucieknie za jakąś blond małolatą aby przekonywać siebie że jeszcze coś znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dokładnie tak - u nas była identyczna sytuacja. Na akcie notarialnym zakupu działki jesteśmy razem z Anią dlatego na wszytkich papierach i pozwoleniu na budowę też jesteśmy razem. Poza tym Ania chciała widnieć jako współwłaściciel - gdybym ją kiedyś wykiwał ... takie są kobiety właśnie ... wyrachowane Robert jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią, jakie wyrachowane świadome swoich praw i dbające o przyszłość swoich dzieci bo facet to najchętniej by sobie uciekł i zostawił bidulkę z dziećmi na pastwę współczesnego świata a normalnie myślące kobiety zabepieczają się na przyszłość żeby moć normalnie egzystować gdy wymarzony facet w sile wieku ucieknie za jakąś blond małolatą aby przekonywać siebie że jeszcze coś znaczy jestem zbulwersowany Twoją wypowiedzią... ja wolę brunetki ... poza tym też jestem wyrachowany ... kredyt też jest na nas oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dokładnie tak - u nas była identyczna sytuacja. Na akcie notarialnym zakupu działki jesteśmy razem z Anią dlatego na wszytkich papierach i pozwoleniu na budowę też jesteśmy razem. Poza tym Ania chciała widnieć jako współwłaściciel - gdybym ją kiedyś wykiwał ... takie są kobiety właśnie ... wyrachowane Robert jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią, jakie wyrachowane świadome swoich praw i dbające o przyszłość swoich dzieci bo facet to najchętniej by sobie uciekł i zostawił bidulkę z dziećmi na pastwę współczesnego świata a normalnie myślące kobiety zabepieczają się na przyszłość żeby moć normalnie egzystować gdy wymarzony facet w sile wieku ucieknie za jakąś blond małolatą aby przekonywać siebie że jeszcze coś znaczy jestem zbulwersowany Twoją wypowiedzią... ja wolę brunetki ... poza tym też jestem wyrachowany ... kredyt też jest na nas oboje ja jestem zdziwiona że najbardziej ruszły Ciebie blondynki, czyżbyś był w sile wieku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a tak a propo dobrych hurtowni, to jaktak dalej pójdzie to skończę z Ewertem w sądzie chodzi oczywiście o instalacje CWU i CO bo to jest najgorsze, materiały robocizna itd niestety prawo w naszym kraju jest zbyt skomplkikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dokładnie tak - u nas była identyczna sytuacja. Na akcie notarialnym zakupu działki jesteśmy razem z Anią dlatego na wszytkich papierach i pozwoleniu na budowę też jesteśmy razem. Poza tym Ania chciała widnieć jako współwłaściciel - gdybym ją kiedyś wykiwał ... takie są kobiety właśnie ... wyrachowane Robert jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią, jakie wyrachowane świadome swoich praw i dbające o przyszłość swoich dzieci bo facet to najchętniej by sobie uciekł i zostawił bidulkę z dziećmi na pastwę współczesnego świata a normalnie myślące kobiety zabepieczają się na przyszłość żeby moć normalnie egzystować gdy wymarzony facet w sile wieku ucieknie za jakąś blond małolatą aby przekonywać siebie że jeszcze coś znaczy jestem zbulwersowany Twoją wypowiedzią... ja wolę brunetki ... poza tym też jestem wyrachowany ... kredyt też jest na nas oboje ja jestem zdziwiona że najbardziej ruszły Ciebie blondynki, czyżbyś był w sile wieku??? ... już 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts