alex_ 04.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Alex chętnie poparłabym Wasze projekty (gaz, autobus) ale sądziłam, że nie będąc jeszcze mieszkańcem Murowańca nie bardzo mam do tego prawo... Marcin z Bydzi dziękuję za porady dot obrazków dori ale jakby patrzeć od tej strony to w sumie nic sie nie będzie działo przez najbliższe 2-3 lata albo i więcej, bo mieszkać to nie wszystko, później jakieś papiery itd, itp a tak pismo złożyć można a gmina odpowiedzieć musi a przynajmniej będzie wiadomo, że się coś będzie działo jeśli bym nie krzyczała na zebraniu o lampy na strusiej to przez kilka lat sołtys by żył w błogiej świadomości że tam się nic nie dzieje, a tak jest zapisane na przyszły rok w plany (realizacja to innego ale chociaż plany są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 04.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 CześćPoszukuje jakiejś hurtowni w Bydgoszczy iokolicach gdzie mógłbym kupić w dobrej cenie Sadolin.Macie jakieś namiary bo znalazłem to tylko w Castoramie lub innych marketach budolanych a wiadomo chciałbym to kupić jak najtaniej.PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 04.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Aga-Faciowa - czytałam Twój dziennik; może to byli CI sami co umnie??? Mi włamali się do szopki i zwinęli materiały budowlane Jak ich dorwę .... to mężowi nie starczy na adwokata!!!! Tak czytam wasze posty o złodziejach i już sie sam zaczynam martwić, chociaż jeszcze nie zacząłem budowy. Tak sobie myśle, że skoro wiadomo kto to kradnie i policja nic nie chce zrobić to może by "inaczej" to załatwić..... Nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktoś mi kradnie materiały i jest bezkarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W sprawie artykułu w Expressie "Dziwna grzywna" nie chodzi o Dako a o biuro z ulicy Tucholskiej w Bydgoszczy (nie wiadomo czy mają nazwę), ale są to Katarzyna i Leszek dzwoniłam do autorki a ona bardzo chętna jeżeli mamy jakieś problemy z kimś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 04.12.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W sprawie artykułu w Expressie "Dziwna grzywna" nie chodzi o Dako a o biuro z ulicy Tucholskiej w Bydgoszczy (nie wiadomo czy mają nazwę), ale są to Katarzyna i Leszek dzwoniłam do autorki a ona bardzo chętna jeżeli mamy jakieś problemy z kimś innym TY to jesteś dociekliwa. Nie chciałbym Ci podpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.12.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W sprawie artykułu w Expressie "Dziwna grzywna" nie chodzi o Dako a o biuro z ulicy Tucholskiej w Bydgoszczy (nie wiadomo czy mają nazwę), ale są to Katarzyna i Leszek dzwoniłam do autorki a ona bardzo chętna jeżeli mamy jakieś problemy z kimś innym TY to jesteś dociekliwa. Nie chciałbym Ci podpaść I bardzo dobrze Robuś, że nie chcesz podpaść, to dlaczego nie byłeś jeszcze tłumaczyć się z tych podatków a tak poza tym pojawił się problem ja sądziłam że Dako (w ogóle mi ich nie żal), ale kurcze to nie oni, a ja na nich psy wieszam to zbyt długi kontakt z Wawą (oni są przewrażliwieni na prawo autorskie, podpisują fotki kto robił a co dopiero cytat czyjegoś autorstwa bez podania nazwiska autora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 04.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Niedzielny spacerek w Murowańcu... Pochodziliśmy z rodzinką, pooglądaliśmy co nieco - niektórym nawet w okienko zajezeliśmy Obiadek w Jadłodaini B. - jakoś wyjątkowo nieudany Ale tym sposobem pół dnia spędziliśmy w miejscu, gdzie ostatecznie mamy zamieszkać ciekawe w czyje to okienko ??? nieśmiało odpowiem, że może w Wasze... ? Ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 04.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W sprawie artykułu w Expressie "Dziwna grzywna" nie chodzi o Dako a o biuro z ulicy Tucholskiej w Bydgoszczy (nie wiadomo czy mają nazwę), ale są to Katarzyna i Leszek Na Tucholskiej to jest biuro o nazwie po prostu: Zespół Usług Projektowych - Leszek K. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikop 04.12.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 [witam. może nie powinnam to, ale w drobnych niekt nic nie mówi. A Wy jesteście na etapie budowania własnych domków. Poszukuję działki w okolicy Torunia. Wie ktoś może o jakiś działkach na sprzedaż. Z nimi coraz gorzej, a ja zaczynam popada w depresję. Szukamy od września, a jak już coś znajdziemy to zawsze jakies ale. Nasz ostatni wybór- działkę widzieliśmy w piątek, umówieni na podpisanie wstepnej umowy, a tu gościu z biura mówi że jakiś wiekszy inwestor kupił dwie duże dzialki obok i wziął również tą naszą. Błagam, pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.12.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 w sprawie działek to powinna coś wiedzieć "kusząca" Agnieszka a w sprawie pisma do wójtowej BB o gaz to jest w formie papierowej pozostała tylko forma elektroniczna proszę wpisujcie się na listę zainteresowanych (komu mam to wysyłać w dniu jutrzejszym jak co) wiem że: gromalkolamarcin z bydzi (nie ma wyjścia) ???????? PS pismo w sprawie linii 92 jest w głowie (to wszystko musi dojrzeć), optymistyczna wersja też na jutro pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.12.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Niedzielny spacerek w Murowańcu... Pochodziliśmy z rodzinką, pooglądaliśmy co nieco - niektórym nawet w okienko zajezeliśmy Obiadek w Jadłodaini B. - jakoś wyjątkowo nieudany Ale tym sposobem pół dnia spędziliśmy w miejscu, gdzie ostatecznie mamy zamieszkać ciekawe w czyje to okienko ??? nieśmiało odpowiem, że może w Wasze... ? Ale nie jestem pewna no a ja byłam pewnie w kuchni, ciekawią mnie zainteresowani moimi wnętrzami a tak serio jak goła baba jest na płocie to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 05.12.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Niedzielny spacerek w Murowańcu... Pochodziliśmy z rodzinką, pooglądaliśmy co nieco - niektórym nawet w okienko zajezeliśmy Obiadek w Jadłodaini B. - jakoś wyjątkowo nieudany Ale tym sposobem pół dnia spędziliśmy w miejscu, gdzie ostatecznie mamy zamieszkać ciekawe w czyje to okienko ??? nieśmiało odpowiem, że może w Wasze... ? Ale nie jestem pewna no a ja byłam pewnie w kuchni, ciekawią mnie zainteresowani moimi wnętrzami a tak serio jak goła baba jest na płocie to moje a myślałem, że goła baba w kuchni poza tym... jaka goła, jaka goła ... pół naga i ... z mieczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 05.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 w sprawie działek to powinna coś wiedzieć "kusząca" Agnieszka a w sprawie pisma do wójtowej BB o gaz to jest w formie papierowej pozostała tylko forma elektroniczna proszę wpisujcie się na listę zainteresowanych (komu mam to wysyłać w dniu jutrzejszym jak co) wiem że: gromal kola marcin z bydzi (nie ma wyjścia) ???????? PS pismo w sprawie linii 92 jest w głowie (to wszystko musi dojrzeć), optymistyczna wersja też na jutro pozdr Dlaczego nie mam wyjścia ? Szczerze mówiąc, to gaz aż tak bardzo nie będzie mi chyba potrzebny. Ale podpisze, nie ma problemu. (trzeba sie przyszłej władzy przypodobać ) Jeżeli chodzi o linie autobusową tym bardziej. Pozdrawiam Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.12.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Dlaczego nie mam wyjścia ? Szczerze mówiąc, to gaz aż tak bardzo nie będzie mi chyba potrzebny. Ale podpisze, nie ma problemu. (trzeba sie przyszłej władzy przypodobać ) Jeżeli chodzi o linie autobusową tym bardziej. Pozdrawiam Alex no właśnie chodzi o niedomówienia w komitecie wyborczym, ja nie chciałam kiełbasy a środki stracone pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a myślałem, że goła baba w kuchni poza tym... jaka goła, jaka goła ... pół naga i ... z mieczem no Robert chcesz koniecznie podpaść lepiej znajdź chwilkę na kawę u sąsiadki to pogadamy jak dla mnie lepiej by było jakby to był facet dajmy na to z .......gołą szablą PS muszą być dwie wersje dla każdej strony, a nie tylko jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 05.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a myślałem, że goła baba w kuchni poza tym... jaka goła, jaka goła ... pół naga i ... z mieczem no Robert chcesz koniecznie podpaść lepiej znajdź chwilkę na kawę u sąsiadki to pogadamy jak dla mnie lepiej by było jakby to był facet dajmy na to z .......gołą szablą PS muszą być dwie wersje dla każdej strony, a nie tylko jednej załatwione... ale tej szabli to Ty poszukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 05.12.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Troszke zmieniam temat, ale zastanawiam sie nad zmianą stropu (adaptacja projektu) z terivy na drewniany. Według moich wstępnych obliczeń drewniany jest tańszy, ale obawiam się że może być problem z wykonastwem.Strop z terivy zrobi każda ekipa budowlana, natomiast drewniany to tylko cieśla, o których cięzko. Oczywiście może być jeszcze problem z drewnem itp.Co o tym myślicie?Jakieś porady, wskazówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 05.12.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Marcin pogadaj z Agą ona ma. Jak mogę tylko podpowiedzieć że nie ładowąłbym się już drugi raz w coś czego nie mogę szybko domówić, czego nie mogę użyć zastępczo. Robiłem filigana i musiałem czekać ponad 2 tygodnie a szlag mnie trafiał. Gdybym wybrał terive to pewnie po tygodniu miałbym strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Alex, mam ciągły kontakt z Pati i udało mi się nawet coś dla niej znaleźć, ale pojawiły sie problemy i nic z tego nie wyszło. Jednakże cały czas cięzko pracujemy nad poszukiwaniem działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Alex, mam ciągły kontakt z Pati i udało mi się nawet coś dla niej znaleźć, ale pojawiły sie problemy i nic z tego nie wyszło. Jednakże cały czas cięzko pracujemy nad poszukiwaniem działki Aga mam nadzieję że nie masz mi za złe że nazywam Ciebie "kuszącą" Agą, ale nie mogę się oprzeć a tak poza tym to jako jedyna przyszłaś mi do głowy (znawca stron toruńskich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts