Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Jak by mi ukradli coś to bym chyba wziął w swoje ręce, ale nie sprawy tylko kija do beysballa :p

Gdybyś TY widział, co mój małżonek wozi w aucie :) Przy okazji pochwalę się ;-)

Sam się zastanawiam co zrobić jak będę sie budować. Myślałem o blaszaku, ale na złodzieja nie ma rady kłódke rozwali i tyle.

Pomysł z namiotem jak u Alex nie jest zły tylko musi być ciepło :wink:

Na wiosnę zapowiada się duży ruch w budowaniu, więc będzie raźniej i ... w kupie cieplej :D

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

RobertEs

ogrodzenie

pod 220V

groźny pies (lub groźnie wyglądający)

mało skuteczny - patrz psy w betoniarni - też groźne, a nie zatrzymały włamywaczy

i halogen na czujkę

hmmmm dobra myśl, pod warunkim, że sąsiad nie ma głębokiego snu; lepsza WYJĄCA SYRENA :)

... a najlepiej czujny sąsiad (ja miałem to szczęście)

mój jest czujny, ale co z tego, skoro była mgła i widoczność na wyciągnięcie ręki

RobertEs

ogrodzenie

pod 220V

groźny pies (lub groźnie wyglądający)

mało skuteczny - patrz psy w betoniarni - też groźne, a nie zatrzymały włamywaczy

i halogen na czujkę

hmmmm dobra myśl, pod warunkim, że sąsiad nie ma głębokiego snu; lepsza WYJĄCA SYRENA :)

... a najlepiej czujny sąsiad (ja miałem to szczęście)

mój jest czujny, ale co z tego, skoro była mgła i widoczność na wyciągnięcie ręki

im więcej utrudnień tym bardziej odstrasza ... chyba

Jak by mi ukradli coś to bym chyba wziął w swoje ręce, ale nie sprawy tylko kija do beysballa :p

Gdybyś TY widział, co mój małżonek wozi w aucie :) Przy okazji pochwalę się ;-)

Sam się zastanawiam co zrobić jak będę sie budować. Myślałem o blaszaku, ale na złodzieja nie ma rady kłódke rozwali i tyle.

Pomysł z namiotem jak u Alex nie jest zły tylko musi być ciepło :wink:

Na wiosnę zapowiada się duży ruch w budowaniu, więc będzie raźniej i ... w kupie cieplej :D

namiot był w sierpniu zeszłego roku temperatura była bardzo niska i schodziło do 0 w nocy a w dzień 20 kilka :(,

blaszak nic nie daje sąsiedzi naprzeciwko taki mają i nic nie dało, kupili taczkę powozili jednego dnia trochę piasku, a na drugi już nie było :(

rozmwawiałam z Gminą i kwestia autobusu utknęła w szafie, czyli pismo przypominające jest OK trochę tam ostro napisałam i sie przestraszyłam że na zaś

RobertEs masz szansę nie podpaść mogę sie zamówić na wysyłanie tego, jak co prosze o maile albo o spisanie w jednego posta komu

Marczysława może to nie jest głupi pomysł pod warunkiem że będą wszyscy a również i Ty!!

alex_

RobertEs masz szansę nie podpaść mogę sie zamówić na wysyłanie tego, jak co prosze o maile albo o spisanie w jednego posta komu

możesz mi przesłać, @ znasz :)

Marczysława może to nie jest głupi pomysł pod warunkiem że będą wszyscy a również i Ty!!

Skoro zaproponowałam, to chyba będę ;-)

alex_

możesz mi przesłać, @ znasz :)

Skoro zaproponowałam, to chyba będę ;-)

To teraz jakiś termin trzeba ustalić :D

Fakt, że odpadają domki parterowe, które z reguły są bardzo rozłoż(rz)yste? :-?

rozłoż(rz)yste :D :D :D

Może ktoś nas odwiedzi w sobotę. Bedziemy od 7.00 :D :D :D . Nie wiem do której!

I co Murowaniec na to?? Jedziemy??

Tylko sie nie rozpychajcie łokciami :D :D :D

no nie my tak skromniutko tylko nie z kogutami o 7 a troszkę póżniej gdzieś 10-11 na chwileczkę pogadać :),

A nie możecie o 7.30??? No dobra o 8.00!

Żartowałam.

Lojalnie piszę, że nie wiemy do której będziemy. Może do 12-ej, 13-ej. Lepiej zadzwonić.

Marcin wyśle na priv.

Moge wziąść psinucha?

umówmy się na jedną godzinę, bo się będziemy rozmijać, jak co my też możemy wziąść psisko, a jakiej rasy zwierza masz??

A nie możecie o 7.30??? No dobra o 8.00!

Żartowałam.

Lojalnie piszę, że nie wiemy do której będziemy. Może do 12-ej, 13-ej. Lepiej zadzwonić.

Marcin wyśle na priv.

Moge wziąść psinucha?

umówmy się na jedną godzinę, bo się będziemy rozmijać, jak co my też możemy wziąść psisko, a jakiej rasy zwierza masz??

Mój pies jest szlachetnej rasy zwanej KUNDEL :p bez rodowodu bo ze schronska. :wink:

a tak poważnie to będe w sobote 11.30 tak myślę z małym może poślizgiem :oops:

W sprawie kradzieży:

rozmawiałam z Panią z Expressu jest przemiła jak tylko będziemy gotowi to chętnie się umówi na spotkanie z kilkoma osobami, nawet popstryka zdjęcia

i wysmaruje kilka zdań że się nic nie dzieje w tej kwestii :D

Ale z Ciebie konkretna kobita. Widze, że czasu nie marnujesz.

Jestem pod wrażeniem :p (pozytywnym, żeby nie było)