Marcin z Bydzi 11.12.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No i jak krzykacze z Murowańca jakieś uwagi, może to być w taki sposób pisane, czy ktoś ma swoje propozycje ?? ... pyta oczywiście największy krzykacz Murowańca Najbardziej podoba mi się ten fragment Jako mieszkaniec miejscowości Murowaniec takie działanie odbieram jako działanie na szkodę mieszkańców i element, który pozwoli pani wójt na nie wywiązanie się ze składanych obietnic funkcjonowania komunikacji autobusowej w miejscowości Murowaniec. Działanie władz gminy wskazuje, że mieszkańcy miejscowości Murowaniec są mieszkańcami gorszej kategorii, ponieważ działanie to powoduje możliwe maksymalne odłożenie w czasie możliwości funkcjonowania komunikacji autobusowej. I jak tu nie poprzeć Cię w wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No taka jestem rozgoryczona dzisiejszym dniem Miałam załatwić parę spraw i zdążyć na spotkanko w Murowańcu... Pędziłam ile fabryka dała, dojechałam, ale za późno, spóźniłam się niestety Błąkałam jeszcze się godzinę po okolicy, ale nie trafiłam na Was... czekaliśmy, czekaliśmy... ale chyba za krótko... musimy się chyba wymienić numerami tel. ludzie z Murowańca słuchajcie może by tak do jednej osoby przesłać nick, imiona i jakiś numer kontaktowy żeby nie było takiej sytuacji że nie ma się jak skontaktować Ja jestem "ZA" tylko czy wszyscy będą chcieli? ja nie za bardzo wiem dlaczego nie, rozumiem że wówczas brak chęci na wspólne spotkania również, przecież chodzi o sytuacje typowo awaryjne i o informacje na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No i jak krzykacze z Murowańca jakieś uwagi, może to być w taki sposób pisane, czy ktoś ma swoje propozycje ?? ... pyta oczywiście największy krzykacz Murowańca Najbardziej podoba mi się ten fragment Jako mieszkaniec miejscowości Murowaniec takie działanie odbieram jako działanie na szkodę mieszkańców i element, który pozwoli pani wójt na nie wywiązanie się ze składanych obietnic funkcjonowania komunikacji autobusowej w miejscowości Murowaniec. Działanie władz gminy wskazuje, że mieszkańcy miejscowości Murowaniec są mieszkańcami gorszej kategorii, ponieważ działanie to powoduje możliwe maksymalne odłożenie w czasie możliwości funkcjonowania komunikacji autobusowej. I jak tu nie poprzeć Cię w wyborach oczywiście możecie wpisać przyszły mieszkaniec, na pewno poprawić jakąś gramatykę albo styl, gdyż nie jestem humanistą i zawsze piszę od d.. strony dlatego sądziałm że się znajdzie ktoś bardziej kompetentny a tak poza tym to się odczep od tych wyborów bo się sąsiadka wkurzy a żeby było śmieszniej tojak dalej to będzie się tak bujać a mężunio zacznie pracować w normalnych godzinach to kto wie czy nie skończymy w naszej pszczółce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 alex i Robert też się cieszymy, ze nas odwiedziliście. Dziękujemy bardzo za tak liczne przybycie nowych nieznajomych/znajomych . Fajnie jest wymieniać się poglądami i informacjami. Super, że dopisała pogoda. Aguś jak będziecie mieli już fotki ze spotkanka, wyślij proszę mailem pozdrawiamy ja też się piszę na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 11.12.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak poza tym to się odczep od tych wyborów bo się sąsiadka wkurzy a żeby było śmieszniej tojak dalej to będzie się tak bujać a mężunio zacznie pracować w normalnych godzinach to kto wie czy nie skończymy w naszej pszczółce Nie denerwuj się bo zmarszczek dostaniesz Już dam sąsiadce spokój z tym sołtysem. Co to jest pszczółka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 11.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak poza tym to się odczep od tych wyborów bo się sąsiadka wkurzy a żeby było śmieszniej tojak dalej to będzie się tak bujać a mężunio zacznie pracować w normalnych godzinach to kto wie czy nie skończymy w naszej pszczółce Nie denerwuj się bo zmarszczek dostaniesz Już dam sąsiadce spokój z tym sołtysem. Co to jest pszczółka?????? no no ostro właśnie, co to za pszczółka?? ... to gdzie wysyłać te numery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak poza tym to się odczep od tych wyborów bo się sąsiadka wkurzy a żeby było śmieszniej tojak dalej to będzie się tak bujać a mężunio zacznie pracować w normalnych godzinach to kto wie czy nie skończymy w naszej pszczółce Nie denerwuj się bo zmarszczek dostaniesz Już dam sąsiadce spokój z tym sołtysem. Co to jest pszczółka?????? takie białe i ma 4 kółka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 alex i Robert też się cieszymy, ze nas odwiedziliście. Dziękujemy bardzo za tak liczne przybycie nowych nieznajomych/znajomych . Fajnie jest wymieniać się poglądami i informacjami. Super, że dopisała pogoda. Aguś jak będziecie mieli już fotki ze spotkanka, wyślij proszę mailem pozdrawiamy ja też się piszę na maila wysłałam tylko prosze sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nie dokuczajcie alex . Ona chce dla Was dobrze a Wy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no właśnie gdzie wysyłać te telefony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 alex i Robert też się cieszymy, ze nas odwiedziliście. Dziękujemy bardzo za tak liczne przybycie nowych nieznajomych/znajomych . Fajnie jest wymieniać się poglądami i informacjami. Super, że dopisała pogoda. Aguś jak będziecie mieli już fotki ze spotkanka, wyślij proszę mailem pozdrawiamy ja też się piszę na maila wysłałam tylko prosze sprawdź jak dojdzie to potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 no właśnie gdzie wysyłać te telefony? mogę być koziołem, wrzuci się w tabelkę i będzie Ok ale jak co potwierdzcice czyje telefony wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nie dokuczajcie alex . Ona chce dla Was dobrze a Wy co??? DZIĘKUJĘ AGUŚ, jako jedyna sprawiedliwa i to z Zamościa, stanęłaś w mojej obronie, a ci zza miedzy nawet nie decenią, zawsze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 11.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nie dokuczajcie alex . Ona chce dla Was dobrze a Wy co??? Ale ja jej nie dokuczam... Jestem pod wrażeniem zdolności organizacyjnych i to z czystej sympatii oraz jako wyraz docenienia zaproponowałem stanowisko. Alex_ się przecież nie gniewa nie? PS Czy ja tez mogę dostac zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Aguś fotki doszły , ale ten Twoj Facio ma oko nic tylko płakać ze śmiechu PS żeby nie było płaczę sama z siebie i mężunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak a propo spotkanka, to drożdzówka była przyzwoita, bo na oleju od RobetEsów, czy można to uznać jako Wasz RobertEs wkład w spotkanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a potem nam się dziwią, że się nie odzywamy... mój post z prośbą o pomoc przeszedł niezauważony w debatach Murowańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 11.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a tak a propo spotkanka, to drożdzówka była przyzwoita, bo na oleju od RobetEsów, czy można to uznać jako Wasz RobertEs wkład w spotkanko?? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 a potem nam się dziwią, że się nie odzywamy... mój post z prośbą o pomoc przeszedł niezauważony w debatach Murowańca Aga między debatami Murowańca pisaliśmy również do Ciebie (jeśli chodzi o tartak), niestety w tej kwestii jesteś stronnicza zauważamy wszystkich a nie tylko Murowaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.12.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Alex, ja sie śmieję. Piszecie o drożdżówkach, ślinka mi leci, jestem na diecie i nie jem słodyczy I szkoda, że z "mojego" Kopanina nie ma tu nikogo, bo też bym popisała Cieszę się, że udało Wam sie spotkać, poznać, pogadać...i dalej sledzę watek o drożdżówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts