Asia i Olek 15.12.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No i kupiłem Express Bydgoski... Strona 4 - temat dnia: Kradną wszystko na mur-beton. Czytam, czytam i widzę:"Pani Justyna wraz z mężem budują w Murowańcu dom jednorodzinny..."i dalej:"Tylko w rejonie Murowańca w ciągu trzech miesięcy na policję zgłoszono cztery kradzieże. Niestety, nie udało się nikogo złapać za rękę, choć we wsi mówią, że wiadomo, kto kradnie." Pięknie! Pierwszy krok zrobiony!Może to coś da... Chociażby dla dużej grupki osób, która będzie się w przyszłości budować tam... Pozdrowionka Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.12.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No i kupiłem Express Bydgoski... Strona 4 - temat dnia: Kradną wszystko na mur-beton. Czytam, czytam i widzę: "Pani Justyna wraz z mężem budują w Murowańcu dom jednorodzinny..." i dalej: "Tylko w rejonie Murowańca w ciągu trzech miesięcy na policję zgłoszono cztery kradzieże. Niestety, nie udało się nikogo złapać za rękę, choć we wsi mówią, że wiadomo, kto kradnie." Pięknie! Pierwszy krok zrobiony! Może to coś da... Chociażby dla dużej grupki osób, która będzie się w przyszłości budować tam... Pozdrowionka Olek też kupiłam pierwsze kroki były po express cała zasługa w Marczysławie, bo ja się troszkę gazet boję może cosik z tego wyda, ale żeby kapustę to już lekka przesada w tej naszej wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 15.12.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 też kupiłam pierwsze kroki były po express cała zasługa w Marczysławie, bo ja się troszkę gazet boję może cosik z tego wyda, ale żeby kapustę to już lekka przesada w tej naszej wiosce No z tą kapustą to faktycznie przegięcie... I jeszcze żeby betoniarkę?!? Nawet całe koparki... To już jest niezła jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.12.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 też kupiłam pierwsze kroki były po express cała zasługa w Marczysławie, bo ja się troszkę gazet boję może cosik z tego wyda, ale żeby kapustę to już lekka przesada w tej naszej wiosce No z tą kapustą to faktycznie przegięcie... I jeszcze żeby betoniarkę?!? Nawet całe koparki... To już jest niezła jazda... no koparki to już na innych budowach, jakiś większych u nas to betoniarka, materiały budowlane i stal z tym że chyba nie wszystko jest zgłaszane w policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.12.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 a tak w sprawie wsi, jak się nie mylę to ulica patrolowa ma lampy stoją i świecą, a po jednej stronie las, a po drugiej domy mam nadzieję że w przyszłym roku ruszą tą strusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 15.12.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Tak sobie teraz myślę... Chyba (nie jestem pewien) już się wcześniej pojawiła taka propozycja na forum, ale może by tak zrobić jakąś mapkę Murowańca i każdy by pozaznaczał mniej więcej, gdzie ma swoją siedzibkę... Fajnie byłoby wiedzieć, gdzie trzeba iść, jak np. będzie trzeba przekopać ogródek, bo się podpadło... Widziałem inne grupy miały nawet całe strony pozakładane... Ale na początek chociaż taka mapka byłaby niezła... Co myślicie? Pozdrowionka Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 15.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 To ja zgłosiłam taki pomysł Miało to nastąpić na naszym spotkaniu w Murowańcu - na które się spóźniłam... Więc nadal jestem "ZA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.12.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Tak sobie teraz myślę... Fajnie byłoby wiedzieć, gdzie trzeba iść, jak np. będzie trzeba przekopać ogródek, bo się podpadło... Co myślicie? Pozdrowionka Olek akurat gdzie jest ogródek do przekopania, za podpadziochę to wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.12.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 To ja zgłosiłam taki pomysł Miało to nastąpić na naszym spotkaniu w Murowańcu - na które się spóźniłam... Więc nadal jestem "ZA" a teraz jeśli chodzi o zaznaczanie czegokolwiek, to musimy miec mapkę, bo ostatnia wersja gromala nie miała podzielonych działek koło betoniarni i jak się Gacek, kola i Marcin mają wmalować jak już będzie mapka to chętnie namalujemy nasze krzaczki PS na telefony czekam do końca dnia, w weekend wrzuuce w tabelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 15.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 a teraz jeśli chodzi o zaznaczanie czegokolwiek, to musimy miec mapkę, bo ostatnia wersja gromala nie miała podzielonych działek koło betoniarni i jak się Gacek, kola i Marcin mają wmalować jak już będzie mapka to chętnie namalujemy nasze krzaczki Tak na dobrą sprawę, to chyba nie musimy mieć mapki z każdą działką zaznaczoną. Raz, że byłaby bardzo duża, a dwa każdy wie, gdzie mniej więcej znajduje się jego/jej działka i tak też możnaby pozaznaczać. Najlepsze byłoby zdjęcie satelitarne terenu, ale na maps.google.com nie mają dokładnego zdjęcia satelitarnego tego terenu. W Bydgoszczy czy Białych Błotach, a nawet po części w Kruszynie nie ma problemu, by znaleźć każdy domek - wszystko widać jak na dłoni. Ale dla Murowańca nie ma tak szczegółowych zdjęć... Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 15.12.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam Dobry pomysł z tą mapką, fakt że na mojej mapie nie ma wszystkich działek ale sa ulice a każdy może swoją dorysować ewentualnie postawić kropkę z numerem do któredo podporzadkować można nasze telefony i nr dzialki. Więc co o tym myślicie? Alex mapkę już masz, telefony naplywaja więc jak już masz tak duzo to może będziesz tak Kochana i powiekszysz swoje dzieło. Gromal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 15.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 no i co jak ja jestem to wszyscy uciekli do domu i odpoczywają sobie na działeczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 15.12.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 no i co jak ja jestem to wszyscy uciekli do domu i odpoczywają sobie na działeczkach ? Alex nam uciekła.... Chyba ją troszkę przestraszyłeś tym pisaniem, że mogłaby to zrobić Ja się cały czas pod projektem podpisuję (aaaa... żonka moja również) Pozdrowionka Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.12.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 no i co jak ja jestem to wszyscy uciekli do domu i odpoczywają sobie na działeczkach ? Alex nam uciekła.... Chyba ją troszkę przestraszyłeś tym pisaniem, że mogłaby to zrobić Ja się cały czas pod projektem podpisuję (aaaa... żonka moja również) Pozdrowionka Olek nie uciekła tylko pracuje :P , w weekend czekają mnie porządki w domku, Święta idą :D jak wpadnie mi mapka w ręce to mogę coś tam wrzucić ale sporo osób nie wiem gdzie mają działeczeki i może być cięzko a jpg można puszczać muratorem to jak co może zacząć od wersji elektronicznej, po kolei każdy tyle chyba będzie mógł edytować i namazać co trzeba, co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 no heyjka forumowicze Oczywiście dzisiaj z rana przetuptałam sie po Express.Poczytałam ,podumałam i ....niezłą wioskę zrobili z naszego MUROWAŃCA(kapucha itp.)- nie biorąc pod uwagę ważnego wątku całego artykułu. Oj cięzko będzie z ta budową -biedziemy warować jak psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 15.12.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 nie uciekła tylko pracuje :P , w weekend czekają mnie porządki w domku, Święta idą :D jak wpadnie mi mapka w ręce to mogę coś tam wrzucić ale sporo osób nie wiem gdzie mają działeczeki i może być cięzko a jpg można puszczać muratorem to jak co może zacząć od wersji elektronicznej, po kolei każdy tyle chyba będzie mógł edytować i namazać co trzeba, co Wy na to?? Wyślij elektronicznie... Tylko nie do wszystkich razem, a jakoś po kolei, tak, aby każdy mógł nanieść swoje i potem przesłać dalej z już naniesionymi swoimi namiarami... Potem kolejny naniesie swoje i tak dalej... Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 15.12.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczynam w marcu budowę w Murowancu Mam zamair do wrzesnia polozyć instalacje, zamknąc dom i nie stoi do wiosny ale po tym artukule to ciezkie chwile bede przezywał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczynam w marcu budowę w Murowancu Mam zamair do wrzesnia polozyć instalacje, zamknąc dom i nie stoi do wiosny ale po tym artukule to ciezkie chwile bede przezywał.... Myślę,że na każdym etapie trzeba będzie czatować na złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczynam w marcu budowę w Murowancu Mam zamair do wrzesnia polozyć instalacje, zamknąc dom i nie stoi do wiosny ale po tym artukule to ciezkie chwile bede przezywał.... na jakiej ulicy masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 15.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Na koncu ulicy Bielika,Nowa ulica Bielikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts