AGA I KRZYŚ 17.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dziekuję GACUŚ za zaproszenie-żałuję ,że nie mogę skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No to zapraszam , jest jeszcze ktoś chętny na eklerka - przepraszam kawałek eklerka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 17.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a gdzie te eklerki dajesz??? (tak z ciekawości) - może blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 W Bydzi na osiedlu leśnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 17.01.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 oj daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 17.01.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ja siedzę na Ogińskiego -to w sumie niedaleko .Ale już za parę minut się zrywam do domku To narka -wpadnijcie jutro na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 To narka.Jak się zrobi cieplej i przyjdzie wiosna to trzeba bedzie zorganizować jakąś małą imprezkę , małego grilka , małe piwko , i opić te nasze działeczki i pozwolenia na budowę. Oczywiście imprezka na działkach w Murowańcu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 17.01.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 jak przyjdzie wiosna to nie będziecie mieli zbyt wiele czasu na grilowanie. budowa pochłonie was całkowicie (tak było u nas) TYLKO żE MY ROBILIśMY W 99 % wszystko sami tak więc imprezki i grile były rzadkością. ale życzę wam dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 17.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 jak przyjdzie wiosna to nie będziecie mieli zbyt wiele czasu na grilowanie. budowa pochłonie was całkowicie (tak było u nas) TYLKO żE MY ROBILIśMY W 99 % wszystko sami tak więc imprezki i grile były rzadkością. ale życzę wam dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 17.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gacek masz wiadomość na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gacek masz wiadomość na privie Odebrano i wysłano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gacuś dzięki za informacje w sprawie działek, znajoma poszukuje ,ale jakoś nic w Murowańcu na sprzedaż nie mogła znaleźć - co znalazła to już sprzedane. Z jakich okolic Murowańca jesteście lub będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gacuś dzięki za informacje w sprawie działek, znajoma poszukuje ,ale jakoś nic w Murowańcu na sprzedaż nie mogła znaleźć - co znalazła to już sprzedane. Z jakich okolic Murowańca jesteście lub będziecie? Ja tak samo miałem co coś znalazłem , obejrzałem , zdecydowałem że biorę to się okazywało że sprzedane . I niestety kilka ładnych działeczek ładniejszych od obecnej oraz o lepszej lokalizacji poszło mi koło nosa . My mamy działeczkę z okolic betoniarni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 My mamy działkę na Opalowej, to chyba jest kawałek drogi od Betoniarni? Zauważyłam ,że większość z forum ma działki w Twoim rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 My mamy działkę na Opalowej, to chyba jest kawałek drogi od Betoniarni? Zauważyłam ,że większość z forum ma działki w Twoim rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 My mamy działkę na Opalowej, to chyba jest kawałek drogi od Betoniarni? Zauważyłam ,że większość z forum ma działki w Twoim rejonie Tak zgadza się że dużo osób z forum ma działki z okolic betoniarni , a to dla tego że większość działek zostało właśnie w tym rejonie , bo rzadko kto chciał budować się w sąsiedztwie betoniarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 17.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 zdenerwować może to nie , ale jak chcesz to możesz wpaść na małego eklerka . Jeszcze dwa mi zostały . Kurcze - Gacuś jakie propozycje daje na forum....ho ho... Sam bym też chętnie jednego wciągnął, ale pewnie o tej porze to już wszystko się dobrze układa na drodze do pewnej dziurki w brzuszku u Gacusia.... heh.... Pozdro Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 zdenerwować może to nie , ale jak chcesz to możesz wpaść na małego eklerka . Jeszcze dwa mi zostały . Kurcze - Gacuś jakie propozycje daje na forum....ho ho... Sam bym też chętnie jednego wciągnął, ale pewnie o tej porze to już wszystko się dobrze układa na drodze do pewnej dziurki w brzuszku u Gacusia.... heh.... Pozdro Olek No już wciągnięte , już zapomniałem jak smakują . Niestety musiałem sam się nimi delektować bo nikt nie chciał się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 17.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a moze ktos mi poleci gdzie szukac paneli?wiem ze na leczyckuiej przy zakupie kompletu montuja gratis, moze ktos jeszcze cos poleci?dziekiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a moze ktos mi poleci gdzie szukac paneli? wiem ze na leczyckuiej przy zakupie kompletu montuja gratis, moze ktos jeszcze cos poleci? dzieki arek Ja mogę polecić ESPO na Curie Skłodowskiej 17 . Kilka latek temu pracowałem w tej firmie i wiem że mieli dobrze przeszkolonych montażystów. Jak jest w tej chwili , czy mają jakieś promocje oraz czy dają montaż gratis to niestety nie wiem. Ale na pewno dużo wytłumaczą , doradzą a w szczególności szefowa sklepu Pani Ewa . Poza tym w OBI też dawali montaż gratis , oczywiście samej podłogi , za montaż listew przyściennych i podłogowych trzeba zapłacić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts