AGA I KRZYŚ 18.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 oj ,będzie się działo... Kawałeczek...,.powiadasz...Masz działkę gdzies koło betoniarni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 oj blisko betoniarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 18.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ja siedzę na Ogińskiego -to w sumie niedaleko .Ale już za parę minut się zrywam do domku To narka -wpadnijcie jutro na forum Też mieszkałam kiedyś przez 3 lata na Ogińskiego... Ostatni blok przy pętli autobusowej... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany ja już nie nadążam czytać co Wy tu wypisujecie. Ludzi z Murowańca coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cieszmy się , że WIEŚ się rozrasta i mam nadzieję,że wkrótce stanie się pięknym osiedlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cieszmy się , że WIEŚ się rozrasta i mam nadzieję,że wkrótce stanie się pięknym osiedlem do tego pięknym to bardzo długo............ nie mogę się od 2 tygodni doprosić w gminie u Pani Martynki wyrównania ul.Strusiej, a jeszcze są opustoszałe budynki, w sprawie których jakieś sprawy spadkowe trwają, a sołtys sobie nic nie robi z nielegalnych wysypisk to tak żeby nie było tak pięknie mam nadzieję że jak już wszyscy zamieszkacie to siłą ilości coś się zmieni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cieszmy się , że WIEŚ się rozrasta i mam nadzieję,że wkrótce stanie się pięknym osiedlem My tak się uparliśmy że Murowaniec to wieś a tak naprawdę to prawnie jest to osiedle. Wystarczy zajrzeć do uchwały Rady Gminy Białe Błota z dnia 14 listopada 1997 roku gdzie jest napisane : Uchwała Nr. .......... w sprawie zagospodarowania przestrzennego osiedla "Murowaniec", gmina Białe Błota. oraz dalej znowu czytamy: Uchwalić miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego osiedla "Murowaniec"......... To co będziemy mieszkać na wsi czy na osiedlu ? Bo jak na wsi to może w projekcie domu trzeba uwzględnić jakieś pomieszczenie dla hodowli kur krówek i świń itd .Wiecie swojskie mleczko ,jajeczka , schabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Do osiedla to jeszcze troszkę brakuje ale być może niebawem już nikt nie pomyśli o Murowańcu jak o wsi A wszyscy mieszkańcy będa dumni z pięknego osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 to co będziemy mieszkać na wsi czy na osiedlu ? Bo jak na wsi to może w projekcie domu trzeba uwzględnić jakieś pomieszczenie dla hodowli kur krówek i świń itd .Wiecie swojskie mleczko ,jajeczka , schabik Myślę, że jajeczniczka na śniadanko z jajeczek od swojskich kurek byłyby ok! Mniam.. mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cieszmy się , że WIEŚ się rozrasta i mam nadzieję,że wkrótce stanie się pięknym osiedlem do tego pięknym to bardzo długo............ nie mogę się od 2 tygodni doprosić w gminie u Pani Martynki wyrównania ul.Strusiej, a jeszcze są opustoszałe budynki, w sprawie których jakieś sprawy spadkowe trwają, a sołtys sobie nic nie robi z nielegalnych wysypisk to tak żeby nie było tak pięknie mam nadzieję że jak już wszyscy zamieszkacie to siłą ilości coś się zmieni :P No tak rzeczywiście jak byłem w poniedziałek koło betoniarni to sporo dziurek powstało . Niestety ta droga na razie nie będzie lepiej wyglądać . Jesienią , wiosną i zimą będziemy narzekać na powstające dziurki ze względu na opady a jak przyjdzie lato droga będzie bez dziurek to znowu będziemy narzekać na szybko jeżdżące auta i kurz unoszący się za tymi wozami. Co do smieci to na bydgoskich osiedlach też są takie dzikie wysypiska . Najgorzej jak ktoś pierwszy wysypie gdzieś śmieci to ludzie momentalnie w to miejsce dosypią i robi się wielka góra śmieci . Ludzie uważają że jak ktoś tu wysypał to oni też mogą. Ciekawe jakby tak ktoś przed ich działka wysypał śmieci , czy też w tedy dosypaliby się do tej kupeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Cieszmy się , że WIEŚ się rozrasta i mam nadzieję,że wkrótce stanie się pięknym osiedlem do tego pięknym to bardzo długo............ nie mogę się od 2 tygodni doprosić w gminie u Pani Martynki wyrównania ul.Strusiej, a jeszcze są opustoszałe budynki, w sprawie których jakieś sprawy spadkowe trwają, a sołtys sobie nic nie robi z nielegalnych wysypisk to tak żeby nie było tak pięknie mam nadzieję że jak już wszyscy zamieszkacie to siłą ilości coś się zmieni :P No tak rzeczywiście jak byłem w poniedziałek koło betoniarni to sporo dziurek powstało . Niestety ta droga na razie nie będzie lepiej wyglądać . Jesienią , wiosną i zimą będziemy narzekać na powstające dziurki ze względu na opady a jak przyjdzie lato droga będzie bez dziurek to znowu będziemy narzekać na szybko jeżdżące auta i kurz unoszący się za tymi wozami. Co do smieci to na bydgoskich osiedlach też są takie dzikie wysypiska . Najgorzej jak ktoś pierwszy wysypie gdzieś śmieci to ludzie momentalnie w to miejsce dosypią i robi się wielka góra śmieci . Ludzie uważają że jak ktoś tu wysypał to oni też mogą. Ciekawe jakby tak ktoś przed ich działka wysypał śmieci , czy też w tedy dosypaliby się do tej kupeczki? Z prędkością można sobie poradzić dla porównania ulica równoległa do Szubińskiej od Pięknej w górę, "śpiący policjanci" się gonią a śmieci wkurzają mnie dlatego że sołtys powiedział mi że są tak od 10 lat i nie widzi problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 to co będziemy mieszkać na wsi czy na osiedlu ? Bo jak na wsi to może w projekcie domu trzeba uwzględnić jakieś pomieszczenie dla hodowli kur krówek i świń itd .Wiecie swojskie mleczko ,jajeczka , schabik Myślę, że jajeczniczka na śniadanko z jajeczek od swojskich kurek byłyby ok! Mniam.. mniam... Myślę że jajeczka od kurki są Ok ale żeby były musi być kogucik a za tymi to ja nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a śmieci wkurzają mnie dlatego że sołtys powiedział mi że są tak od 10 lat i nie widzi problemu A to bardzo nie ładnie powiedział . Ciekawe jakby te smieci znalazły się przed jego działką , czy dalej by nie widział problemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.01.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a śmieci wkurzają mnie dlatego że sołtys powiedział mi że są tak od 10 lat i nie widzi problemu A to bardzo nie ładnie powiedział . Ciekawe jakby te smieci znalazły się przed jego działką , czy dalej by nie widział problemu? Pozdrawiam Żeby było śmieszniej to te wysypiska są w większości przy Strusiej a on mieszka w drugim końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 18.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Gacuś niezły pomysł rzucił o tych kurkach i innych... Hmmm. Może by zrobić tak...: alex mieszka w sumie przy Strusiej, więc może by tak hodowla strusi?? Aga i Krzyś oraz my na Puchacza, więc jakieś sowy sobie zapodamy do hodowli... A co do Gacusia to sam nie wiem - widać u niego uwielbienie do smoków i nietoperzy, ale nie za bardzo mam ochcotę, by mi jakiś stwór do ogródka wielką kupę robił przelatując akurat jak się opalam... Więc może podtrzymamy ten pomysł i Gacuś będzie hodował kurki i koguty, co by nas o poranku budziły... Tylko trzeba będzie ulicę na Kurzą chyba przemianować... Pzdr Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No tak... ale te koguciki Gacusiowi nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.01.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no tak... Ale te koguciki gacusiowi nie pasowały ale to mnie koguciki nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NO TAK... SORRY ALEX HA!HA! Też nie przepadam za kogucikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no tak bo koguta się nie maca a kurki sie maca czy mają jajeczko tylko że palec ma w tedy taki dziwny zapach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 18.01.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no tak bo koguta się nie maca a kurki sie maca czy mają jajeczko tylko że palec ma w tedy taki dziwny zapach . Hmmm... Nie wiem co myśleć, ale brzmi jakbyś z własnego doświadczenia wiedział (znaczy się wąchał)... Że tak spytam - a co z kolorem palca??? Różowy, czy .... Pzdr Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts