GACUŚ 18.01.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Hmmm... Nie wiem co myśleć, ale brzmi jakbyś z własnego doświadczenia wiedział (znaczy się wąchał)... Że tak spytam - a co z kolorem palca??? Różowy, czy .... No wiesz 15 lat temu na wakacje jeździło się do babci na wieś a tam takie zwierzątka były i kilka prac jakie się przy nich wykonuje widziałem .Ale sam osobiście palca nie wtykałem. Za chwile to mnie ktoś oskarży o molestowanie tych kurek . Chyba zmienię temat. Mam pytanie odnośnie gazu , jak tam akcje z naszym gazociągiem ? Czy już ktoś otrzymał odpowiedź na pismo które wcześniej proponowała Alex . Czy w ogóle ktoś takie pisemko złożył ? A jak tam linia autobusowa do Murowańca, będzie czy nie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 widzę temat ornitologiczny się rozwinął... No właśnie -ciekawe jak tam połączenia wyglądają Murowaniec-Bydgoszcz?Wogóle cos tam dojeżdża z miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 do Lipnik to linia 92 jeżdzi -a dalej to co ?rowerem? Jak auto zaniemoże to uziemiony człowiek będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 do Lipnik to linia 92 jeżdzi -a dalej to co ?rowerem? Jak auto zaniemoże to uziemiony człowiek będzie? No i ta linia 92 miała być przedłużona do Murowańca , po to był robiony asfalt . A w styczniu niby by miał już kursować , no ale znając zycie jeszcze długo nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 jak 92 jeździłby do Murowańca to by było przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a skąd ten 92 jedzie? początek trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a skąd ten 92 jedzie? początek trasy? Początek ma przy zusie na rondzie Grunwaldzkim blisko Geanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.01.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Aga Faciowa pamiętam o zdjęciach kory, ale po stłuczce jestem uziemiona w domu. Będę w pracy w poniedziałek to prześlę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 18.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 o rany ale się rozgadaliście!!! Nie uwierzycie - ale ostatnio ograniczyłam sobie dostęp do forum, internetu i tematu budowli. Ale widzę, że i Wy trochę od tego tematu odbiegliście I ominęły mnie eklerki ale na kurki się może załapię? Albo jajecznicę na boczku wędzonym na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 18.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany ale wieje! Mam nadzieję, że dachy się Wam mocno trzymają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mam pytanie odnośnie gazu , jak tam akcje z naszym gazociągiem ? Czy już ktoś otrzymał odpowiedź na pismo które wcześniej proponowała Alex . Czy w ogóle ktoś takie pisemko złożył ? A jak tam linia autobusowa do Murowańca, będzie czy nie ? Pozdrawiam W sprawie pism cisza na horyzoncie, składaliśmy tuż przed Świętami i domniemam że odpowiedź to najszybciej w lutym :( a tak poza tym to Szubińską do Lipnik to dużo środków komunikacji (PKS, busy, 92), a dalej z autopsji to spacerek do Murowańca, no chyba że sąsiad przemknie obok i zauważy :P w akcie desperacji jeszcze można łapać się na stopa do Lipnik z Murowańca, lepiej najpierw poobserwować kto czym jeździ i jakie ma zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 O rany ale wieje! Mam nadzieję, że dachy się Wam mocno trzymają! O rany ale na wsi jak wieje, my z wrażenia to pół nocy nie śpimy, straty w postaci spadającej podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene.Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile.A co sądzicie o profilach Veka?PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene. Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile. A co sądzicie o profilach Veka? Pozdrawiam Andrzej kilka stron wstecz okna są opisane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Aga Faciowa pamiętam o zdjęciach kory, ale po stłuczce jestem uziemiona w domu. Będę w pracy w poniedziałek to prześlę... o rany mam nadzieję, że dużych strat nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene. Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile. A co sądzicie o profilach Veka? Pozdrawiam Andrzej My na początku stycznia zamówiliśmy w M&S na Inowrocławskiej. Byliśmy po wycenę w BUDVARze oraz Oknovidzie. Róznica minimalna a jakość o wiele lepsza na korzysć M&S. Można się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene. Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile. A co sądzicie o profilach Veka? Pozdrawiam Andrzej My na początku stycznia zamówiliśmy w M&S na Inowrocławskiej. Byliśmy po wycenę w BUDVARze oraz Oknovidzie. Róznica minimalna a jakość o wiele lepsza na korzysć M&S. Można się targować. ... ale czytania właśnie miałem .... zaległości witojcie buroki po przerwie ... ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach) co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam PS. M&S polecam - Super okna - też mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ... ale czytania właśnie miałem .... zaległości witojcie buroki po przerwie ... ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach) co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam PS. M&S polecam - Super okna - też mamy Cześć burok :P jak tam nocka w to wiatrzycho jakieś straty w okolicy??? słyszycie pracę więźby, bo my chyba całego domku stanowczo za bardzo otwarta przestrzeń. a dach z folii i łat przetwał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts