Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Hmmm...

Nie wiem co myśleć, ale brzmi jakbyś z własnego doświadczenia wiedział (znaczy się wąchał)...

Że tak spytam - a co z kolorem palca??? Różowy, czy .... :o

No wiesz 15 lat temu na wakacje jeździło się do babci na wieś a tam takie zwierzątka były i kilka prac jakie się przy nich wykonuje widziałem .Ale sam osobiście palca nie wtykałem. :oops:

Za chwile to mnie ktoś oskarży o molestowanie tych kurek .

Chyba zmienię temat.

Mam pytanie odnośnie gazu , jak tam akcje z naszym gazociągiem ?

Czy już ktoś otrzymał odpowiedź na pismo które wcześniej proponowała Alex .

Czy w ogóle ktoś takie pisemko złożył ?

A jak tam linia autobusowa do Murowańca, będzie czy nie ?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o rany ale się rozgadaliście!!! :)

Nie uwierzycie - ale ostatnio ograniczyłam sobie dostęp do forum, internetu i tematu budowli. Ale widzę, że i Wy trochę od tego tematu odbiegliście :p I ominęły mnie eklerki ale na kurki się może załapię? Albo jajecznicę na boczku wędzonym na śniadanko ;)

Mam pytanie odnośnie gazu , jak tam akcje z naszym gazociągiem ?

Czy już ktoś otrzymał odpowiedź na pismo które wcześniej proponowała Alex .

Czy w ogóle ktoś takie pisemko złożył ?

A jak tam linia autobusowa do Murowańca, będzie czy nie ?

Pozdrawiam

W sprawie pism cisza na horyzoncie, składaliśmy tuż przed Świętami i domniemam że odpowiedź to najszybciej w lutym :( :(

a tak poza tym to Szubińską do Lipnik to dużo środków komunikacji (PKS, busy, 92), a dalej z autopsji to spacerek do Murowańca, no chyba że sąsiad przemknie obok i zauważy :p :P

w akcie desperacji jeszcze można łapać się na stopa do Lipnik z Murowańca, lepiej najpierw poobserwować kto czym jeździ i jakie ma zamiary :lol: :lol:

CZeść

Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene.

Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile.

A co sądzicie o profilach Veka?

Pozdrawiam

Andrzej

CZeść

Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene.

Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile.

Pozdrawiam

Andrzej

kilka stron wstecz okna są opisane :D :D

CZeść

Pozdrawiam

Andrzej

My na początku stycznia zamówiliśmy w M&S na Inowrocławskiej. Byliśmy po wycenę w BUDVARze oraz Oknovidzie. Róznica minimalna a jakość o wiele lepsza na korzysć M&S. Można się targować.

CZeść

Pozdrawiam

Andrzej

My na początku stycznia zamówiliśmy w M&S na Inowrocławskiej. Byliśmy po wycenę w BUDVARze oraz Oknovidzie. Róznica minimalna a jakość o wiele lepsza na korzysć M&S. Można się targować.

... ale czytania właśnie miałem .... zaległości

witojcie buroki po przerwie ... :lol: :lol:

ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach)

co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam

PS. M&S polecam - Super okna - też mamy

... ale czytania właśnie miałem .... zaległości

witojcie buroki po przerwie ... :lol: :lol:

ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach)

co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam

PS. M&S polecam - Super okna - też mamy

Cześć burok :p :P :p

jak tam nocka w to wiatrzycho jakieś straty w okolicy???

słyszycie pracę więźby, bo my chyba całego domku :roll:

stanowczo za bardzo otwarta przestrzeń. a dach z folii i łat przetwał??