alex_ 22.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Gacuś kręcisz właśnie przed wyborami wójtowa nie pozwalała się meldować i otwarcie to powiedziała że ona nie wyraża zgody dopóki się ktoś nie zamelduje a do meldunku panie same nie wiedzą co wołać i wołają o odbiór techniczny Może rzeczywiście coś pomyliłem , ale według mojej pamięci to właśnie Pani wójt mówiła że na działkach pustych można się meldować (chyba na pobyt czasowy) i w ten sposób nabywa się prawo do brania udziału w wyborach .Nie interesuje ich czy stoi tam domek bo Ja mogę mieszkać tam w przyczepie lub namiocie , i skoro tam przebywam , śpię to nawet mam obowiązek zgłosić pobyt tymczasowy . Tak pamiętam , jeżeli coś pokręciłem to przepraszam. Pozdrawiam to może ja też nie do końca pamiętam ale wiem że ona chciała pobyt czasowy to poszłam do urzędu a tam babska same nie wiedziały co chcą i staneły na odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 to może ja też nie do końca pamiętam ale wiem że ona chciała pobyt czasowy to poszłam do urzędu a tam babska same nie wiedziały co chcą i staneły na odbiorze No tak to już jest w tych urzędach że nikt nic nie wie ale udają że wszystko wiedzą.Lepiej by powiedzieli proszę napisać pismo i przyjść za kilka dni a my sprawdzimy czy możemy Panią zameldować. A ciekawe jakbyś powiedziała że będziesz mieszkać w przyczepie campingowej na swojej działce , czy też wołaliby o odbiór. Pozdrawiam . ps no nic ja spadam troszkę popracować w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa i jak umawiamy się na spotkanko czy też niee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 22.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To jest nas więcej, bo też szukam projektu na takich samych warunkach - wjazd od południa. Na stronach biura Archon jest osobny dział projektów na takie usytuowanie działki. Ale od tego przeglądania, analizowania i wizualizowania to oczopląsu dostaję. No a ja jeszcze sobie wymysliłam dom w parterze, garaż dwustanowiskowy- no i kiepsko to widzę. Oczywiście, że są takowe - ale dachy - rany-julek przepięknie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 22.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa i jak umawiamy się na spotkanko czy też niee?? gdzie zbiórka??? od razu w świetlicy? A w ogóle gdzież to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa i jak umawiamy się na spotkanko czy też niee?? gdzie zbiórka??? od razu w świetlicy? A w ogóle gdzież to jest? no chyba w świetlicy, w starej szkole Łochowską prawie do końca potem obok sklepu i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 22.01.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mam wiadomość dla wszystkich zainteresowanych ekologiczną oczyszczalnią ścieków. Właśnie dzwoniła do mnie architekt że mam do odbioru pozwolenie na budowę, a jeżeli chodzi o oczyszczalnie biologiczną to dałem do zrobienia projekt takowej (250zł) dostarczyłem go architekt, ona ujeła go w adaptacji projekty, całość złożyła na Z.Augusta i nie musiałem pisać żadnego pisma do gminy. Pozdrawiam Gromal Gromal - a możesz dać namiary na geologa i firmę, która robiła robiła ci projekt oczyszczalni. No i gratuluję of course pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa i jak umawiamy się na spotkanko czy też niee?? No wypadałoby przyjść i zobaczyć nowego sołtysa . Ciekawe kto nim zostanie ? Szkoda że nie Alex No ja deklaruję moją obecność na 99% i obiecuję że tym razem tak szybko nie odfrunę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 22.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Gromal - a możesz dać namiary na geologa i firmę, która robiła robiła ci projekt oczyszczalni. No i gratuluję of course pozdrowionka Geotechnika Tadeusz Andrzejewski 0 609 848 017 Polecam, sprawdzona firma Badanie pod oczyszczalnie okolo 350 zł. W naszym projekcie, architekt która na adaptuje wprowadziła nam oczyszczalnie bez dodatkowych kosztów. 70 Dni do rozpoczęcia walki w Murowancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 22.01.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam budujących , niestety rzadko zaglądam na forum....no chyba że mam problem. Poszukuje kogos od stawu, sprawdzonego i z doświadczeniem i ze sprzętem. A może ktoś z naszych forumowiczów podzieli się doświadczeniami w tym temacie Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec Polecam Tomek Władyko 502 423 808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec jgosik jak na razie to chyba elektryk ARTUR nas "olał". Nie daje znaku życia. aż niemożliwe jak widać możliwe Wiecie ja to tak naprawdę wolę ludzi, którzy mówią: "wie pani ja w tym i w tym temrinie nie dam rady" wtedy sobie dziękujemy i nikt nie ma pretensji. A tak to tylko mydlenie oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam budujących , niestety rzadko zaglądam na forum....no chyba że mam problem. Poszukuje kogos od stawu, sprawdzonego i z doświadczeniem i ze sprzętem. A może ktoś z naszych forumowiczów podzieli się doświadczeniami w tym temacie Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec Polecam Tomek Władyko 502 423 808 Ten pan to elektryk czy pan od stawu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 22.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam budujących , niestety rzadko zaglądam na forum....no chyba że mam problem. Poszukuje kogos od stawu, sprawdzonego i z doświadczeniem i ze sprzętem. A może ktoś z naszych forumowiczów podzieli się doświadczeniami w tym temacie Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec Polecam Tomek Władyko 502 423 808 Ten pan to elektryk czy pan od stawu??? 100% elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.01.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam , czy ktoś z was ma gaz w butli z firmy N.EN. NOWA ENERGIA Sp. z o.o z Poznania.Jak to wygląda tak na prawdę cenowo?Bo na wykresie jest niby tanio. http://www.nen.pl/index2.php?pg=dom,info&id=40 Pozdrawiam Co to nikt nie ma gazu z N.EN. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 22.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec jgosik jak na razie to chyba elektryk ARTUR nas "olał". Nie daje znaku życia. aż niemożliwe jak widać możliwe Wiecie ja to tak naprawdę wolę ludzi, którzy mówią: "wie pani ja w tym i w tym temrinie nie dam rady" wtedy sobie dziękujemy i nikt nie ma pretensji. A tak to tylko mydlenie oczu. Aga nie daj się fachowcom , w końcu i dla inwestorów nadejdą lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 22.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Poszukiwana ekipa tynkarzy i elektryków no i jakiś instalator mile widziany. Macie coś to dajcie. Prosze prosze prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mam dobrych dekarzy. U mnie robią w lutym, potem są wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 22.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 mam dobrych dekarzy. U mnie robią w lutym, potem są wolni Dekarze powoli kończą też ma dobrych. kilka lat temu zrobili dwa dachy kolegi potem skończyli u Agi ,przyszli do mnie i polecieli gdzie indziej bo nie dojechały gąsiory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam budujących , niestety rzadko zaglądam na forum....no chyba że mam problem. Poszukuje kogos od stawu, sprawdzonego i z doświadczeniem i ze sprzętem. A może ktoś z naszych forumowiczów podzieli się doświadczeniami w tym temacie Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec Polecam Tomek Władyko 502 423 808 Ten pan to elektryk czy pan od stawu??? 100% elektryk To jutro dzwonię do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 22.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Domek mamy - w Łochowie- stan surowy zamknięty. Zostałąm sama jak zwykle na polu boju, Janusz wybył z Bydzi. Tydzień standardowo zaczął sie od perypetii (zatrzasnęły się drzwi- dobrze mieć sąsaida). Nie dam się i już. Muszę znaleźć firmę z oknami typu vekux i montaż, mam ich sporo. Później dach. Jeżeli możecie kogoś polecić chętnie skorzystam. Pozdrawiam Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts