Jesters 23.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ma ktoś do sprzedanie stemple w rozsądnej cenie?Na sezon zbieram patyki, nie buduję jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Proponuję przemyśleć szerokość wjazdu na swoje działeczki .Dlaczego zapytacie ..Po obejrzeniu tego filmiku będziecie wiedzieć :http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 Poxdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 24.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Polecam cieślę - Sławomir Buzalski ( robi też dachówkę -ale jak u mnie zrobi to powiem czy też gucio ) oraz kierownika budowy - Wiesław Pilarski ( ze Żnina,ale jest w każdej chwili jak potrzeba - papudrakom i"fahofcom"nie przepuści.)Wszelkie namiary na priva.Jeśli chodzi o badania geotechniczne to Geoprofil - pomiar w 3.punktach działki ok. 600 zł ( tak było ) Ponadto w najbliższym czasie będę miał do sprzedania 40 stempli ( buduję w Zielonce ) Ja też poprosze o namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam pytanie dotyczące okiem. Wiecie wybór buży i ceny są bardzo zróżnicowane ale chciałbym zasięgnąć opini na temat profili Veka. Oferta jednej z firm jest właśnie oparta o te profile i musze powiedzieć że cenowo wypadli dobrze i jako jedyni zaproponowali rolety z rewizją od spodu. Czy ma ktoś może lub spotkał się z jakimiś opiniami. Ech te wybory. tyle tego ze aż strach sie zdeydować. Fajne są okna M&S ale jakoś doświadczenia kiepskie, Plustec, Rehau i kilku innych producentów niedostarcza żaluzji z rewizją od spodu. Jeśli coś wiecie to pochwalcie się. Szukam tynkarzy, elektryków i instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 24.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Proponuję przemyśleć szerokość wjazdu na swoje działeczki . Dlaczego zapytacie .. Po obejrzeniu tego filmiku będziecie wiedzieć :http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 to trzeba być zdolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Nasz za tę samą robotę wezmie 19 tys. 29 tys. to strasznie drogo, no chyba, że macie b. duży dom, jeżeli nie to jest to normalnie (jak to się wyraził mój małż) ździerstwo. pozdrowionka kola teraz mnie zasmuciłaś możesz podać jakieś szczegóły np.ile ludzi ma w ekipie ten murarz,czy ma maszyny i narzędzia,jak długo bedzie wam stawiał dom i jakie ma terminy-bo jak taki tani to może się załapię.No i jaki dom budujecie duży (my 140 m2 zpoddaszem ) proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 24.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My też budujemy domek 140 m2 z poddaszem użytkowym + 2-stanowiskowy garaż. W ekipie ma 2, 3 osoby. Zajmie mu to max. 2 miesiące. Tylko nie wiem jak u niego z terminami, ale mogę się zapytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 24.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My też budujemy domek 140 m2 z poddaszem użytkowym + 2-stanowiskowy garaż. W ekipie ma 2, 3 osoby. Zajmie mu to max. 2 miesiące. Tylko nie wiem jak u niego z terminami, ale mogę się zapytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kola byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy a gdzie budujecie? i z czegio? aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 24.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kola byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy a gdzie budujecie? i z czegio? aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia? Ekipa z polecenia, widzieliśmy ich budowy, dodatkowym plusem jest to, że budowali taki dom jak nasz A budujemy się "oczywiście" na najpiękniejszej wsi zwanej Murowaniec z bloczków + styropian p.s. zapytam się oczywiście o terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. nie ,nie od Ciebie .A ty jesteś zadowolony z ekipy -iile wzięli? zdecydowaliśmy się jednak na Poroterm 44 jednowarstwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kola byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy a gdzie budujecie? i z czegio? aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia? Ekipa z polecenia, widzieliśmy ich budowy, dodatkowym plusem jest to, że budowali taki dom jak nasz A budujemy się "oczywiście" na najpiękniejszej wsi zwanej Murowaniec z bloczków + styropian p.s. zapytam się oczywiście o terminy będę wdzieczna i z góry dziekuję-czekam z niecirpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. nie ,nie od Ciebie .A ty jesteś zadowolony z ekipy -iile wzięli? zdecydowaliśmy się jednak na Poroterm 44 jednowarstwową Porotherm też fajny. Moja cena to właśnie okolice 30 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 graczyk To te 29 tysi to chyba nie takie bandyctwo co? to jest ekipa ,która ma piłę do porotermu itp.-to też jest ważne. Już sama nie wiem ,co mam myślec o tej cenie- zgłupiałam całkiem Co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. nie ,nie od Ciebie .A ty jesteś zadowolony z ekipy -iile wzięli? zdecydowaliśmy się jednak na Poroterm 44 jednowarstwową Porotherm też fajny. Moja cena to właśnie okolice 30 tyś. aaaaaa... JAKI KOSZTORYS SOBIE ZAŁOŻYŁEŚ NA TWÓJ DOM -MY MAY 300 TYS.I TYLE MUSI NAM WYSTARCZYĆ AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. nie ,nie od Ciebie .A ty jesteś zadowolony z ekipy -iile wzięli? zdecydowaliśmy się jednak na Poroterm 44 jednowarstwową Porotherm też fajny. Moja cena to właśnie okolice 30 tyś. aaaaaa... JAKI KOSZTORYS SOBIE ZAŁOŻYŁEŚ NA TWÓJ DOM -MY MAY 300 TYS.I TYLE MUSI NAM WYSTARCZYĆ AGA Zweryfikujecie zwryfikujecie. to głównie zależy od tego jak duży dom i ile sami zrobicie. Są etapy na których ciężko oszczędności szukać albo skutkują błędami. Ale to już na 100% wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 graczyk na jakim etapie budowy juz jesteś -wykończeniówka? ILE WYDAŁEŚ DO TYEJ PORY-JEŻELI MOZNA ZAPYTAĆ-SORRY ZA DOCIEKLIWOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 24.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Pytałem w grupie wymiany doświadczeń o wadach i zaletach STROPU CERAMICZNO-ŻELBETOWEGO POROTHERM 19/62.5 . Niestety mało opinii uzyskałem , jeżeli macie jakąś wiedzę na ten temat to zapraszam do komentowania tego wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91218&highlight= Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich budujących w KUJAWSKO-POMORSKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 24.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Domek mamy - w Łochowie- stan surowy zamknięty. Zostałąm sama jak zwykle na polu boju, Janusz wybył z Bydzi. Tydzień standardowo zaczął sie od perypetii (zatrzasnęły się drzwi- dobrze mieć sąsaida). Nie dam się i już. Muszę znaleźć firmę z oknami typu vekux i montaż, mam ich sporo. Później dach. Jeżeli możecie kogoś polecić chętnie skorzystam. Pozdrawiam Lidka Polecam firmę CEGPOL na ul. Mińskiej w Bydgoszczy. Zakładają dachy i mają okna VELUX ( w bardzo dobrej cenie). Uwaga na okna Velux typu uchylno-rozwierne. Są takie gdzie za pomocą jednego przełącznika zmienia się jakby miejsce obrotu. Cała konstrukcja mało stabilna a widać to dopiero po zamocowaniu no i jakość bardzo niska. Widziałem na własne oczy. Super, zwrócę na to uwagę, a za firmę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts