dori 30.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Nie mamy ogrzewania na eko-groszek wlasnie ze wzgledu na brak wiedzy o rozmiarach kotlowni. Okazalo sie ze nasza nie spelnia wymagan. Mamy wiec gaz i kominek z plaszczem wodnym. Firma z Nakielskiej 159, Interm-tech, tel 52 3798401 macie zapewne gaz z butli? A ten tel to do firmy, która zajmuje się instalacjami grzewczymi - eko groszkiem, tak? Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? http://www.szymczak-studio.pl/Murowaniec.html jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no no parę dni mnie nie było a tu już Nowa inicjatywa. Możemy coś tam powrzucać na mój serwer, ale musielibyście określić co miałaby ta ankieta zawierać. Sprubuję to pozbierać i wrzucę na stronę Dzięki za chęci.... Ale chyba idea jakoś umarła... Podobnie chyba z mapką.... No i podaliśmy co z tymi namiarami, co swego czasu wszyscy mieli podać alex?? Pzdr Olek ... trochę mnie zmotywowałeś jeszcze jedno pytanie... czy checie zeby numery telefonów też były ogólnie dostępne czy lepiej porozsyłać mailem ?? Zdaję sobię sprawę, że nie każdy może sobie tego życzyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? http://www.szymczak-studio.pl/Murowaniec.html jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs Dziękuję, że ładnie mnie zaznaczyłeś, ale nie jestem aż takim magnatem ziemskim. Skromnie podpowiem, że nasza działka jest dokładnie u zbiegu ul. Łochowskiej a Granitowej Wysyłam Tobie tel na priv-a i proponuję nie "ujawniać" telefonów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? http://www.szymczak-studio.pl/Murowaniec.html jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs Ja rozumiem, że mieszkam najdalej od Ciebie, ale żeby tak zupełnie o mnie zapomineć Wysyłam Tobie moje dane na priv-a zmiany noniosę w trybie expressowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 oj nie zdążyłam zmienić - już mam odpowiedź Sorki! Jestem na mapce - na ładnej mapce - tylko trochę za duża jestem, i się nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 oj nie zdążyłam zmienić - już mam odpowiedź Sorki! Jestem na mapce - na ładnej mapce - tylko trochę za duża jestem, i się nie zauważyłam pisałaś wcześniej ze na Łochowskiej... i że wjazd od strony południowej, dlatego wywnioskowałem ze po tej stronie Łochowskiej, ale czy na tej wysokości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Cześć wszystkim mapka śliczna... widzę Dori ,że jesteś już zdecydowana co do projektu, jest naprawdę bardzo ładny, po wprowadzeniu zmian o których pisałaś będzie bardzo funkcjonalny. Ja znalazłam dzisiaj projekt, który odpowiadłby parametrom mojej działeczki, tylko w lustrzanym odbiciu http://www.boduch.pl/plan.php?planID=134&mirror=yes , powiększyłabym tylko okna i dodała jedno po stronie zachodniej (zamiast północnej).Taras jest od strony południowo - zachodniej. Co myślicie o tym projekcie? Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs KOCHANI NO NIE TAK MIAŁO TO BYĆ!!! mieliśmy to puścić mailami, albo do odbioru na jakimś spotkanku!!, piszecie co kto buduje kiedy zaczyna itd, potencjalne źródło informacji dla złodziei Robuś rozsądniej będzie jak to się będzie poruszało po privie, adresy mailowe ci co chcą to prześlą, itd, a o telefonach to nie wpsomnę że tym bardziej na priva, właśnie ze względu na te ograniczenia, braku do wszystkich maili to trwało i trwało Robert wyrzuć to z serwera, jakiś głos rozsądku mam nadzieje, że zadziała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs KOCHANI NO NIE TAK MIAŁO TO BYĆ!!! mieliśmy to puścić mailami, albo do odbioru na jakimś spotkanku!!, piszecie co kto buduje kiedy zaczyna itd, potencjalne źródło informacji dla złodziei Robuś rozsądniej będzie jak to się będzie poruszało po privie, adresy mailowe ci co chcą to prześlą, itd, a o telefonach to nie wpsomnę że tym bardziej na priva, właśnie ze względu na te ograniczenia, braku do wszystkich maili to trwało i trwało Robert wyrzuć to z serwera, jakiś głos rozsądku mam nadzieje, że zadziała!!! póki nie poznam opinii innych forumowiczów ... blokuję stronę z mapką ... jaka jest WASZA opinia na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Moja jest chyba znana!!! :P Dziękuję ROBUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs KOCHANI NO NIE TAK MIAŁO TO BYĆ!!! mieliśmy to puścić mailami, albo do odbioru na jakimś spotkanku!!, piszecie co kto buduje kiedy zaczyna itd, potencjalne źródło informacji dla złodziei Robuś rozsądniej będzie jak to się będzie poruszało po privie, adresy mailowe ci co chcą to prześlą, itd, a o telefonach to nie wpsomnę że tym bardziej na priva, właśnie ze względu na te ograniczenia, braku do wszystkich maili to trwało i trwało Robert wyrzuć to z serwera, jakiś głos rozsądku mam nadzieje, że zadziała!!! póki nie poznam opinii innych forumowiczów ... blokuję stronę z mapką ... jaka jest WASZA opinia na ten temat?? alex_ zablokowane ... na razie strona jest aktualna z informacją dla forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs KOCHANI NO NIE TAK MIAŁO TO BYĆ!!! mieliśmy to puścić mailami, albo do odbioru na jakimś spotkanku!!, piszecie co kto buduje kiedy zaczyna itd, potencjalne źródło informacji dla złodziei Robuś rozsądniej będzie jak to się będzie poruszało po privie, adresy mailowe ci co chcą to prześlą, itd, a o telefonach to nie wpsomnę że tym bardziej na priva, właśnie ze względu na te ograniczenia, braku do wszystkich maili to trwało i trwało Robert wyrzuć to z serwera, jakiś głos rozsądku mam nadzieje, że zadziała!!! póki nie poznam opinii innych forumowiczów ... blokuję stronę z mapką ... jaka jest WASZA opinia na ten temat?? alex_ zablokowane ... na razie strona jest aktualna z informacją dla forumowiczów... w jaki sposób następi weryfikacja nadesłanych maili :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 co Wy na to?? jeżeli ktoś został pominięty (źle mi się kojarzy ten zwrot ) lub lokalizacja nie ta co powinna to proszę o info ... pozdrawiam RobertEs KOCHANI NO NIE TAK MIAŁO TO BYĆ!!! mieliśmy to puścić mailami, albo do odbioru na jakimś spotkanku!!, piszecie co kto buduje kiedy zaczyna itd, potencjalne źródło informacji dla złodziei Robuś rozsądniej będzie jak to się będzie poruszało po privie, adresy mailowe ci co chcą to prześlą, itd, a o telefonach to nie wpsomnę że tym bardziej na priva, właśnie ze względu na te ograniczenia, braku do wszystkich maili to trwało i trwało Robert wyrzuć to z serwera, jakiś głos rozsądku mam nadzieje, że zadziała!!! póki nie poznam opinii innych forumowiczów ... blokuję stronę z mapką ... jaka jest WASZA opinia na ten temat?? alex_ zablokowane ... na razie strona jest aktualna z informacją dla forumowiczów... w jaki sposób następi weryfikacja nadesłanych maili :P jak będzie to osoba z forum i będę ją kojarzył to OK a jak nie to podejrzenie padnie na byłych agentów WSI .... Murowaniec i dostępu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 No tak Robuś zaczął 67 stronę i nastała cisza, jakie są opinie przyszłych sąsiadów??? jest tam ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Myślę ,że mapka powinna poruszać się po Privie - będzie bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 30.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam! Przyłączam się do opinii innych ,że mapka powinna poruszać się tylko po privie,po pierwsze bezpieczniej a po wtóre tylko dla bezpośrednio zaineresowanych murowańczaków Moje rozmieszczenie jest ciutek inne Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam, koleżanka chce kupić ziemię w naszej okolicy i przez przypadek znalazłam dzisiaj ofertę sprzedaży działek w Murowańcu. Więc Pani ma działki w cenie 67 zł + vat gdzieś w okolicach ulicy Strusiej oraz duże działki rzemieślnicze na składy i hale przy ul.Łochowskiej. Raczej byłoby kiepsko jeśli pomiędzy ładnymi domkami postawiłby ktoś magazyny To taka ciekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam.Ale się wszyscy rozpisaliście , no no .Jeżeli chodzi o mapkę to ja też jestem za tym aby na forum nie było do niej dostępu .Żeby była rozsyłana drogą e-mailową , ewentualnie na priv.No i oczywiście poproszę o przesłanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam. Ale się wszyscy rozpisaliście , no no . Jeżeli chodzi o mapkę to ja też jestem za tym aby na forum nie było do niej dostępu .Żeby była rozsyłana drogą e-mailową , ewentualnie na priv. No i oczywiście poproszę o przesłanie. Pozdrawiam GACUŚ nie mam Twojego maila !!! Wyślij proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts