RobertEs 30.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam! Przyłączam się do opinii innych ,że mapka powinna poruszać się tylko po privie,po pierwsze bezpieczniej a po wtóre tylko dla bezpośrednio zaineresowanych murowańczaków Moje rozmieszczenie jest ciutek inne Pozdrawiam! właśnie wysłałem do Was mapkę ... kto nie dostał proszę o kontakt bo prawdopodobnie nie mam adresu mailowego Maciejko sprawdź czy teraz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 30.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzięki ,teraz jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 30.01.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzięki ,teraz jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.01.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A czy ja też dostanę mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A czy ja też dostanę mapkę oczywiście na mapce oczywiście też wskazałem kierunek do Faciów... jakby inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RobertEs dzięki za mapke A teraz pytanko do wszystkich. Możecie polecić jakąs dobrą hurtownie materiałów budowlanych ? Konkretnie chodzi mi o bloczki betonowe. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 30.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 witam, a może ktoś polecić ekipę do rozbiórki domków gospodarczych drewnianych i murowanych...a i jeszcze mam pytanko czy Wasi kierownicy budowy zaglądają na Wasze inwestycje dopiero po skończonym danym etapie czy w trakcie wykonania również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 30.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RobertEs ! jeszcze raz dziękuję za mapkę (tę od Graczyka) ...bydgoszcz to jednak wioska Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RobertEs ! jeszcze raz dziękuję za mapkę (tę od Graczyka) ...bydgoszcz to jednak wioska Pozdrawiam! to już ją dostałeś?? Graczyk niezłe tempo ... świat jest naprawdę mały... kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 30.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ... trochę mnie zmotywowałeś jeszcze jedno pytanie... czy checie zeby numery telefonów też były ogólnie dostępne czy lepiej porozsyłać mailem ?? Zdaję sobię sprawę, że nie każdy może sobie tego życzyć pozdrawiam fajnie, że się mapka pojawiła...tylko nie zdążyłem jej zobaczyć... ale i tak - WIELKIE DZIĘKI Robert!!! zgadzam się z Alex, że lepiej to wszystko na priva załatwiać... Zwłaszcza mapkę i telefony... Zaraz wyślę do Ciebie wiadomość z moim emilem z prośbą o mapkę... Pzdr Olek ps. a propos tej ceny 67 + VAT - ta Pani to znana nam wszystkim Pani ze spółki Murowaniec...niesamowite, jak te ceny skoczyly... My dosłownie mieliśmy fuksa jak cholera...w grudniu w piątek podpisywaliśmy umowę przedwstępną za 42 + VAT (51,24 z VAT), a w poniedziałek już dostaliśmy info od Pani, że są za 67 + VAT (81,74) z VAT... w trzy dni zaoszczędziliśmy mnóóóóóóstwo kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 30.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RobertEs to już ją dostałeś?? Graczyk niezłe tempo ... świat jest naprawdę mały... kto by pomyślał dostałam ..Graczyk jest w transie budowlanym i nie może się zatrzymać Dobranoc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RobertEs dzięki za mapkę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 30.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 RobertEs Nie mam daleko do MaciejKo więc podrzuciłem. Młody i Tamara zostali w domu a ja jeszcze na moment na działeczkę coś tam sprawdzić. Jeszcze raz wielkie dzięki za przyjęcie nas pod dachem i oprowadzenie po włościach. Dla niewtajemniczonych stan domu mocno odbiega od tego z dziennika Oj mocno mocno ten dziennik spóźniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 30.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 nono Graczyk...faktycznie idziecie jak burza z tą budową , aż miło popatrzeć i..o swoim pomarzyć... ps. a może uśmiechnę sie po namiary na Twoją ekipę..chyba jest juz wolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 30.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 nono Graczyk...faktycznie idziecie jak burza z tą budową , aż miło popatrzeć i..o swoim pomarzyć... ps. a może uśmiechnę sie po namiary na Twoją ekipę..chyba jest juz wolna... Jeszcze chwilkę bo muszą skończyć kilka poprawek i domurówek ale poza tym są chyba wolni. Choć z drugiej strony mają też zlecenia na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.01.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Cieszę się źe z tą mapką się dobrze skończyło i Ci co chcieli to dostali,a Robuś jako ten cywilizowany na wsi świetnie się spisuje w tej roli my byliśmy w Awacomie popytac o necik, tylko radio za ceny instalacja 300 + abonament 49PLN/256, szału nie ma, tym bardziej że to radioa o kablach we wsi na razie ciszamoze jak nowi sąsiedzi zamieszkają to się cosik zmieni ciekawe czy Marczysławy odebrały mapkę a tak poza tym to jutro ma być zebranko w szkole jak tam plany Murowaburako....... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 31.01.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Odwiedzam forum, ale tu większość z Murowańca , Hej inni niech też się odezwą. Łochowo, czy ktoś tam stawia domek? Szukamy kierownika budowy! Może kogoś poradzicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.01.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Odwiedzam forum, ale tu większość z Murowańca , Hej inni niech też się odezwą. Łochowo, czy ktoś tam stawia domek? Szukamy kierownika budowy! Może kogoś poradzicie. Pozdrawiam no, no Łochowo to prawie Murowaniec :P, na kolor zielony pomaga poczytanie forum wstecz mimo że to dużo to są opinie o projektantach, hurtowaniach, konkretnych rozwiązaniach, oknach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 31.01.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 RobertEs dzięki za mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 WitamPrzyznaję, że nie odważyłem się zabrać za czytanie 67 stron tematu. Brzmi on grupa bydgosko-toruńska a na ostatniej stronie dominuje rzczywiście Murowaniec:-)Myślę sobie jednak co tam, może mnie nie wykopią a budowę zaczynamy wiosną w Szczutkach.Czy mapka o jakiej tutaj piszecie to mapka budujących w Murowańcu czy cokolwiek więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts