Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Witam!

Przyłączam się do opinii innych ,że mapka powinna poruszać się tylko po privie,po pierwsze bezpieczniej a po wtóre tylko dla bezpośrednio zaineresowanych murowańczaków :wink:

Moje rozmieszczenie jest ciutek inne :D

Pozdrawiam!

właśnie wysłałem do Was mapkę 8)

... kto nie dostał proszę o kontakt bo prawdopodobnie nie mam adresu mailowego

Maciejko sprawdź czy teraz dobrze :)

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... trochę mnie zmotywowałeś :lol: :lol:

jeszcze jedno pytanie...

czy checie zeby numery telefonów też były ogólnie dostępne czy lepiej porozsyłać mailem ??

Zdaję sobię sprawę, że nie każdy może sobie tego życzyć

:roll:

pozdrawiam

fajnie, że się mapka pojawiła...tylko nie zdążyłem jej zobaczyć...

ale i tak - WIELKIE DZIĘKI Robert!!!

zgadzam się z Alex, że lepiej to wszystko na priva załatwiać...

Zwłaszcza mapkę i telefony...

Zaraz wyślę do Ciebie wiadomość z moim emilem z prośbą o mapkę...

:)

Pzdr

Olek

ps. a propos tej ceny 67 + VAT - ta Pani to znana nam wszystkim Pani ze spółki Murowaniec...niesamowite, jak te ceny skoczyly...

My dosłownie mieliśmy fuksa jak cholera...w grudniu w piątek podpisywaliśmy umowę przedwstępną za 42 + VAT (51,24 z VAT), a w poniedziałek już dostaliśmy info od Pani, że są za 67 + VAT (81,74) z VAT... w trzy dni zaoszczędziliśmy mnóóóóóóstwo kasy...

RobertEs Nie mam daleko do MaciejKo więc podrzuciłem. 8) Młody i Tamara zostali w domu a ja jeszcze na moment na działeczkę coś tam sprawdzić.

Jeszcze raz wielkie dzięki za przyjęcie nas pod dachem i oprowadzenie po włościach.

Dla niewtajemniczonych stan domu mocno odbiega od tego z dziennika :o :) :lol: Oj mocno mocno ten dziennik spóźniony. :lol:

nono Graczyk...faktycznie idziecie jak burza z tą budową , aż miło popatrzeć i..o swoim pomarzyć...

ps. a może uśmiechnę sie po namiary na Twoją ekipę..chyba jest juz wolna...

Jeszcze chwilkę bo muszą skończyć kilka poprawek i domurówek ale poza tym są chyba wolni. Choć z drugiej strony mają też zlecenia na ten rok.

Cieszę się źe z tą mapką się dobrze skończyło i Ci co chcieli to dostali,

a Robuś jako ten cywilizowany na wsi świetnie się spisuje w tej roli

my byliśmy w Awacomie popytac o necik, tylko radio za ceny instalacja 300 + abonament 49PLN/256, szału nie ma, tym bardziej że to radio

a o kablach we wsi na razie cisza

moze jak nowi sąsiedzi zamieszkają to się cosik zmieni

ciekawe czy Marczysławy odebrały mapkę

a tak poza tym to jutro ma być zebranko w szkole jak tam plany Murowaburako.......

pozdr

Odwiedzam forum, ale tu większość z Murowańca :D , Hej inni niech też się odezwą. Łochowo, czy ktoś tam stawia domek? Szukamy kierownika budowy! Może kogoś poradzicie. Pozdrawiam :roll:

no, no Łochowo to prawie Murowaniec :p :P, na kolor zielony pomaga poczytanie forum wstecz mimo że to dużo to są opinie o projektantach, hurtowaniach, konkretnych rozwiązaniach, oknach itp.

Witam

Przyznaję, że nie odważyłem się zabrać za czytanie 67 stron tematu. Brzmi on grupa bydgosko-toruńska a na ostatniej stronie dominuje rzczywiście Murowaniec:-)

Myślę sobie jednak co tam, może mnie nie wykopią a budowę zaczynamy wiosną w Szczutkach.

Czy mapka o jakiej tutaj piszecie to mapka budujących w Murowańcu czy cokolwiek więcej?