EDA 24.04.2002 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Tak tylko jak i gdzie szukać działki. To takie pytanie jako wstęp... Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 24.04.2002 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 On 2002-04-24 17:15, EDA wrote: Tak tylko jak i gdzie szukać działki. To takie pytanie jako wstęp... Maciej Jaka lokalizacja bardziej Ci odpowiada. - Osielsko,Biale-Blota,kruszyn kraj,Lochowo,Osowa Gora,Ostromecko,Brzoza,Niwy,Niemcz. Gdybys sprecyzowal mam mozliwosc dowiedziec sie kto, za ile i jaka duza dzialke sprzedaje. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 24.04.2002 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Osowa góra, osówiec, to takie moje wstepne przemyślenia.PS Masz może GG ? Mój nr 500074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 24.04.2002 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 On 2002-04-24 17:28, EDA wrote: Osowa góra, osówiec, to takie moje wstepne przemyślenia. PS Masz może GG ? Mój nr 500074 Musze konczyc bo zamykaja firme. gg nie mam. Obiecuje ze odpisze jutro [email protected] mozemy tak? Cos wymyslimy Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 24.04.2002 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Na mojej działce trudno dopatrzeć się czegokolwiek związanego z budową, na razie rosną tylko dzikie roślinki. Moja działka znajduje się o 800m od Biskupinka, skręt w lewo jadąc do Poznania dokładnie na wysokości Biskupinka. Chciałbym rozpocząć budowę w sierpniu. W tej chwilii jestem na etapie szukania dobrego, oczywiście taniego wykonawcy od ław do wieńca, bo na tym etapie zapewne zakończę w tym roku (a może uda się z więżbą i pokryciem ? Kto wie). Rozglądam się po okolicznych hurtowniach i producentach także za materiałami - betonem na fundamenty , bloczkami betonowymi i betonem komórkowym.Tak nawiasem mówiąc czy ktoś może wie, gdzie ten Kruszyn zaczyna się, a gdzie kończy - do tej pory nie wiem w jakiej jego części buduję się? Mam nawet przed sobą mapkę z numerami działek rozległego obszaru aż po Murowaniec, ale jedyną rzucającą się w oczy granicą jest droga na Poznań.Trzymam kciuki za kolejne etapy budowy naszych domów Paweł [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Pawell dnia 2002-04-24 23:35 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Pawell dnia 2002-04-24 23:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisia 25.04.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Witam, Jezeli chodzi o to gdzie Kruszyn sie konczy, a gdzie zaczna to nie mam pojecia, nie mam tez pojecia gdzie jest tez Biskupinek . O rany, chyba trzeba urzadzic jakas wycieczke krajoznawcza po Kruszynie i okolicy. Do mnie na dzialke skreca sie z trasy na Poznan, przed stacja CPN - prosto do figurki i w lewo, az podjezdza sie do dzialek po lewej stronie. Jak chcesz moge dac Ci kontakt na ekipe ktora robi w tej chwili u nas, do polowy maja sa u nas, jak masz ochote zobaczyc jak sie sprawuje to zapraszam na budowe. Do Eda - jezeli chodzi o szukanie to ja przegladalam ogloszenia w gazetach. Najlepiaj rozmawiac bezposrednio z osoba sprzedajaca, zawsze omija sie koszty zwiazane z posrednikiem. Chociaz specjlisci od nieruchomosci maja przygotowane oferty " od reki" tylko wybierac i przebierac. Wybor miejsca, gdzie ma stac - ten nasz wymarzony domek - to juz bardzo indywidualan sprawa. My ogladalismy kilka miejsc, ale jak pojechalam do Kruszyna i zoabczylismy ta dzaileczke, to wiedzielismy, ze ta a nie inna. Teraz widzimy tez i minusy tej lokalizacji, ale nie zalujemy naszej decyzji. Zycze owocnych poszukiwan i trafnego wyboru -))))) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 25.04.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Biskupinek to ta pradawna osada kryta strzechą z napisem Coca-Cola(!) na drodze do Poznania przed stacją paliwową (obok przystanku autobusowego). Do ogródków działkowych mam około 400m. Czy Jesteś zadowolona ze swojej firmy i oczywiście czy mają przystępne ceny? Chętnie poznam namiary na nich.pozdrowienia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisia 26.04.2002 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Hejka,no tak...Biskupinek - to faktycznie pradawna osada gdzie pewnie cos mozna smacznego przekasic. Co do ekipy, to tutaj oddam glos mezowi - odzewie sie pozniej. Milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 27.04.2002 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2002 Jestem po wstępnych poszukiwaniach działki. I... myślę, że ludzie powariowali. W Osówcu wołaja 50-60 zł/m. To chyba lekka przesada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 07.05.2002 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2002 Chyba grupa nam podupada. Zostaliście na budowach czy co ? Pozdrawiam Maciej <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: EDA dnia 2002-05-07 22:12 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 08.05.2002 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Faktycznie malo aktywna.Wszyscy zabrali sie do budowania.EDA wracajac do naszej rozmowy to jak bedziesz w weekend. Mozemy tez podjechac do Kruszyna na inspekcje dzialek Genosa i Monisi.Oczywiscie jak bedziecie mieli ochote i pogoda dopisze.Bedziemy w kontakcie.PozdrawiamMaciej [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Macias dnia 2002-05-08 08:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisia 08.05.2002 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Witam ponownie, na inspekcje zapraszam, ale niestety nas nie bedzie na budowie w ten weekend. Za to moze bedzie nasza ekipa budowlana - Do Pawla, jezeli chodzi o ta nasz ekipe to sama nie wiem czy ich polecac. Jesli nie masz czasu ani ochoty ich kontrolowac, chcesz zlecic wszytko ekipie i przychodzic ogldac wspaniale efekty - to ich nie polecam. Moze robia czysto i porzadnie, ale trzeba ich przez caly czas kontrolowac, gdyby nie to ze maz tam ciagle jezdzi i przez pierwsze dwa tygodnie siedzial praktycznie na budowie z nimi, to nie wiem co by wyszlo z tego naszego domku. Z tego co wiem robia potworne bledy, jakby nie potrafili odczytywac rysunkow. Czy ktos z Was moze polecic jakiekos dobrego (czyt. taniego)projektanta ogrodow? Pozdrawiam Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 14.05.2002 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Witam Tak nisko dawno nas nie było. Sztucznie podciągne nas wyżej Cały czas szukam działki więc gdybyście coś wiedzieli to proszę o info Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 14.05.2002 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Kruszyn Krajeński około 20zł/m2 media wodociąg i prąd, do przystanku komunikacji miejskiej 600m pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 15.05.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Hej Pawel,A jak z twoja budowa?Rozpoczete jakies prace, jak dobrze pamietam to planowales zaczac w tym roku.PowodzeniaMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 17.05.2002 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Niestety ciągle mam problemy z prądem. Nie wiadomo kiedy energetyka bedzie doprowadzać przewód. Z domem planuję ruszyć jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genos 24.05.2002 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Dawno się nie odzywałem . Wstawiłem okna i drzwi , rozprowadziłem wodą i kanalizację , kończę w tym tygodniu prąd .Planuję w przyszłym tygodniu zacząć wylewać posadzki . Tak wiec wszystko jak narazie idzie zgodnie z planem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 27.05.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 A my (żona i ja) ciągle szukamy działki (nie miałem pojęcia, że to takie trudne) i nieśmiało rozglądamy sie za projektem (to jeszcze trudniejsze). Życzcie nam powodzenia i cierpliwości. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 27.05.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Genos czytam ze na urlopie nie proznowales.W tym roku planujesz sie wprowadzic? Eda drugie zmartwienie na glowie, projekt.Psychicznie to wytrzymasz?Pozdrawiam was.Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio 27.05.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Witam Wszystkich z naszych okolic.Buduję się (a właściwie wybudowałem) w Lubiczu pod Toruniem. EDA szukasz działki budowlanej? A może pooglądasz rolnicze (tylko pamiętaj, że musi mieć trochę ponad 1ha abyś mógł się na niej budować) są tańsze i większe. Problem może być potem z jej zagospodarowaniem, ale podobno od przybytku głowa nie boli.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts