Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

No i projekt zlozony, teraz tylko odczekać te 60 dni (mam nadzieje,ze uda się cosik złatwić , chociaz z 15 dniu urwać)

Z zona alczemy bo powoli wyprowadzamy się z mieszkania,

ja wiecej placzę bo do teściów :p

Gratulacje .... sąsiad :lol:

a z tą przeprowadzką do teściów ... lekko nie będzie, ale cel uświęca środki :lol:

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i projekt zlozony, teraz tylko odczekać te 60 dni (mam nadzieje,ze uda się cosik złatwić , chociaz z 15 dniu urwać)

Z zona alczemy bo powoli wyprowadzamy się z mieszkania,

ja wiecej placzę bo do teściów :p

No to widzę że wszystko zgodnie z planem.

Jak zaczniecie budować to zapewne teściów prawie nie będziesz widywać bo większość czasu spędzisz na budowie . Może nawet nocki trzeba będzie spędzić żeby materiały budowlane nie zginęły .

Pozdrawiam

MagdaG-pieca napewno nie należy wyrzucać. Jeśli jest fachowo rozebrany i można z niego uratować sporo kafli to zawsze mozna to sprzedać.Z dużego pieca mozna nie raz postawić nowy, bądż mniejszy.

Napewno jakbyś dałao głoszenia to z kamienic zgłosi się sporo chetnych u których piec jest do przestawienie jednak kafle są nie do uratowania.

nie mówiąc o tym, że niektóre stare piece mają niesaowicie zdobine kafle :D

no to jaja, bo od 01.03 Creaton daje promocje a Roben podwyższa ceny.Ja stawiałam na średzką falistą plus Robena ,bo creatona ze względu na cney nie brałam pod uwagę.

Jednak musze zorientowac się o promocji, bo być może warto będzie zastanowić się nad Creatonem :D

Witaj Maciejko :D

no to jaja, bo od 01.03 Creaton daje promocje a Roben podwyższa ceny.Ja stawiałam na średzką falistą plus Robena ,bo creatona ze względu na cney nie brałam pod uwagę.

Jednak musze zorientowac się o promocji, bo być może warto będzie zastanowić się nad Creatonem :D

witam

mam prosbe jaka jest cena za m2 creatona /miedzi/ i co to za promocja ?

dotychczas nie bralem go pod uwage posądzajac o wysoką cenę ale moze nieslusznie...

MagdaG-pieca napewno nie należy wyrzucać. Jeśli jest fachowo rozebrany i można z niego uratować sporo kafli to zawsze mozna to sprzedać.Z dużego pieca mozna nie raz postawić nowy, bądż mniejszy.

Napewno jakbyś dałao głoszenia to z kamienic zgłosi się sporo chetnych u których piec jest do przestawienie jednak kafle są nie do uratowania.

nie mówiąc o tym, że niektóre stare piece mają niesaowicie zdobine kafle

...dzieki Aka z Ina za radę, ale czy orientujesz się czy ten piec to musi jakiś fachura rozebrać czy mozemy sami? ..jestem w tym temacie zielona, wiec jeżeli masz jakąś wiedę to daj znac... :)

nie mówiąc o tym, że niektóre stare piece mają niesaowicie zdobine kafle

:)

...dzięki Aka z Ina za radę, ...a czy orientujesz się czy ten piec to musi jakiś fachowiec rozebrac czy też mozemy zrobić to sami ( ale nieznamy się na tym)

MagdaG-to zależy czy chcesz go jednak sprzedać, czy sprzedać tylko to co sie uratuje :wink: Możei masz zaprzyjażnionego zduna, który zroibi to fachowo. My sami poszukwaliśmy dwa lata temu kafle na zniszczony z zewnątrz piec i cena 1 całego kafla kształtowała siew cenie 2-3 zł. Także jeszcze może coś zarobić :PCena oczywiście też zależyod tego jakie to są kafle :D

pozdrawiam