RobertEs 02.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No i projekt zlozony, teraz tylko odczekać te 60 dni (mam nadzieje,ze uda się cosik złatwić , chociaz z 15 dniu urwać) Z zona alczemy bo powoli wyprowadzamy się z mieszkania, ja wiecej placzę bo do teściów Gratulacje .... sąsiad a z tą przeprowadzką do teściów ... lekko nie będzie, ale cel uświęca środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No i projekt zlozony, teraz tylko odczekać te 60 dni (mam nadzieje,ze uda się cosik złatwić , chociaz z 15 dniu urwać) aż tyle? u nas czekalam tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 02.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No i projekt zlozony, teraz tylko odczekać te 60 dni (mam nadzieje,ze uda się cosik złatwić , chociaz z 15 dniu urwać) Z zona alczemy bo powoli wyprowadzamy się z mieszkania, ja wiecej placzę bo do teściów No to widzę że wszystko zgodnie z planem. Jak zaczniecie budować to zapewne teściów prawie nie będziesz widywać bo większość czasu spędzisz na budowie . Może nawet nocki trzeba będzie spędzić żeby materiały budowlane nie zginęły . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 03.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 słuchajcie szukam porady co zrobić ze starym piecem kaflowym z domku, który zamierzam za moment rozebrać...czy ten piec wyrzucić, sprzedać czy też zostawić ( a może się przyda) ...jak ktoś ma jakąś dobrą radę to poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 03.02.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 witam wszystkich forumowiczów widzę dużo nowych gości zawitało -pozdrawiam wszystkich grupa nam sie powiększa aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 MagdaG-pieca napewno nie należy wyrzucać. Jeśli jest fachowo rozebrany i można z niego uratować sporo kafli to zawsze mozna to sprzedać.Z dużego pieca mozna nie raz postawić nowy, bądż mniejszy. Napewno jakbyś dałao głoszenia to z kamienic zgłosi się sporo chetnych u których piec jest do przestawienie jednak kafle są nie do uratowania. nie mówiąc o tym, że niektóre stare piece mają niesaowicie zdobine kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 03.02.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam ! Pozdrawiam nową forumowiczkę akę z Ina!...fajny ten Twój domek .. my czekamy na wiosnę pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cookiez 03.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 zbieram ofert na dachowki od hurtowni bydgoskich i z cegpola wiem ze od 1 marca b.r ma podrozec roben... jak to powiedzial spredawca trzeba byc mezczyzna i sie decydowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 no to jaja, bo od 01.03 Creaton daje promocje a Roben podwyższa ceny.Ja stawiałam na średzką falistą plus Robena ,bo creatona ze względu na cney nie brałam pod uwagę. Jednak musze zorientowac się o promocji, bo być może warto będzie zastanowić się nad Creatonem Witaj Maciejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cookiez 03.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 no to jaja, bo od 01.03 Creaton daje promocje a Roben podwyższa ceny.Ja stawiałam na średzką falistą plus Robena ,bo creatona ze względu na cney nie brałam pod uwagę. Jednak musze zorientowac się o promocji, bo być może warto będzie zastanowić się nad Creatonem witam mam prosbe jaka jest cena za m2 creatona /miedzi/ i co to za promocja ? dotychczas nie bralem go pod uwage posądzajac o wysoką cenę ale moze nieslusznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 niestety ceny nie znam jeszcze nie odwiedziłam hurtowni i niewiem ile w tym prawdy o promocji dowiedziałam się wczoraj wieczorkiem z wątku forum- Creaton @Roben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Proszę powiedzcie jaką grubość styropianu (jeśli stosowaliście) do ocieplenia podłogi na gruncie stosowaliście? my będziemy kłaśc 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 04.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 MagdaG-pieca napewno nie należy wyrzucać. Jeśli jest fachowo rozebrany i można z niego uratować sporo kafli to zawsze mozna to sprzedać.Z dużego pieca mozna nie raz postawić nowy, bądż mniejszy. Napewno jakbyś dałao głoszenia to z kamienic zgłosi się sporo chetnych u których piec jest do przestawienie jednak kafle są nie do uratowania. nie mówiąc o tym, że niektóre stare piece mają niesaowicie zdobine kafle ...dzieki Aka z Ina za radę, ale czy orientujesz się czy ten piec to musi jakiś fachura rozebrać czy mozemy sami? ..jestem w tym temacie zielona, wiec jeżeli masz jakąś wiedę to daj znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 04.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 MagdaG-pieca napewno nie należy wyrzucać. Jeśli jest fachowo rozebrany i można z niego uratować sporo kafli to zawsze mozna to sprzedać.Z dużego pieca mozna nie raz postawić nowy, bądż mniejszy. Napewno jakbyś dałao głoszenia to z kamienic zgłosi się sporo chetnych u których piec jest do przestawienie jednak kafle są nie do uratowania. nie mówiąc o tym, że niektóre stare piece mają niesaowicie zdobine kafle ...dzięki Aka z Ina za radę, ...a czy orientujesz się czy ten piec to musi jakiś fachowiec rozebrac czy też mozemy zrobić to sami ( ale nieznamy się na tym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 MagdaG-to zależy czy chcesz go jednak sprzedać, czy sprzedać tylko to co sie uratuje Możei masz zaprzyjażnionego zduna, który zroibi to fachowo. My sami poszukwaliśmy dwa lata temu kafle na zniszczony z zewnątrz piec i cena 1 całego kafla kształtowała siew cenie 2-3 zł. Także jeszcze może coś zarobić :PCena oczywiście też zależyod tego jakie to są kafle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzięki za odpowiedzi.Ja sobie zatem wypośrodkuję i dam 10cm:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 04.02.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzięki za odpowiedzi. Ja sobie zatem wypośrodkuję i dam 10cm:-) Przyda się jeszcze z 8 na ściany fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dzięki za odpowiedzi. Ja sobie zatem wypośrodkuję i dam 10cm:-) Przyda się jeszcze z 8 na ściany fundamentowe. mieliśmy dać 12, ale zastanawiamy się na 2x5 , na przemian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Oczywiście na ściany fundamentowe dajemy 8cm FS20. Pod posadzki też FS20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 04.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ratunku!!! W projekcie mojego parterowego domu jest strop gęstożebrowy i zaczynam szukać info na ten temat i pierwszy rekonesans wypadł tragicznie - ok 100zł za m2 co daje 20tys za strop dla domu bez poddasza użytkowego...??!! Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts