Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Przypominamy się - domek w Łochowie. Jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu( mbank). W przyszłym tygodniu mamy już mieć ostateczne wieści. 8) W między czasie załatwiamy dach z Cegpolu( wszyscy polecają)- strasznie duży wyszedł koszt i szukamy taniej okien dachowych. Pozdrawiam wszystkich z Murowańca , oraz życze dobrego wyboru Sołtysa.

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przypominamy się - domek w Łochowie. Jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu( mbank). W przyszłym tygodniu mamy już mieć ostateczne wieści. 8) W między czasie załatwiamy dach z Cegpolu( wszyscy polecają)- strasznie duży wyszedł koszt i szukamy taniej okien dachowych. Pozdrawiam wszystkich z Murowańca , oraz życze dobrego wyboru Sołtysa.

dziękujemy i pozdrawiamy również :D :D :D

z tego co wiem to u Was też II tura wyborów sołtysa

czekamy w napięciu na wieczorne rozstrzygnięcia :lol: :lol: :lol:

Witajcie

Przede mną też załatwianie kredytu , więc jak się już z tym uporacie to prosiłbym o bliższe szczegóły w tej sprawie na priv .Jaka prowizja , odsetki , itp

Pozdrawiam

Witajcie

Przede mną też załatwianie kredytu , więc jak się już z tym uporacie to prosiłbym o bliższe szczegóły w tej sprawie na priv .Jaka prowizja , odsetki , itp

Pozdrawiam

Każdego rozpatrują inaczej, także i tak zostaje Ci bieganko po bankach albo jakiś expander itp. :lol: :lol: :lol:

Każdego rozpatrują inaczej, także i tak zostaje Ci bieganko po bankach albo jakiś expander itp. :lol: :lol: :lol:

Tak to się zgadza , ale zawsze lepiej mieć rozeznanie jakie warunki wynegocjował ktoś inny . Można w tedy lepiej rozegrać rozmowę z bankiem i wynegocjować podobne warunki.

A to bieganko po bankach już mnie przeraza :cry: :x a jeszcze nie zacząłem .

Witajcie

Bardzo pilnie poszukuję informacji na temat elektryka Artura polecanego jakiś czas temu przez Robertesa. Interesuje mnie gdzie robi w tej chwili może ktoś słyszał. Dajcie proszę pilnie znać.

Ja niestety spisałam tego pana na straty.A szkoda bo taki bardzo miły młody człowiek.

Witajcie

Bardzo pilnie poszukuję informacji na temat elektryka Artura polecanego jakiś czas temu przez Robertesa. Interesuje mnie gdzie robi w tej chwili może ktoś słyszał. Dajcie proszę pilnie znać.

Ja niestety spisałam tego pana na straty.A szkoda bo taki bardzo miły młody człowiek.

No coż na szczęscie wpore ostrzegłem koleżankę ale co zrobić gdy gość zaczął robotę i teraz jest problem.

Może jednak ktoś wie gdzie go znaleść

Witajcie

Jakoś fachowcy Roberta mają chyba kłopoty, coś Robert ma do nich pecha :o :o :o :o

... TAKIE MOJE SZCZĘŚCIE ... U MNIE ZROBIĄ DOBRZE,

A PÓŹNIEJ NAWALAJĄ (U KOGOŚ INNEGO)

sam nie wiem czy się cieszyć czy martwić :-?

Witaj tomM05Lw naszym gronie!

ja zaopatruję się w hurtownii TROPS, przy ul.Dowrcowej (k.McDonaldsa)u nas w Inie. Ponieważ to nie pierwsza nasza poważna inwestcja to mogę powiedzic ze u nich się nam opłaca. Nawet gdybym kupowała normalnie(bez rabatów za długoletnia wspólprace)to i tak by mi się opacało. Porownywaam ceny z koleżanka, która podpisała umowę z hurt. w Borkowie i tu mają niższe!

napisz cos o sobie i skoro to twój kosciólek to mieszkamy na tym samym osiedlu :wink: można podejrzeć gdzieś twój projekt, opisujesz go gdzieś?

bardzo proszę wszystkie chętne osoby do skomentownia mojego projektu, dziś wstawiłam symulacje pomieszczeń a skoro fundamenty jeszcze nie wylane to idzie wszystko zmienić :p :D

dziękujemy i pozdrawiamy również :D :D :D

z tego co wiem to u Was też II tura wyborów sołtysa

czekamy w napięciu na wieczorne rozstrzygnięcia :lol: :lol: :lol:

No i się roztrzygnęło :D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :p :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

Sołtysem Murowańca i okolic został przedstawiciel starej gwardiii

(podobno był skazany na ten wybór jak tylko wszedł na zebranie :o :o )

mój sąsiad ... kuzyn jednocześnie :D (o którym pisałem wcześniej) też startował

co prawda nie został sołtysem, ale został wybrany do rady sołeckiej

... wychodzi na to że mamy swojego człowieka we władzach :D :D :wink:

już moja w tym głowa :wink: :lol:

.... bardzo proszę wszystkie chętne osoby do skomentownia mojego projektu, dziś wstawiłam symulacje pomieszczeń a skoro fundamenty jeszcze nie wylane to idzie wszystko zmienić :p :D

właśnie obejrzałem sobie projekt w Twoim dzienniku.

Ogólnie bardzo mi się podoba (szkoda ze nie pokazałaś piętra) ... ale to pewnie później :D

Ten pokoik z dwoma drzwiami to jakieś pomieszczenie do pracy i przyjmowania interesantów??

napisz jeszcze ile m2 maja poszczególne pomieszczenia

wg jakiego projektu budujecie??

już nie krzyczcie tak na sąsiada bo nie bedzie się odzywał, nakrzyczałam kiedyś na Gromala i się nie odzywa

Odzywać sie nie odzywam ale z zapałem czytam cały czas nasze forum i bardzo sie cieszę że rośnie młode pokolenie Murowańczaków, gratulacje Alex.

U mnie na razie nic sie nie dzieje biegam za kredytem aby jak tylko będzie można ruszać z budową.

budowlany zrobiliśmy sobie od ręki a na docelowy czekamy już 2 lata. starosta nakielski uparł się że coś jest nie tak w projekcie rozbudowy linii energetycznej i wniósł protest. ale już projekt przeszedł. pozostało wykonanie. kiedy nastąpi nie wiem. mieszkamy na prądzie budowlanym i nam to nie przeszkadza.