GACUŚ 13.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 a tak serio jakoś 26 lutego planowane jest zebranie wiejskie i oficjalne przekazanie sołectwa To się szykuje imprezka (popijawka) szkoda że już post bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ale tu dzisiaj cisza , chyba nóg sobie nie połamaliście na chodnikach - nie zła ślizgawka ? Korzystając z okazji przypomnę się o chęci kupna garażu itp Kupię tanio garaż blaszak na plac budowy lub jakiś barak , barakowóz , izotermę , budę itp najlepiej z okolic Bydgoszczy A może ktoś się orientuje ile takie rzeczy kosztują (używane , nie nowe) i gdzie ewentualnie można takie coś kupić ? Pozdrawiam ja jeździłem po budowach ... na ukończeniu, anonse itp za kontener, który stoi przy mojej działce... a przejął sąsiad, który zaczął budowę jesienią ... dałem 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ..... ...... ...... no mam nadzieję że ciutek się przyda, a tak poza tym to gdzie się podziali ludziska, jakoś nam się Robuś zawstydził tych namiarów i zamilkł a tak serio jakoś 26 lutego planowane jest zebranie wiejskie i oficjalne przekazanie sołectwa jestem jestem będę będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 jestem jestem będę będę Robuś a tak ciutek jaśniej, to że jesteś to OK a dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witajcie Bardzo pilnie poszukuję informacji na temat elektryka Artura polecanego jakiś czas temu przez Robertesa. Interesuje mnie gdzie robi w tej chwili może ktoś słyszał. Dajcie proszę pilnie znać. wczoraj z czystej ciekawości zadzwoniłem do Artura. Odebrał za pierwszym razem. Nie było problemu z kontaktem. Zna nasze forum i obiecał mi, że zajrzy tutaj i wyjaśni całą sytuację. Tłumaczył pewne zaległości i niedociągnięcia bardzo przekonująco. Sam nie wiem co o tym myśleć PS Graczyk dzwoniłem pod numer, który Ci dałem. Dodzwoniłeś się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 mam pytanko kto na forum jest z Brzozy????? Aga Faciowa pewnie się orientujesz ciutek bardziej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 jestem jestem będę będę Robuś a tak ciutek jaśniej, to że jesteś to OK a dalej??? a co ma być dalej ?? wezwałeś mnie do tablicy to się stawiłem .... a będę tzn że będę na postnym piciu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 a tak serio jakoś 26 lutego planowane jest zebranie wiejskie i oficjalne przekazanie sołectwa To się szykuje imprezka (popijawka) szkoda że już post bedzie a tak w ogóle to chyba już w ten czwartek jest tłusto, nie wspomnę o Walentynkach jutro :D i jak tu nie nabrać wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.02.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 jestem jestem będę będę Robuś a tak ciutek jaśniej, to że jesteś to OK a dalej??? a co ma być dalej ?? wezwałeś mnie do tablicy to się stawiłem .... a będę tzn że będę na postnym piciu u Ciebie jasne i tak w to nie wierzę że przyjdziesz do mnie na dłużej niż 5minut, tyle okazji przepadło :P a tak w ogóle czekamy na obiecane zakupy, bo teraz co najwyżej to postną herbatkę mogę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 jestem jestem będę będę Robuś a tak ciutek jaśniej, to że jesteś to OK a dalej??? a co ma być dalej ?? wezwałeś mnie do tablicy to się stawiłem .... a będę tzn że będę na postnym piciu u Ciebie jasne i tak w to nie wierzę że przyjdziesz do mnie na dłużej niż 5minut, tyle okazji przepadło :P a tak w ogóle czekamy na obiecane zakupy, bo teraz co najwyżej to postną herbatkę mogę postawić Obiecane ZAKUPY ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Obiecane ZAKUPY ?? puszcze na priv co by nie było że się tak upubliczniam :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 13.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam.ja chcę sprzedać swój barak i blaszak ale dopiero pod koniec kwietnia po wstawieniu okien i drzwi.Barak jest bez kół pszywiozłem go niskopodwoziówką a blaszak morzna rozkręcić na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 13.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witajcie Bardzo pilnie poszukuję informacji na temat elektryka Artura polecanego jakiś czas temu przez Robertesa. Interesuje mnie gdzie robi w tej chwili może ktoś słyszał. Dajcie proszę pilnie znać. wczoraj z czystej ciekawości zadzwoniłem do Artura. Odebrał za pierwszym razem. Nie było problemu z kontaktem. Zna nasze forum i obiecał mi, że zajrzy tutaj i wyjaśni całą sytuację. Tłumaczył pewne zaległości i niedociągnięcia bardzo przekonująco. Sam nie wiem co o tym myśleć PS Graczyk dzwoniłem pod numer, który Ci dałem. Dodzwoniłeś się?? Ja nie dzwoniłem ale mój kumpel tak. Zaraz jak przestaliśmy rozmawiać to podałem mu numer i zadzwonił. Nikt nie odbierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 13.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 coś dla rozluźnienia http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3915064.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ja mam kierownika ustalonego za umówioną kwotę od całości budowy a nie od czasu jej trwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniha 13.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 To ile bierze kierownik budowy?..... Budujesz w Szczutkach - to po tej samej stronie co mój Morzewiec, jakieś 2 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 13.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 coś dla rozluźnienia http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3915064.html dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petanque 13.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Bydgoszczanie podajcie, proszę, namiary na projektanta, który za: - skreślenie na czerwono okien w projekcie gotowym i dopisanie innych, - wyznaczenie tras przyłączy, - wykreślenie (uzgodnienie) zjazdu, - wykonanie podstawowej aranżacji działki pod pozwolenie nie zedrze skóry a i podpowie może jeszcze rozsądnie budującemu pierwszy raz. Dziękuję P.S. Adresy na P.W. lub e-mail. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 To ile bierze kierownik budowy?..... Budujesz w Szczutkach - to po tej samej stronie co mój Morzewiec, jakieś 2 km... Nie odpowiem Ci wprost ile bierze mój kierownik budowy bo to są ceny uzgadniane indywidualnie. Nie zrozum mnie źle bo nie o to chodzi, że nie jestem życzliwy tylko nie może to być tak, że rozmawiasz z nim i jeśli powie Ci tę samą kwotę to dobrze a jeśli wyższą to raczej nieciekawie. Wtedy powiesz mu, że taki a taki powiedział, że bierze pan tyle a tyle. To ja mam wtedy raczej u niego przechlapane. Jeśli interesuje Cię ten facet to mogę podać Ci jego tel na prv i pytaj go o swoje sprawy. Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 13.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam.ja chcę sprzedać swój barak i blaszak ale dopiero pod koniec kwietnia po wstawieniu okien i drzwi.Barak jest bez kół pszywiozłem go niskopodwoziówką a blaszak morzna rozkręcić na części. Jeżeli do tej pory nie kupię to z miłą chęcią skorzystam jeżeli cena będzie rozsądna. A skąd trzeba będzie ten baraczek i garaż zabrać ? Daj znać jak już będziesz sprzedawał , najlepiej na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts