forum_user 08.03.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja też dziękuję bardzo. Mnie puścili z pracy już o 10.00. Ale fajnie. Można załatwiać sprawy budowlane I ja dołączam swoje życzenia wszystkim Paniom. Oby Wam się budowy nie śniły. Aga - ja się puszczam sam - oczywiście z pracy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziucha 08.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam grupę bydgosko-torunska Od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero teraz postanowiłam się do Was "zapisać" Jeśłi chodzi o biuro projektowe, to kupowaliśmy projekt w Tanich Domach w B.B. Trafiliśmy przypadkiem i gość nam przypadł do gustu. Wszystko załatwił błyskawicznie; ale na kier-bud. się nie zdecydowaliśmy na niego /mamy swojego/. Piszecie o problemach z niedotrzymaniem termibów przez biura, ale moim zdaniem, jast taki boom na budowanie, że biura przeżywają oblężenie i się nie wyrabiają. Nie wspomnę o galopujących cenach materiałów i robocizny... Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam grupę bydgosko-torunska Od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero teraz postanowiłam się do Was "zapisać" Jeśłi chodzi o biuro projektowe, to kupowaliśmy projekt w Tanich Domach w B.B. Trafiliśmy przypadkiem i gość nam przypadł do gustu. Wszystko załatwił błyskawicznie; ale na kier-bud. się nie zdecydowaliśmy na niego /mamy swojego/. Piszecie o problemach z niedotrzymaniem termibów przez biura, ale moim zdaniem, jast taki boom na budowanie, że biura przeżywają oblężenie i się nie wyrabiają. Nie wspomnę o galopujących cenach materiałów i robocizny... Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w budowaniu Witaj Dziucha w NASZEJ GRUPIE Tobie również życzę wytrwałości i przede wszystkim solidnych wykonawców. Pozdrawiam serdecznie Tasija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja do nich już jeździłam, ale siedzi tam w sekretariacie pani, która nic nie wie. Obiecuje, że przekaże projektantowi nasze zapytanie i na tym się kończy. Cisza... Pan K. robi bardzo dobra wrażenie i myślę, że jest dobrym fachowcem, ale być może nabrał za dużo pracy. Hej ja zamówiłem u nich projekt i mam na 19-go umówione spotkanie na podpisanie umowy na adaptacje i zmiany w projekcie - jeżeli są z tym SPEKTRUM takie kłopoty to może się gdzieś indziej będę adaptował ? Co radzicie - ja jestem dopiero na początku tej drogi i proszę o odpowiedź. Pierwsze swoje kroki skierowaliśmy do DAKO i szybko z tamtąd uciekliśmy. Spektrum zrobiło na nas bardzo dobre wrażenie. Z rozmów dotyczących adaptacji byliśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecałam to biuro. Obecna sytuacja jest taka: tydzień po terminie. Dzisiaj zadzwoniliśmy kolejny raz do nich i oczywiście to samo, sekretarka nic nie wie, osoba odpowiedzialna nieobecna. Jutro biuro jest nieczynne, bo będą na targach. Mam nadzieję spotkać tam wreszcie pana K. i dowiedzieć się co jest grane. GACUŚ jeśli w twojej sytuacji coś się wyjaśni daj znać. Co do f-my Tanie Domy z B.B. to na tym forum czytałam mało pozytywną opinię o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.03.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kobiety dziekuja Dzis w to swieto zrobilam sobie sama prezent i zlozylam w Starostwie wniosek Przyłączam się do podziękowań mkkafe mkkafe gratulacje przejścia do kolejnego etapu . Zazdroszczę Ci takiego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziucha 08.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Co do f-my Tanie Domy z B.B. to na tym forum czytałam mało pozytywną opinię o nich. A byłaś u nich??? Czy tylko czytałaś opinie??? Bo widzisz, ja również czytałam a jednak zaryzykowałam, i wszystko było ok. /p.s. nie mam zamiaru nikomu robić reklamy / .... gdzie dwoje ludzi, tam trzy opinie ... TASIJA dziękuję za powitanie. Twój dziennik jest dla mnie motorem... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.03.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Skoro opinie nie były pozytywne to po co miałam do nich jechać?Zgadzam się z tobą, że każda osoba ma inne wrażenia i tyle będzie też opinii.Na tym forum wyrażamy własne zdanie więc ja się wypowiedziałam na temat Spektrum, a Tanie Domy znam tylko ze słyszenia (na forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 08.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zauwazyłam , że większość z Was jest na początkowym etapie i pewnie będziecie roblili wykopy. A ja szukam ziemi z wykopów , gdyby ktoś wiedział coś na ten temat jestem zainteresowana - Osielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zauwazyłam , że większość z Was jest na początkowym etapie i pewnie będziecie roblili wykopy. A ja szukam ziemi z wykopów , gdyby ktoś wiedział coś na ten temat jestem zainteresowana - Osielsko Ja też proszę o namiary, potrzebuję duuużo ziemi z wykopów, bo budynek osadziliśmy wyżej, jak przewidywał projekt. Oczywiście jgosik ma pierszeństwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 08.03.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Gdzie kupowaliście stal zbrojeniową do fundamentów? No i którą betoniarnię polecacie? Słyszałam, że w betoniarni w Murowańcu nie jest najtaniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Gdzie kupowaliście stal zbrojeniową do fundamentów? No i którą betoniarnię polecacie? Słyszałam, że w betoniarni w Murowańcu nie jest najtaniej... stal - STALEX na ul. Podmiejskiej na Osowej Górze - koniecznie pytaj o rabat beton - THOMASBETON ul. Fordońska - terminowo i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zauwazyłam , że większość z Was jest na początkowym etapie i pewnie będziecie roblili wykopy. A ja szukam ziemi z wykopów , gdyby ktoś wiedział coś na ten temat jestem zainteresowana - Osielsko Ja też proszę o namiary, potrzebuję duuużo ziemi z wykopów, bo budynek osadziliśmy wyżej, jak przewidywał projekt. Oczywiście jgosik ma pierszeństwo.... My też potrzebujemy oczywiście po jgosik i TASIJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 08.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dziękuję Facio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 09.03.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 PILNIE KUPIĘ JAKĄS BUDĘ NA BUDOWĘ Jak ma służyć do spania to mam przyczepkę do opchnięcia. Przespałam w niej prawie pół roku, zanim się wprowadziliśmy WIDOK PRZYCZEPKI Z ZEWNĄTRZ - W MOIM DZIENNICZKU.. Jak ta "BUDA" ma słuzyć jako magazyn materiałów to za mała.. (5 m dł)...deski się nie zmieszczą... ale za to 5 miejsc do spania... http://www.republika.pl/camping60/bud/381.jpg.. http://www.republika.pl/camping60/bud/382.jpg.. Nie jest zarejestrowana, może służyć tylko jako "stacjonarna buda do spania"...ALE PRZYTULNA BUDA... Nie chcę wiela... ale chcę się jej pozbyć, bo już mieszkamy, a tam gdzie teraz stoi, planuję taras do "labowania" w upalne dni... (bo to jedyne zacienione miejsce na działce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 09.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 tasija napisałam na priv zapytanie o cenę -prosze odpisz Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas00 09.03.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Właśnie wróciłem z targów Gryf-Bud Szczerze mówiąc nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 09.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Właśnie wróciłem z targów Gryf-Bud Szczerze mówiąc nic ciekawego Do której godziny są czynne targi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas00 09.03.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Szczerze mówiąc to nie wiemOgólnie zero organizacji nawet miejsca w różnych gazetach były inne i pojechałem na zawiszęprzy wejściu na łuczniczkę zero info że to gryf-bud tylko że kiermasz ogrodniczyPytam pana co kasuje bilety a on mówi że tu chyba nie Dopiero pani w kasie potwierdziła że to gryf-bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Czyli po polsku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 moze komus sie przyda po co latac do urzedu po druczki - Torun http://www.bip.pinb.powiattorunski.pl/index.php?strona=4894 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts