Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wygląda na to że Urząd Gminy BB zaczął pracę i porozsyłali wreszcie opłaty za wieczyste użytkowanie

Termin płatności jest do końca marca :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak na moje to nie daje się terminu 7 dni na takie kwitki.

Wysokość opłaty nie jest taka wielka jak u Roberta

a jak to u sąsiadów z Murowańca wygląda???

tak swoją drogą RobertEs załatwiłeś cosik w tej sprawie

pozdr

skarga napisał:
Aga, pewnie w życiu mnie nie pamiętasz, ale czasami tu zaglądam.

Chciałam powiedzieć, że obserwuję dyskretnie twoją budowę i bardzo mi się podoba.

Pozdrawiam.

Hej pewnie że pamiętam. Szkoda tylko, że ja nie wiem gdzie Ty się budujesz, też bym kibicowała :D :D :D .

Szukam firmy brukarskiej z Bydgoszczy (lub okolic).

Ale takiej firmy, która nie tylko kładzie kostkę brukową ale także sama doradzi jaką kostkę wybrać (znaczy jakieś oferty przedstawi) i sama dostarczy kostkę. Słowem - pełna obsługa. Nie mam niestety czasu na jeżdzęnie i wyszukiwanie kostki :(

Potrzebuję firmy, która mnie ładnie obsłuży :-)

_ag_ napisał:
Szukam firmy brukarskiej z Bydgoszczy (lub okolic).

Ale takiej firmy, która nie tylko kładzie kostkę brukową ale także sama doradzi jaką kostkę wybrać (znaczy jakieś oferty przedstawi) i sama dostarczy kostkę. Słowem - pełna obsługa. Nie mam niestety czasu na jeżdzęnie i wyszukiwanie kostki :(

Potrzebuję firmy, która mnie ładnie obsłuży :-)

wiem że producent jest na rógu Gajowej i Fordońskiej, ale nie mam pojęcia jak z full serwisem

i jedni pod remontowanym wiaduktem do fordonu to jest chyba kamal, może ktoś ma namiary, ja tylko obok przejeżdzam od czasu do czasu :lol: :lol: :lol:

alex_ napisał:
Wygląda na to że Urząd Gminy BB zaczął pracę i porozsyłali wreszcie opłaty za wieczyste użytkowanie

Termin płatności jest do końca marca :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak na moje to nie daje się terminu 7 dni na takie kwitki.

Wysokość opłaty nie jest taka wielka jak u Roberta

a jak to u sąsiadów z Murowańca wygląda???

tak swoją drogą RobertEs załatwiłeś cosik w tej sprawie

pozdr

owszem potwierdzam

też dostaliśmy opłatę .Za działkę 1100 m2 ok 84 zł.Bardzo się zdziwiłąm ,że tylko tyle-może to na kwartał? Jak myślicie?

agnieszkakusi napisał:
odnośnie zacytowania mojej informacji o cenach siporexu. Mam wiadomość (nie potwierdzałam jej), że podobno w Mat-Budzie w Rozgartach jest po 8,60, ale nie wiem na ile to pewne. Ja już na etapie dachówki :wink:

Gdzie to jest Mat-Budzie w Rozgartach bo szukam suporexu jak opentany jak jest to cena kolosalna

Pozdrawiam Dariusz

AGA I KRZYŚ napisał:

też dostaliśmy opłatę .Za działkę 1100 m2 ok 84 zł.Bardzo się zdziwiłąm ,że tylko tyle-może to na kwartał? Jak myślicie?

To jeszcze mniej za jeden metr wychodzi jak u mnie , bo u was po zaokrągleniu 0,08 zł /m2 (dokładnie 0,0763636) a u mnie 0,10 zł/m2 .

Ciekawe od czego to zależy ?

Pozdrawiam

GACUŚ napisał:
  AGA I KRZYŚ napisał:

To jeszcze mniej za jeden metr wychodzi jak u mnie , bo u was po zaokrągleniu 0,08 zł /m2 (dokładnie 0,0763636) a u mnie 0,10 zł/m2 .

Ciekawe od czego to zależy ?

Pozdrawiam

my mieszkamy na ziemi rolnej. mamy jej 1,54 hektara i nasz podatek to - 9 PLN na rok :D :D :D