forum_user 22.03.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Pomimo, że leje to jednak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wygląda na to że Urząd Gminy BB zaczął pracę i porozsyłali wreszcie opłaty za wieczyste użytkowanie Termin płatności jest do końca marca Jak na moje to nie daje się terminu 7 dni na takie kwitki. Wysokość opłaty nie jest taka wielka jak u Roberta a jak to u sąsiadów z Murowańca wygląda??? tak swoją drogą RobertEs załatwiłeś cosik w tej sprawie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ............a jak to u sąsiadów z Murowwańca wygląda??? ............. U mnie wychodzi po zaokrągleniu 0,10 zł za m2 Dokładnie wychodzi tak 0,10389937106 zł za metr kwadratowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a tak przy okazji jeśli chodzi o BB to dostaliście odpowiedź na pismo do wójtowej o autobus i gaz bo u nas cisza, a z terminem to poszła już na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Aga, pewnie w życiu mnie nie pamiętasz, ale czasami tu zaglądam. Chciałam powiedzieć, że obserwuję dyskretnie twoją budowę i bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Hej pewnie że pamiętam. Szkoda tylko, że ja nie wiem gdzie Ty się budujesz, też bym kibicowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ktoś kiedyś pytał o ogrody, projektowanie itp.Dzisiaj zauważyłam samochód na którym było to napisane: Ogro-DON-Projekt Myślęcinek ul. Kąkolowa 16 604947643 52/3813249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kiedyś w gazecie znalazłam to ogłoszenie-reklamę GOTOWE PROJEKTY BUDYNKÓWDORADZTWO-ADAPTACJE ŁUKUĆ NIERUCHOMOŚCI ul. Centralna 2 LOsielskotel. 52/3813065 http://www.lukuc.plhttp://www.osielsko.euhttp://www.niemcz.euhttp://www.dobrcz.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Może się komuś kiedyś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ag_ 22.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Szukam firmy brukarskiej z Bydgoszczy (lub okolic). Ale takiej firmy, która nie tylko kładzie kostkę brukową ale także sama doradzi jaką kostkę wybrać (znaczy jakieś oferty przedstawi) i sama dostarczy kostkę. Słowem - pełna obsługa. Nie mam niestety czasu na jeżdzęnie i wyszukiwanie kostki Potrzebuję firmy, która mnie ładnie obsłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.03.2007 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Podłączam się pod poprzednie pytanie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Szukam firmy brukarskiej z Bydgoszczy (lub okolic). Ale takiej firmy, która nie tylko kładzie kostkę brukową ale także sama doradzi jaką kostkę wybrać (znaczy jakieś oferty przedstawi) i sama dostarczy kostkę. Słowem - pełna obsługa. Nie mam niestety czasu na jeżdzęnie i wyszukiwanie kostki Potrzebuję firmy, która mnie ładnie obsłuży wiem że producent jest na rógu Gajowej i Fordońskiej, ale nie mam pojęcia jak z full serwisem i jedni pod remontowanym wiaduktem do fordonu to jest chyba kamal, może ktoś ma namiary, ja tylko obok przejeżdzam od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 odnośnie zacytowania mojej informacji o cenach siporexu. Mam wiadomość (nie potwierdzałam jej), że podobno w Mat-Budzie w Rozgartach jest po 8,60, ale nie wiem na ile to pewne. Ja już na etapie dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 23.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jestem na etapie wykończeniówki (głównie siebie) i byłam w studio kuchennym. LUDZIE!!!! Tam ruch jak w mięsnym przed świętami! terminy realizacji na czerwiec. Czy oni powariowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 23.03.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jestem na etapie wykończeniówki (głównie siebie) i byłam w studio kuchennym. LUDZIE!!!! Tam ruch jak w mięsnym przed świętami! terminy realizacji na czerwiec. Czy oni powariowali? A jakie to studio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 23.03.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wygląda na to że Urząd Gminy BB zaczął pracę i porozsyłali wreszcie opłaty za wieczyste użytkowanie Termin płatności jest do końca marca Jak na moje to nie daje się terminu 7 dni na takie kwitki. Wysokość opłaty nie jest taka wielka jak u Roberta a jak to u sąsiadów z Murowańca wygląda??? tak swoją drogą RobertEs załatwiłeś cosik w tej sprawie pozdr owszem potwierdzam też dostaliśmy opłatę .Za działkę 1100 m2 ok 84 zł.Bardzo się zdziwiłąm ,że tylko tyle-może to na kwartał? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 23.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 odnośnie zacytowania mojej informacji o cenach siporexu. Mam wiadomość (nie potwierdzałam jej), że podobno w Mat-Budzie w Rozgartach jest po 8,60, ale nie wiem na ile to pewne. Ja już na etapie dachówki Gdzie to jest Mat-Budzie w Rozgartach bo szukam suporexu jak opentany jak jest to cena kolosalna Pozdrawiam Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 też dostaliśmy opłatę .Za działkę 1100 m2 ok 84 zł.Bardzo się zdziwiłąm ,że tylko tyle-może to na kwartał? Jak myślicie? To jeszcze mniej za jeden metr wychodzi jak u mnie , bo u was po zaokrągleniu 0,08 zł /m2 (dokładnie 0,0763636) a u mnie 0,10 zł/m2 . Ciekawe od czego to zależy ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Gdzie to jest Mat-Budzie w Rozgartach bo szukam suporexu jak opentany jak jest to cena kolosalna Pozdrawiam Dariusz Między Toruniem, a Bydgoszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 23.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 też dostaliśmy opłatę .Za działkę 1100 m2 ok 84 zł.Bardzo się zdziwiłąm ,że tylko tyle-może to na kwartał? Jak myślicie? To jeszcze mniej za jeden metr wychodzi jak u mnie , bo u was po zaokrągleniu 0,08 zł /m2 (dokładnie 0,0763636) a u mnie 0,10 zł/m2 . Ciekawe od czego to zależy ? Pozdrawiam my mieszkamy na ziemi rolnej. mamy jej 1,54 hektara i nasz podatek to - 9 PLN na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 my mieszkamy na ziemi rolnej. mamy jej 1,54 hektara i nasz podatek to - 9 PLN na rok Tak tylko że Ty piszesz o podatku od gruntu a my o kwocie za wieczyste użytkowanie gruntu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts