alex_ 29.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkch ! ...nasze tymczasowe ogrodzenie wykonane:D ...jutro wytyczają budynek rózwnież pozdrawiamy i gratulujemy ogrodzenia, chociaż to ostatnio bardzo poszukiwany element, zawsze może służyć jako miejsce spotkanek :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 a tak w ogóle to dostałam namiary na stemple podobnież są w Pawłówku w tartaku tel 5831-938 za 6PLN, bo na Osowej niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 29.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Mam do oddania w cenie wywózki tymczasowe okna (same skrzydła) przydatne w czasie zabezpieczania budynku. Jeśli jest ktoś zainteresowany to pilnie dzwońcie, bo będę sie dogadywał z majstrami na wywózkę. Sorki juz nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koc 29.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 no cześć były sąsiedzie :P , a gdzież zamierzasz się budować?? W Przylekach. Ale beton z Murowanca tez mi pasuje:) a materiały niestety na zapisy W takim razie pytanie brzmi - gdzie sie zapisac? K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 29.03.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkch ! ...nasze tymczasowe ogrodzenie wykonane:D ...jutro wytyczają budynek Witam jaka cena jest za wytyczenie domu proszę podać też telefon firmy Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 29.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 KUPIĘ GAZOBETON MA KTOŚ SPRZEDAĆ W BYDGOSZCZY (POZOSTAŁOŚĆI PO BUDOWACH) wszędzie są kolejki to może i tu zaczeniemy zapisy jestem taka zła, że nie ma nigdzie materialów wole jednak się śmiać z tego niż płakać ale jest tragedia a ja jestem ........... i tyle ,nigdzie nie ma chyba bopiero na jesień KUPIĘ GAZOBETON MA KTOŚ SPRZEDAĆ W BYDGOSZCZY (POZOSTAŁOŚĆI PO BUDOWACH) Dariusz29 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 29.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dariusz29 Witam jaka cena jest za wytyczenie domu proszę podać też telefon firmy Pozdrawiam i dziękuje Witam! w Geoplanie 500zł,ale termin połowa kwietnia...podam później telefony do innych(muszę poszukać ), wołają trochę mniej pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 29.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 alex_ Wysłany: Czw, 29 Marzec 2007 12:01 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Maciejko napisał: Pozdrawiam wszystkch ! ...nasze tymczasowe ogrodzenie wykonane:D ...jutro wytyczają budynek rózwnież pozdrawiamy i gratulujemy ogrodzenia, chociaż to ostatnio bardzo poszukiwany element, zawsze może służyć jako miejsce spotkanek ...jak najbardziej...zapraszam,narazie z krzesełkami ....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 29.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 no teraz dorisa mam nadzieję że nie przegapisz Nie omieszkam się zjawić - chyba, że jakieś siły nadprzyrodzone... chciałabym tylko skromnie dodać i zaproponować tym, którzy nie są z "naszej okolicy", że mile widziani są wszyscy sympatycy naszego forum Zresztą na pewno Aga Faciowa wie o tym doskonale. W ten weekend Murowaniec, w inny możemy pojechać w zupełnie inny piękny zakątek (o ile ktoś nas zaprosi ) jgosik - bój się bój bo np. wpadniemy gdzieś w okolice Osielska... Więc jeśli tylko pogoda dopisze - zbiórka !robimy pierwszą majówkę !!! Z przyjemnością odwiedziłabym Murowaniec ,( w którym również kiedyś chcialam się budować) i Was wszystkich poznała. Ale niestety Dori mam sławetne drzwi otwarte (pracuję)...ale może po 14.00 jak się skończy ...teraz głośno się zastanawiam ...mam nadzieję , że do spotkania u Was tudzież u mnie w Osielsku , serdecznie zapraszam. Dori będziemy pod telefonem , bym się w tym odmienionym zakątku nie pogubiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A kiedy to spotkanie??? No Aga Twoja obecność jest obowiązkowa , mam nadzieję że trafisz Spotkanie w weekend, a dokładniej to może w sobotę około południa ? Co wy na to? No sobota to chyba będzie najlepszym dniem Trafić trafię . Tylko nie potrafię w tej chwili powiedzieć czy będę mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 29.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Poszukuję palnika do zgrzewania papy temozgrzewalnej. Ma ktoś pożyczyć bo muszę przygotować parter na wejście instalatorów. Byl;i dziś i tak mi pogonili kota że nie wiem czy się wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 29.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dariusz29 Witam jaka cena jest za wytyczenie domu proszę podać też telefon firmy Pozdrawiam i dziękuje Witam! w Geoplanie 500zł,ale termin połowa kwietnia...podam później telefony do innych(muszę poszukać ), wołają trochę mniej pozdrawiam! Prosze równiez namiary-niekoniecznie na Geoplan z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 29.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 no cześć były sąsiedzie :P , a gdzież zamierzasz się budować?? W Przylekach. Ale beton z Murowanca tez mi pasuje:) a materiały niestety na zapisy W takim razie pytanie brzmi - gdzie sie zapisac? K. Ja też w Przyłękach ul.Gwieździsta -a na jakiej ulicy ty koc ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 30.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Trafić trafię . Tylko nie potrafię w tej chwili powiedzieć czy będę mogła. Mimo wszystko zapraszamy Z przyjemnością odwiedziłabym Murowaniec............ To z przyjemnością zapraszamy no sąsiedzie jesteś bardzo domyślny :P :P : P oczywiście żeby Ciebie nie przemęczać potencjalni imprezowicze wezmą swoje szklaneczki, kubeczki i co tam chcą do picia wiemy że u Ciebie miejsce na ognicho w razie czego jest to każdy jakąś swoje kiełbachę też znajdzie, bo kije to mam nadzieję, że okoliczny lasek jeszcze dostarczy :P No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 30.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dariusz29 Witam jaka cena jest za wytyczenie domu proszę podać też telefon firmy Pozdrawiam i dziękuje Witam! w Geoplanie 500zł,ale termin połowa kwietnia...podam później telefony do innych(muszę poszukać ), wołają trochę mniej pozdrawiam! Prosze równiez namiary-niekoniecznie na Geoplan z góry dziękuje Geodeta który mi wytyczał budynek zarządał 350 PLN. Musiałem mieć przygotowane paliki (sztuk 16) i deski (sztuk 10). Za wbijanie palików i zbijanie desek dodatkowo liczył sobie 100 PLN. Oczywiście jak masz swój młotek i troszkę czasu to te 100 PLN zaoszczędzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Trafić trafię . Tylko nie potrafię w tej chwili powiedzieć czy będę mogła. Mimo wszystko zapraszamy Z przyjemnością odwiedziłabym Murowaniec............ To z przyjemnością zapraszamy no sąsiedzie jesteś bardzo domyślny :P :P : P oczywiście żeby Ciebie nie przemęczać potencjalni imprezowicze wezmą swoje szklaneczki, kubeczki i co tam chcą do picia wiemy że u Ciebie miejsce na ognicho w razie czego jest to każdy jakąś swoje kiełbachę też znajdzie, bo kije to mam nadzieję, że okoliczny lasek jeszcze dostarczy :P No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? myślę, że 14-15. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 myślę, że 14-15. Co wy na to?? Robuś wcześniej pisali kolowie że jakoś około 12 poza tym, ja ostatnia do godziny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 myślę, że 14-15. Co wy na to?? Robuś wcześniej pisali kolowie że jakoś około 12 poza tym, ja ostatnia do godziny :P No to ok, ja będę trochę później ok.13 - muszę parę spraw załatwić ... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No to ustalmy godz. 13 I tak zresztą wiadomo, że nikt punktualnie nie będzie, tylko będą poślizgi. My jak będziemy trochę wcześniej to pójdziemy na spacerek i pooglądamy inne budowy np. Gromala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 30.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No to dobry pomysł . Ciepłe napoje zorganizuję , chrustu też troszkę się nazbiera , dla bardziej wymagających mały gril się też znajdzie To co teraz konkretnie , o której w sobotę ? To co szykować kiełbachę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts