GACUŚ 31.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Jak mi jest smutno, ze nie mogłam się z Wami spotkać. Prace w domu już trwają a ja z moim (chorym) synkiem w domku No szkoda Aga że Ciebie nie było , może następnym razem spotkamy się na jakiejś imprezce przy ognisku Taka piękna pogoda a Ty musisz siedzieć z dzieckiem w domku , współczuję i życzę dużo zdrówka dla synka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 GACUŚ ja też żałuję, ale dziecko najważniejsze. Będzie jeszcze okazja. Pogoda będzie coraz piękniejsza to się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zauważyliście nazwę działu Brukselki BUDUJACE (no tak 1 kwietnia ). Tata przysłał smsa "zostawiliśmy na budowie piłę elektryczną" mąż aż przeklnął. Już chciał się ubierać i jechać do domku. Udało mu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 01.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PARTNERdziękuję za odpowiedź będę dzwonił w poniedziałek mam nadzieję że mi się poszczęści i zakupię ten gazobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 01.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PARTNER dziękuję za odpowiedź będę dzwonił w poniedziałek mam nadzieję że mi się poszczęści i zakupię ten gazobeton powodzenia. bierz książkę telefoniczną lub wejdź na internetowe strony wydawców panoramy firm i tam szukaj hurtowni budowlanych w kujawsko-pomorskim nawet oddalonych od twojej budowy. transport to mały problem w porównaniu z dostępnością bloczków. wpisz w google "książki telefoniczne" i już masz bazę danych. powodzenia w szukaniu - pamiętaj ze to twoja budowa i musisz wykazać się sprytem i walecznością oraz dzwonić i pytać wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 01.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 PARTNER dziękuję za odpowiedź będę dzwonił w poniedziałek mam nadzieję że mi się poszczęści i zakupię ten gazobeton powodzenia. bierz książkę telefoniczną lub wejdź na internetowe strony wydawców panoramy firm i tam szukaj hurtowni budowlanych w kujawsko-pomorskim nawet oddalonych od twojej budowy. transport to mały problem w porównaniu z dostępnością bloczków. wpisz w google "książki telefoniczne" i już masz bazę danych. powodzenia w szukaniu - pamiętaj ze to twoja budowa i musisz wykazać się sprytem i walecznością oraz dzwonić i pytać wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 powodzenia w szukaniu - pamiętaj ze to twoja budowa i musisz wykazać się sprytem i walecznością oraz dzwonić i pytać wszędzie Zgadzam się z partnerem. My pomożemy jak będziemy mieć sprawdzone ekipy i np. hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 01.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich.Chciałbym podziękować wszystkim za miłe spotkanie co prawda byliśmy tylko na chwilkę ale kontakty zostały podczymane a i nowych sasiadów udało sie spotkaćByło krótko ale na prawdę przyjemnie, szczególnie mój piesio wrócił wykończony po sexscesach jakie miały miejsce na Gacusia działeczce, mam nadzieję że sie nasze dzieci nie zgorszyły. A ja właśnie siedzę w pracy ( pierwszy dzień po urlopie) i zazdroszczę wam bo pewnie siedzicie wszyscy na działeczkach i się opalacie. Pozdrawiam wszystkich których udało nam się poznać i z tymi co się mineliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Również dziękujemy za miłe spotkanko, które trwało do samego wieczorka u Gacusia i nie tylko, pominęliście Marcina z Bydzi, Gromali calą ekipę :D szkoda, że czasowo się niektórzy rozminęli, ale efekty są jak najbardziej pozytywne, bo mamy numerek :D :D jeżeli chodzi o blachę to jak najbardziej cała i zdrowa jest do odebrania w Murowańcu, niestety zawartość nie ocalała na późniejsze co nieco natomiast w sprawie blondyna to nie odpowiadam, alimentów nie płacimy, bo on sam chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 kola, KarolinaS, Dariusz29 ja nie bardzo roumiem z tymi bloczkami. To, że trzeba czekać to rozumiem, ale o co chodzi dalej. Hurtownia nie chce przyjmować waszych zamówień??? nie chce przedpłaty??? nie daje gwarancji??? Proszę napiszcie. nie chcą przedpłaty bo ceny jeszcze wzrosną zakłady produkcyjne nie biorą już zamówień ani zaliczek. Wczoraj w Expresie było ogłoszenie: Pustaki sprzedam 696327849, 600934709 Zadzwoniłem a oni chcieli 14 zł za szt ,w głowach się im poprzewracało od tego słońca do mnie doszło że niektórzy wołają już po 16/szt to ja nie wiem czy 14 jest aż takie zdrożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 02.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Gacuś trzeba przyznać stanął na wysokości zadania i w pełni wywiązał się z obowiązków gospodarza. Żałujemy, że wszystkich nie poznaliśmy, ale jak niektórzy widzieli- walczyliśmy z ogrodzeniem od dwóch dni i zajeło to nam troche więcej czasu niż planowaliśmy, stąd nie mogliśmy za długo z Wami posiedzieć. Miło było znów spotkać Kolów, RobertaEs (Gacusia i Alex mamy "na codzień" ) Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 02.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 jeżeli chodzi o blachę to jak najbardziej cała i zdrowa jest do odebrania w Murowańcu, niestety zawartość nie ocalała na późniejsze co nieco Tak więc zapewne się niedługo po nią zgłosimy... Żonka się zapewne wcześniej odezwie porozmawiać na tematy "brzuszne" Pozdrowionka dla wszystkich!! Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.04.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 jeżeli chodzi o blachę to jak najbardziej cała i zdrowa jest do odebrania w Murowańcu, niestety zawartość nie ocalała na późniejsze co nieco Tak więc zapewne się niedługo po nią zgłosimy... Żonka się zapewne wcześniej odezwie porozmawiać na tematy "brzuszne" Pozdrowionka dla wszystkich!! Olek No jak najbardziej żoneczkę zapraszam :D :D i już oficjalnie serdecznie gratuluję powiększenia rodzinki bociek z Murowańca chyba nabroił u każdego co się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 02.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 i już oficjalnie serdecznie gratuluję powiększenia rodzinki bociek z Murowańca chyba nabroił u każdego co się dało A dziękujemy, dziękujemy... Ciekawe co tam jeszcze "wyskoczy"... Przy następnym spotkaniu może się znowu ktoś "ujawni".... Pozdrowionka Olek z Asią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 02.04.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 kola, KarolinaS, Dariusz29 ja nie bardzo roumiem z tymi bloczkami. To, że trzeba czekać to rozumiem, ale o co chodzi dalej. Hurtownia nie chce przyjmować waszych zamówień??? nie chce przedpłaty??? nie daje gwarancji??? Proszę napiszcie. nie chcą przedpłaty bo ceny jeszcze wzrosną zakłady produkcyjne nie biorą już zamówień ani zaliczek. Wczoraj w Expresie było ogłoszenie: Pustaki sprzedam 696327849, 600934709 Zadzwoniłem a oni chcieli 14 zł za szt ,w głowach się im poprzewracało od tego słońca do mnie doszło że niektórzy wołają już po 16/szt to ja nie wiem czy 14 jest aż takie zdrożne Jak cena będzie się utrzymywać powyżej 10-11zł to ja kupię dopiero jesień zima wtedy napewno cena opadnie i ochłoną fasbryki , większość osób woli poczekać te 3-4 mieś niż przepłacać 50% i tak przez zimę mało co się robi w stanie surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 do mnie doszło że niektórzy wołają już po 16/szt to ja nie wiem czy 14 jest aż takie zdrożne Jak cena będzie się utrzymywać powyżej 10-11zł to ja kupię dopiero jesień zima wtedy napewno cena opadnie i ochłoną fasbryki , większość osób woli poczekać te 3-4 mieś niż przepłacać 50% i tak przez zimę mało co się robi w stanie surowym to zależy jak kto z czasem stoi, a swoją drogą jest opcja, że wcale nie stanieje na zimę, bo znowu będzie jak ta ostatnia i boom się będzie ciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 03.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Nam też było bardzo miło spotkać się ze "starymi" sąsiadami, jak i poznać nowych Gacusiowi dziękujemy za zorganizowanie imprezki, a Alexom za pomoc w robieniu porządków na działeczce i sprzęt, który zachwycił mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 03.04.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A teraz pytanko do tych co już są bardziej wybudowani.Poszukuję drewnianego ustrojstwa do wytyczenia budynku. Może ktoś już nie potrzebuje i mógłby odstąpić (6 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 03.04.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam.Potrzebuję waszej pomocyszukam namiary na piasek do zasypania fundamentów najlepiej z transportem, proszę jeżeli coś macie napiszcie, moja ekipa wzieła się do roboty i już chcą zasypywać na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 150PLN za 25t. transport oddzielnie i zalezy od odległości oczywiście.Piasek z Pawłówka - własnie mi wożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts