Marcin z Bydzi 10.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Sąsiad a na kiedy chcesz się umówić? Bo my też się do tego koparkowego chcemy wybrać, więc może za jednym odpaleniem koparki obleci dwie działki i bedzie taniej. Nie wiem dokładnie- jutro mam geodetę prawdopodobnie, więc po wytyczeniu może kopać (będzie wiadomo dokładnie gdzie i ile). Dam Ci znać jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.04.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Sluchajcie - ma prosbeWklejam rzut parteruchcialabym sobie obliczyc ile doplace za standard wytyczeniastandard czyli 4 wierzcholkia doplata obejmuje plus 50 zl za kazda oscokolwiek to znaczy wiec mam 4 wierzcholkii dodatkowo wypustke od strony frontu i tarasupomozcie plissshttp://img242.imageshack.us/img242/7666/dom4173kl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 10.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam Wszystkich drogich forumowiczów po dłuższej przerwie i ślę spóźnione zyczenia wielkanocne Byliśmy w święta w Murowańcu na spacerku i trafiłam na budowę Gromala-machina ruszyła na całego .U nas też juz bloczki fundamentowe stawiają GROMAL - wywołuję Cię ,bo mam prośbę do Ciebie.... Na przeciw Waszej budowy stoi domek zadaszony z dwuspadzistym dachem(twój sąsiad).Jeżeli masz kontakt proszę zapytaj jaką on kładł dachówkę -podoba mi się kolor(baaaaaardzo).To jest chyba ceramiczna -gdyby chciał zdradzic producenta i nazwę koloru byłabym wdzięczna. Będę próbowała go upolowac sama na spytki ,ale gdyby Ci się udało do z góry dziekuję A WSZYSTKIM GRATULUJĘ POSTĘPÓW W BUDOWIE AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 10.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Sluchajcie - ma prosbe Wklejam rzut parteru chcialabym sobie obliczyc ile doplace za standard wytyczenia standard czyli 4 wierzcholki a doplata obejmuje plus 50 zl za kazda os cokolwiek to znaczy wiec mam 4 wierzcholki i dodatkowo wypustke od strony frontu i tarasu pomozcie plisss http://img242.imageshack.us/img242/7666/dom4173kl1.jpg wydaje mi się że dojdzie Ci 6 wierzchołków. dwa do "wypustki" z przodu + jeden naprzeciwko prawego rogu, dwa do "wypustki" tarasowej i dodatkowo w miejscu słupa by wyznaczyć oś ściany bocznej tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 no tak - tylko ze Geoplan wspomina o doplacie za kadza oś - nie zapytalam od razu, dopiero potem mnie naszlo pytanie jak rozumiec ta oś. Bo za ilosc wierzcholkow sobie nie licza - tylko za kazda oś - 50 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę!!! 41 dni - w tym Święta, to i tak nieźle (chyba).Pozdrawiam Was wszystkich! mkkafe - co tam u Ciebie? Jakaś kawka może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 10.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę!!! No to gratulacje !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.04.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 DoriGRA-TU-LA-CJE!!!!Nam obiecano w tym tygZalatwilam dzis koparkowego, bloczki na fundament, geodetew czwartek finalne spotkanie z murarzem i jego grupakawka - chetnie - moze piatek???Zapraszamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 11.04.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę!!! G R A T U LU J E M Y Witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.04.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę!!! 41 dni - w tym Święta, to i tak nieźle (chyba). Pozdrawiam Was wszystkich! mkkafe - co tam u Ciebie? Jakaś kawka może? Dori GRATULUJEMYYYYYYYYY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 11.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dori GRATULACJE No to teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 11.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę!!! 41 dni - w tym Święta, to i tak nieźle (chyba). Pozdrawiam Was wszystkich! mkkafe - co tam u Ciebie? Jakaś kawka może? gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 11.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam! Mam prośbę-pytanie, czy macie jakieś namiary na fachowców od schodów? Moglibyście spytać Waszych budowlańsców, czy nie chcieliby sobie w miedzyczasie /miedzy Waszą budową / dorobić?? Otóż mam do wykonania betonowe - zabiegowe schody. Niestety moi murarze,nie potrafią takich wykonac - niech ich gęś kopnie... Druga sprawa - po mału zbieram wszelkie namiary do wykonania dalszych prac. Wszelkie namiary na tynki maszynowe mile widziane Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam i gratuluję pozwoleń! Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 11.04.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja mam pytanie czy ktos mial do czynienia z bloczkami z firmy Bruko Bud Lisi Ogon ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja mam pytanie czy ktos mial do czynienia z bloczkami z firmy Bruko Bud Lisi Ogon ??? Nie Jak sa to 14-ki to daj z ciekawosci cene Ja placilem na poczatku marca 2,20 bez faktury - jakosc podobno srednia aczkolwiek wystarczajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 11.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 z transportem brutto wyjdzie ok. 4,16 bez 3,66 brutto bez faktury?? czyli od producenta?mozesz zdradzic gdzie kupowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 11.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jednak zedytowalam tamtego wiec usuwam tresc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 11.04.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 witam Wszystkich drogich forumowiczów po dłuższej przerwie i ślę spóźnione zyczenia wielkanocne Byliśmy w święta w Murowańcu na spacerku i trafiłam na budowę Gromala-machina ruszyła na całego .U nas też juz bloczki fundamentowe stawiają GROMAL - wywołuję Cię ,bo mam prośbę do Ciebie.... Na przeciw Waszej budowy stoi domek zadaszony z dwuspadzistym dachem(twój sąsiad).Jeżeli masz kontakt proszę zapytaj jaką on kładł dachówkę -podoba mi się kolor(baaaaaardzo).To jest chyba ceramiczna -gdyby chciał zdradzic producenta i nazwę koloru byłabym wdzięczna. Będę próbowała go upolowac sama na spytki ,ale gdyby Ci się udało do z góry dziekuję A WSZYSTKIM GRATULUJĘ POSTĘPÓW W BUDOWIE AGA Jak go spotkam to się zapytam, ale na razie nie było go widać, wiem natomiast że na domku na tablicy jest do niego numer tel. ale trzeba mieć lornetkę bo przez płot nie widać. A dziś właśnie wylali mi wylewkę na fundamencie i od jutra mury pną się do góry a finanse w dół. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 11.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 witam Wszystkich drogich forumowiczów po dłuższej przerwie i ślę spóźnione zyczenia wielkanocne Byliśmy w święta w Murowańcu na spacerku i trafiłam na budowę Gromala-machina ruszyła na całego .U nas też juz bloczki fundamentowe stawiają GROMAL - wywołuję Cię ,bo mam prośbę do Ciebie.... Na przeciw Waszej budowy stoi domek zadaszony z dwuspadzistym dachem(twój sąsiad).Jeżeli masz kontakt proszę zapytaj jaką on kładł dachówkę -podoba mi się kolor(baaaaaardzo).To jest chyba ceramiczna -gdyby chciał zdradzic producenta i nazwę koloru byłabym wdzięczna. Będę próbowała go upolowac sama na spytki ,ale gdyby Ci się udało do z góry dziekuję A WSZYSTKIM GRATULUJĘ POSTĘPÓW W BUDOWIE AGA Jak go spotkam to się zapytam, ale na razie nie było go widać, wiem natomiast że na domku na tablicy jest do niego numer tel. ale trzeba mieć lornetkę bo przez płot nie widać. A dziś właśnie wylali mi wylewkę na fundamencie i od jutra mury pną się do góry a finanse w dół. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Druga sprawa - po mału zbieram wszelkie namiary do wykonania dalszych prac. Wszelkie namiary na tynki maszynowe mile widziane Od schodów nikogo nie mam. Tynkarza moge polecić jak u mnie zrobi! Zapraszam do nas jak będzie je wykonywał to wtedy ocenicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts