Eunika 25.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 KERONA PRIVA WYSŁAŁAM CI TEL.DO MNIE W SPRAWIE BK- WIDZIAŁAM TAKI POMALOWANY. ZADZWOŃ PO 14.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 25.04.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 PeacemakerWyslałem Ci na priv kontakt na moją ekipę, bedzie wolna w lipcu JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.04.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 KERONA PRIVA WYSŁAŁAM CI TEL.DO MNIE W SPRAWIE BK- WIDZIAŁAM TAKI POMALOWANY. ZADZWOŃ PO 14.00 Eunika KERO ma problemy z internetem. To jest jego numer prosi o kontakt!!! 660545296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 25.04.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Niestety... dziś dołączam do ludzi którzy zostali obrabowani Tej nocy miałem włamanie na działeczkę. Sprawcy rozcięli płot, przecięli kłódkę i dostali się do baraku skąd ukradli między innymi betoniarkę. Poniżej zamieszczam zdjęcie i jednocześnie proszę o informację jeżeli ktoś zauważy podobną betoniarkę na jakiejś aukcji lub targu. http://marchab.republika.pl/images/betoniarka.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 25.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktoś się orientuję, gdzie mogę bez problemu domówić BK Ytong 36,5? Czekam na kolejny transport 19 palet i właśnie dostałem inf, że nie wiadomo czy materiał będzie. Szukam więc innego źródła.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Reaktywowany 25.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 KERONA PRIVA WYSŁAŁAM CI TEL.DO MNIE W SPRAWIE BK- WIDZIAŁAM TAKI POMALOWANY. ZADZWOŃ PO 14.00 Eunikato ja Kero Mam di ciebie wielką prośbę Twoja informacja PW do mnie nie dotarła. Proszę puść mi sygnał na moją kom. a ja oddzwonię Bardzo Bardzo proszę tel nr 660-545-296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peacemaker 25.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 PeacemakerWyslałem Ci na priv kontakt na moją ekipę, bedzie wolna w lipcu JesterS dziękuję jutro mam zamiar dostarczyć mój projekt do wyceny. Po długim weekendzie będę miał odpowiedź jeszcze od jednego fachowca. Zbieram dane, co by uderzyć Na pewno będę miał osobno ekipę od murów, osobno cieślę i osobno dekarza. Dwóch ostatnich pracuje razem. Wchodzą jeden po drugim i wiedzą co i jak. Byłem dzisiaj u dekarzy rzucić okiem na ich pracę. Wstępnie się dogadaliśmy, choć się cenią. Jeszcze tylko czeka mnie szał zakupów. Jutro powinno się wszystko wyjaśnić. Mogę od ręki kupić UNIPOR (??? co to jest za wynalazek???) 24 lub POROTON 24. Różnica w cenie znikoma. Do tego transport i rozładunek. O ile o POROTONIE słyszałem, o tyle UNIPOR jest mi pojęciem obcym, może ktoś mi przybliży? Obejrzałem również cegłę z Honoratki oraz z Osieku - porażka. Poprzepalane, popękane... masakra. A ten UNIPOR równy, jasny, cały. Tylko jakiś taki NONAME - zero oznaczeń na folii czy paletach. Mimo to posiada niemiecki atest. Generalnie czeka mnie jazda bez trzymanki. Jeśli wszystko wypali, to będzie baaardzo trudny i pracowity weekend. pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi i sugestie Peacemaker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 25.04.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 My natomiast braliśmy żwir z Żeglugi Bydgoskiej . Bardzo dziękuję Tobie za kontakt w sprawie koparki. Jesteśmy zadowoleni. Robota wykonana sprawnie i cena też jest do przyjęcia. Telefon zachowam bo na pewno jeszcze zadzwonię! Przy okazji (w trakcie robót) jak byliśmy na działce podaliśmy namiar jeszcze kilku osobom pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moye 26.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 jutro mam zamiar dostarczyć mój projekt do wyceny. Po długim weekendzie będę miał odpowiedź jeszcze od jednego fachowca. jakbyś miał nadmiar ekip do fundamentów i murów to ja chętnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 26.04.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Czy zna ktoś tartak w Opławcu ? Chcę tam zamówić więźbę, ale nic o nich nie słyszałam. Dori a jak tam u Ciebie sprawa z tartakami? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 26.04.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Kero - zwir potrzebujemy do murowania bloczkow Nie rozumiem zatem jednego: cement plus wapno - ok 700 zl do tego zwir - wg tego co pisal horatio - 150 plus 300 transport (potrzebuje 8-10 ton) razem wyjdzie 1150do tego prad i woda aby urobic gotowa zaprawa z Thomasa wychodzi 260 netto (jeszcze nie wiem ile transport) za metr szescienny. Ja potrzebuje 3 metry - wg wyliczen murarza - wiec brutto place 950 zl Thomas jeszcze na tym zarabia... Gdzie w tym sens??? Różnica polega na szybkości budowania. Jak robisz sama to nie wyrobisz tych metrów sześciennych bo zdąży związać a jak robisz ekipą to robocizna jest droga i warto kupić gotową zaprawę aby szybciej skończyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 26.04.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A zapomniałem sie zapytać o namiary na jakąś ekipę od wylewek. Dzwoniłem do Pana Katafiarza i Pana Maliszewskiego niestety obydwie ekipy mają wolne terminy dopiero pod koniec maja a mnie pasowałoby tak powiedzmy w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.04.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Aha - i muszę znaleźć dobrą cenę na strop - uderzę też zapewne do Alex jak najbardziej prawidłowy adres :P :P pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 troszkę mnie nie było, więc witam wszystkich nowych forumowiczów :D Aga z dziennikiem słuszna decyzja, lepiej dmuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Kero - zwir potrzebujemy do murowania bloczkow Nie rozumiem zatem jednego: cement plus wapno - ok 700 zl do tego zwir - wg tego co pisal horatio - 150 plus 300 transport (potrzebuje 8-10 ton) razem wyjdzie 1150do tego prad i woda aby urobic gotowa zaprawa z Thomasa wychodzi 260 netto (jeszcze nie wiem ile transport) za metr szescienny. Ja potrzebuje 3 metry - wg wyliczen murarza - wiec brutto place 950 zl Thomas jeszcze na tym zarabia... Gdzie w tym sens??? Różnica polega na szybkości budowania. Jak robisz sama to nie wyrobisz tych metrów sześciennych bo zdąży związać a jak robisz ekipą to robocizna jest droga i warto kupić gotową zaprawę aby szybciej skończyli. fundament robi pan Leszek - zamowilam gotowa zaprawe - ale nei z Thomasa - za transport sobie niezle policzyli, mimo ze beton dowiezli bez doplat gotowa zaprawe mam z betoniarni Bydgobet - z transportem i doplata za niedoladunek zaplacilam 880 zl - a do nas naprawde jest daleko. Zaoszczedzilam jakies 250 zl i troche czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 26.04.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 mkkafedopiero udało mi się coś zdziałać z netem.Odnośnie tego betonu do murowania (nie powinien być z wapnem) i tak jak pisze Graczyk nie zdążą go zużyć.Po za tym mam doświadczenie z Thomasbetonem. Zamawiając poniżej 5m3 dopłacasz dodatkowo 40pln netto do kubika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Kero chyba wszedzie sie doplaca za niedoladunek Ale i tak wychodzi taniej. Murarz uwaza ze w trzy dni wymuruja scianki - jest ich 5 osob, 950 bloczkow..Jak tak mowi to musi sie spiac - bo nie da sie tego juz odkrecac Jak Twoje bloczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 26.04.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Kero chyba wszedzie sie doplaca za niedoladunek Ale i tak wychodzi taniej. Murarz uwaza ze w trzy dni wymuruja scianki - jest ich 5 osob, 950 bloczkow..Jak tak mowi to musi sie spiac - bo nie da sie tego juz odkrecac Jak Twoje bloczki?? Tylu chłopa to powinni wymurować w trzy dni. A moje bloczki niestety przepadły jak kamień w wodę. Eunika nie odezwała się więcej więc nie miałem możliwości skontaktowania się z nią. Pobudziła jedynie moje emocje i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 przykre to mialam nadzieje ze faktycznie jestes na tropie swych bloczkow i napiszesz cos budujacego [/url][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
u-k-ł 26.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuję Tobie za kontakt w sprawie koparki. Jesteśmy zadowoleni. Robota wykonana sprawnie i cena też jest do przyjęcia. Telefon zachowam bo na pewno jeszcze zadzwonię! Przy okazji (w trakcie robót) jak byliśmy na działce podaliśmy namiar jeszcze kilku osobom pzdr! Cieszę się bardzo, że Państwo są zadowoleni. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts