alex_ 24.05.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A jak dokonac zmiany kierownika????jakie formalnosci itd.. Czy ktoś może polecić rzetelnego kierownika z prawdziwego zdarzenia-który powie, doradzi co lepiej jak lepiej, majstrów troche postraszy, poprawi itd...i nie bedzie spychologii-ze zle wytyczony budynek, ze to majstry niedorajdy itd... Ktoś pisał że jak zmieniał kier-buda od razu była kontrola z Inspektoratu na pewno trzeba zgłosić w Staorostwie ale szczegółów nie znam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 24.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 aha a Roberts w sobotę od której godziny zaprasza? coś pisał wcześniej, że okolice 17 pisałem ze ok.17 .... może być tez 19, jeżeli się ktoś nie wyrobi. My się szykujemy na dłuższą imprezkę ... kawka, herbatka, piwko, wódeczka, muzyczka ... i mam nadzieję, że wielu z Was też się na to pisze... możliwy nawet nocleg pzdr RobertEs Co przynieść ze sobą ? Do jedzenia - pytam! wg uznania Wiekszość będziemy mieli ... ale jakieś piwko, kiełbaski, pomidorki na jakąś sałatkę - tego nigdy za dużo pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 24.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Widziałaś kuchnie u mnie, jeżeli interesują Cie namiary na gościa przekaże Ci w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Jestem w trakcie robienia , projekt wstępny już widziałaś, cena również rozsądna , co do jakości to nie wiem zobaczę pod koniec sierpnia , spróbuj może Ci zrobi. Pan jest z Białe Błota . Okazało się że robi mojej znajomej z Poznania , nest architektem wnętrz, estetka i detalistka , za kilka dnni powiem czy pan jest słowny i dokładny. Tel.wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Jestem w trakcie robienia , projekt wstępny już widziałaś, cena również rozsądna , co do jakości to nie wiem zobaczę pod koniec sierpnia , spróbuj może Ci zrobi. Pan jest z Białe Błota . Okazało się że robi mojej znajomej z Poznania , nest architektem wnętrz, estetka i detalistka , za kilka dnni powiem czy pan jest słowny i dokładny. Tel.wysyłam na priv Mogę też prosić o namiary? z góry dziekuję Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 24.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Jestem w trakcie robienia , projekt wstępny już widziałaś, cena również rozsądna , co do jakości to nie wiem zobaczę pod koniec sierpnia , spróbuj może Ci zrobi. Pan jest z Białe Błota . Okazało się że robi mojej znajomej z Poznania , nest architektem wnętrz, estetka i detalistka , za kilka dnni powiem czy pan jest słowny i dokładny. Tel.wysyłam na priv Mogę też prosić o namiary? z góry dziekuję Aga A ja kombinuje nad wstawieniem do kuchni takiego starego kredensu co kiedys u kazdej babci stal i nie bardzo mam pomysł jak do tego ddopasowac resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 24.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Jestem w trakcie robienia , projekt wstępny już widziałaś, cena również rozsądna , co do jakości to nie wiem zobaczę pod koniec sierpnia , spróbuj może Ci zrobi. Pan jest z Białe Błota . Okazało się że robi mojej znajomej z Poznania , nest architektem wnętrz, estetka i detalistka , za kilka dnni powiem czy pan jest słowny i dokładny. Tel.wysyłam na priv Mogę też prosić o namiary? z góry dziekuję Aga A ja kombinuje nad wstawieniem do kuchni takiego starego kredensu co kiedys u kazdej babci stal i nie bardzo mam pomysł jak do tego ddopasowac resztę Czy mogę się dołączyć do prośby o numer telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Rafał 24.05.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 w sumie to beda potrzebne 3 transoprty- tydzien po tygodniu- w sumie 1800 szt- czyli całe 3 tiry czy chcesz jeszcze tego tira z hds mi wzioł 16 palet ale część była tych szerokich , standardowych euro 18 palet ale zależy od wagi mój telef 508 837 230 Pozdrawiam Dariusz Darku- dzieki za namiary na . Fiodorowicza ale niestety nie dogadaliśmy sie- odrazu u powiedział ze do Solbetu nie jeździ- bo trzeba stac po kilka godzin - złapaliśmy jescze jeden namiar i tutaj chyba sie uda- w kazdym razie - wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Rafał 24.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 a skad ciagniesz ten material?? mkkafe z Solbetu i juz wiem ze nawet jak mam jakis namiar to sie okazuje ze do Solbetu nie chca jechac- wiec ogólnie lipa - teraz czekam jescze na info od jednego goscia- który mówił ze pojedzie- tylko kwestia ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Jestem w trakcie robienia , projekt wstępny już widziałaś, cena również rozsądna , co do jakości to nie wiem zobaczę pod koniec sierpnia , spróbuj może Ci zrobi. Pan jest z Białe Błota . Okazało się że robi mojej znajomej z Poznania , nest architektem wnętrz, estetka i detalistka , za kilka dnni powiem czy pan jest słowny i dokładny. Tel.wysyłam na priv jgosik niestety nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 24.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow z grupy bydgosko-torunskiej. Mam juz działke i adaptacje projektu, czekam na pozwolenie na budowe. Kiedys ... zamierzam zamieszkac w Murowancu Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Jeżeli ma ktoś namiar to prosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 24.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś wybudował juz domek z wczesniej wspomnianą na forum firmą"ELMAR"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Niestety musze szukac "rozgarniętego majstra" nasza ekipa coraz bardziej nas wkurza-co chwile ma problemy ze znalezieniem odpowiedniego wymiaru-mamy już ławe.... więc bardzo proszę jeżli komuś zwolniła sie szybciej ekipa, czy tez macie kogoś godnego polecenia o namiary -ekipa potrzebna od zaraz Mam sprawdzonego fachowca , solidny...ale nie wiem czy ma wolne terminy. Tel. wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z Was ma namiar na tynki maszynowe ,ale cementowo-wapienne? Wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow z grupy bydgosko-torunskiej. Mam juz działke i adaptacje projektu, czekam na pozwolenie na budowe. Kiedys ... zamierzam zamieszkac w Murowancu Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Jeżeli ma ktoś namiar to prosze o info na priv. wysyłam na priv ale o ile dobrze pamiętam grafik ma napięty....zresztą jak wszyscy dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy ktoś z forumowiczów może polecić jakąś firmę od KUCHNI! Tzn. Ci co projektują i wykonują za rozsądne pieniądze. Jestem w trakcie robienia , projekt wstępny już widziałaś, cena również rozsądna , co do jakości to nie wiem zobaczę pod koniec sierpnia , spróbuj może Ci zrobi. Pan jest z Białe Błota . Okazało się że robi mojej znajomej z Poznania , nest architektem wnętrz, estetka i detalistka , za kilka dnni powiem czy pan jest słowny i dokładny. Tel.wysyłam na priv jgosik niestety nic nie dostałam Powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Mam pytanie do osób które kładły podłogi , parkiet , deski ...jakie są obecnie ceny za kompleksowy parkiet położenie , cyklinowanie , olejowanie czy też lakierowanie?I dalej szukam fachowców od parkietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 24.05.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jutro albo w sobotę będę miała namiary na stolarza Z Bydgoszczy. Robił u koleżanki i jest bardzo zadowolona...ale o ile pamietam robił tylko z płyty MDF...NIE JESTEM PEWNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 25.05.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 witam i tak ciutek z innej beczki, pytanko do mieszkańców Łochowa, podobnież jest tam hodowla sznaucerów olbrzymów, może wiadomo gdzie, proszę o info w tej sprawie :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 25.05.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mam pytanie do osób które kładły podłogi , parkiet , deski ...jakie są obecnie ceny za kompleksowy parkiet położenie , cyklinowanie , olejowanie czy też lakierowanie? I dalej szukam fachowców od parkietów Za wszystko - położenie, cyklinowanie, lakierowanie/olejowanie, listwowanie Parkiet 40PLN/m2 Mozaika 30PLN/m2 Do ceny parkietu/mozaiki trzeba doliczyć chemię. U mnie 27PLN/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts