AGA I KRZYŚ 25.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 dziękuję Wszystkim za wszelki namiary na priva pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 25.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 UWAGA UWAGA UWAGA!!!! DZISIAJ O 19 kolo betoniarni - Murowaniec będzie TV w sprawie wczesniej opisywanych licznych kradzieży i braku jakichkolwiek dzialan na ten temat ZAPRASZAMY wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć na ten temat PS Kero jak możesz to podjedz jak co proszę na priva wszystkich chętnych o potwierdzenie udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 25.05.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 witam i tak ciutek z innej beczki, pytanko do mieszkańców Łochowa, podobnież jest tam hodowla sznaucerów olbrzymów, może wiadomo gdzie, proszę o info w tej sprawie :D pozdr Wprawdzie budujemy w Łochowie, ale nic mi na ten temat nie wiadomo. Może zapytam po południu znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 25.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 witam i tak ciutek z innej beczki, pytanko do mieszkańców Łochowa, podobnież jest tam hodowla sznaucerów olbrzymów, może wiadomo gdzie, proszę o info w tej sprawie :D pozdr Wprawdzie budujemy w Łochowie, ale nic mi na ten temat nie wiadomo. Może zapytam po południu znajomych. Dziękuję bardzo będę bardzo wdzięczna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 25.05.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Poszukuję ekipy na położenie dachu tzn dachówki, własnie w środe opuścił mnie mój majster a dzisiaj po dalszych rozmowach nie doszlismy do porozumienia. A chodziło o połozenie stropu teriva, mój kierownik uwaza ze nalezy belki kłaść na wylewce betonowej, a majster ze mozna na suporeksie ( kierownik się nie zgodził) a majster za zrobienie wylewki zazadał dodatkowch pieniędzy na które nie wyraziłem zgody. No i sprawa się rypła Dlatego firma do położenia dachu poszukiwana Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 25.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Poszukuję ekipy na położenie dachu tzn dachówki, własnie w środe opuścił mnie mój majster a dzisiaj po dalszych rozmowach nie doszlismy do porozumienia. A chodziło o połozenie stropu teriva, mój kierownik uwaza ze nalezy belki kłaść na wylewce betonowej, a majster ze mozna na suporeksie ( kierownik się nie zgodził) a majster za zrobienie wylewki zazadał dodatkowch pieniędzy na które nie wyraziłem zgody. No i sprawa się rypła Dlatego firma do położenia dachu poszukiwana Jarek my jesli zdecydujemy sie na terive - tez podniesiemy go aby nie klasc bezposrednio na BK Moj majster robi tak jak chcemy i nie chce dodatkowych pieniedzy. Pewnie wszystko sobie wkalkulowal w cene robocizny Jesli bedzie filigran - to poloza filigran - ale i sami zaplaca za dzwig. Ale niestety ekipy dachowcow nie znam alex - moim zdaniem taki stary kredens dobrze bedzie sie komponowal z bardzo nowoczesna stylistyka wnetrza..przynajmniej mnie sie takie polaczenia podobaja My mamy scianke z surowej cegly a calosc wnetrza bedzie nowoczesna. Pomiedzy jadalnia i kuchnia tez planujemy "szafke" z otwartymi polkami z surowej cegly. Wlasnie przed chwila na to wpadlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 25.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Za wasza radą udaje sie zakupić strop Teriva do firmy Arko na Przemysłowa-czy ktos z was położył już strop czy jestescie zdowoleni z ich materiałów?????Troszke boje sie o transport-trzeba samemu załatiwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 26.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Poszukuję ekipy na położenie dachu tzn dachówki, własnie w środe opuścił mnie mój majster a dzisiaj po dalszych rozmowach nie doszlismy do porozumienia. A chodziło o połozenie stropu teriva, mój kierownik uwaza ze nalezy belki kłaść na wylewce betonowej, a majster ze mozna na suporeksie ( kierownik się nie zgodził) a majster za zrobienie wylewki zazadał dodatkowch pieniędzy na które nie wyraziłem zgody. No i sprawa się rypła Dlatego firma do położenia dachu poszukiwana Jarek Ja zgadzam się ze stanowiskiem kierownika - belki na wylewce betonowej. Wykonawca jest od tego aby robił to co mu się każe a nie filozofował. Swoim doświadczeniem może oczywiście się podzielić ale decyzje należą do inwestora i kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 26.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 UWAGA UWAGA UWAGA!!!! DZISIAJ O 19 kolo betoniarni - Murowaniec będzie TV w sprawie wczesniej opisywanych licznych kradzieży i braku jakichkolwiek dzialan na ten temat ZAPRASZAMY wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć na ten temat PS Kero jak możesz to podjedz jak co proszę na priva wszystkich chętnych o potwierdzenie udziału Niestety czytam dopiero teraz tę informację a mamy sobotę rano. Wczoraj od 9 rano byłem na budowie a jak wróciłem to an mi w głowie był komputer, zresztą było już po 22-giej. Szkoda bo bym z pewnością pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 26.05.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Jak ktoś jest zainteresowant koparkoą podaję namiarypaweł radtke 52 372 30 55 ,602 58 3 38 80zł rh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 26.05.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow z grupy bydgosko-torunskiej. Mam juz działke i adaptacje projektu, czekam na pozwolenie na budowe. Kiedys ... zamierzam zamieszkac w Murowancu Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Jeżeli ma ktoś namiar to prosze o info na priv. wysyłam na priv ale o ile dobrze pamiętam grafik ma napięty....zresztą jak wszyscy dobrzy jgosik dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 26.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej - niekoniecznie na teraz ... Jeżeli postawiliscie juz stan surowy, wykonawca sie sprawdzil i możecie podac "namiary" to prosze o info na priv. Chcialbym budowac z BK lub silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej - nie koniecznie na teraz ... Jeżeli postawiliscie juz stan surowy, wykonawca sie sprawdzil i możecie podac "namiary" to prosze o info na priv. Chcialbym budowac z BK lub silki. kiedy rozpoczynasz budowe?? jesli na 2008/2009 to moge podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darzmur 27.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej - niekoniecznie na teraz ... Jeżeli postawiliscie juz stan surowy, wykonawca sie sprawdzil i możecie podac "namiary" to prosze o info na priv. Chcialbym budowac z BK lub silki. kiedy rozpoczynasz budowe?? jesli na 2008/2009 to moge podac mkkafe, jak sie nie uda w tym roku to w nastepnym. W 2009 to zamierzam juz tam mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 27.05.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 ekipa na polozenie dachówki poszukiwana, niekoniecznie tania MUSI BYC SOLIDNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaPiotr 27.05.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 http://www.dekarz.com.pl/ - masz certyfikowane firmy dekarskie szukam dobrego fachowca od kładzenia kafli, spora robota (2 x wc/łazienka/kuchnia) jeśłi macie kogoś sprawdzonego to prosze o kontakt. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 27.05.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam.Buduję w Łochowie i zostało mi ok. 130 sztuk suporeksu 24x24x59. Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem to proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 28.05.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ekipa na polozenie dachówki poszukiwana, niekoniecznie tania MUSI BYC SOLIDNA Horatio, nam robiła firma, która współpracuje z z Cegpolem. Może tam spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 a to się szykuje porządne murowańskie imprezowanie, tylko nie wiem jak frekwencja dopisze fakt ... też nie pomyślałem, ze to 26maja ... no ale zobaczymy no to tarasowe się odbyło i bardzo miło było, dziękujemy gospodarzom :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 28.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 a to się szykuje porządne murowańskie imprezowanie, tylko nie wiem jak frekwencja dopisze fakt ... też nie pomyślałem, ze to 26maja ... no ale zobaczymy no to tarasowe się odbyło i bardzo miło było, dziękujemy gospodarzom :D :D ... nooo.. a ja dziękuję gościom... myślę że imprezka się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts