Aga - Żona Facia 11.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Aga, napisz na priva jaka to "znana" firma i ewentualnie namiary na inne sprawdzone. wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 11.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 odbiegajac od tematu - Graczyk - szczerze - dzis Was nie poznalam na auli w szkole ciemna masa ze mnie Siedzialysmy z Dori forumowa i plotkowalysmy - o budowie zamiast o pierwszoklasistach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 11.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Aga-Żona Facia, a jak Wasze ogrzewanie już zainstalowane? Ciekawa jestem czy jesteście zadowoleni z rozwiązania i firmy. My właśnie się przymierzamy (kominek plus prąd), ale nadal boję się kosztów. Mamy już położoną podłogówkę (właśnie dzisiaj była zalewana "robiona" posadzka ), mamy wod.-kan oraz podciągnięte rurki do grzejników. Jak do tej pory wszystko szło gładko. Jednak dzisiejszy dzień dał mi się mocno we znaki w związku ze znaną wielu osobom ekipą od posadzek. Szczegóły na priva, jak ktoś będzie chciał. Mam pytanie , czy jesteś zadowolona z jakości posadzek. Czy w narożnikach masz dokładnie wylany beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 11.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kiedyś pytałam się o firmy kładące parkiety . Dostałam namiary i niejako referencje na ekipę z Błonia . Ktoś przepraszam nie pamiętam pisała o firmie z Karłowicza Java...czy ktoś coś więcej może o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 12.06.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Prośba nietypowa: Czy może ktoś z Murowańca podać mi na pw przy jakiej ulicy mieszka sołtys? Oczywiscie ulica Patrolowa :D napisz co tam u Ciebie, już masz wymarzoną działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 12.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą od okien KONSPO (ul.Wojska Polskiego)?I jeszcze jedno pytanko.Ile płaciliście za drzwi wejściowe (i z jakiego materiału one są)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 12.06.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Drzwi wejściowe firmy AFB z Krakowa z mahoniu - ok. 4,3 kzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 12.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Oczywiscie ulica Patrolowa :DDzięki napisz co tam u Ciebie, już masz wymarzoną działeczkę Ech... To najbardziej parlamentarna odpowiedź jaka przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 czyli u was nie sprawdził sie p. Niezgoda - podjedziemy tez do stropexu - tylko jakbyscie mogli napisac gdzie oni sie znjadują - musimy te stropy posptawdzac i wtedy zdecydujemy - zobaczymy tez arko na przemysłowej i mamyjesczze namiary na firme z Nowej Wsi- dzieki za info Bardzo chętnie dam namiary na Stropex, ale nie teraz bo mąż ma przy sobie a jego nie ma. Jak tylko się pokaże na horyzoncie to zaraz od niego wydobędę Pozdrawiam Ola Witam ponownie, niestety mój roztargniony mąż gdzieś posiał nr tel. do przedstawiciela handlowego firmy Stropex. Mogę służyć danymi z netu: P.P.H.U. Stropex® Sp.j. Fabianów, ul. Nowa 15, tel. (062) 741 43 75, fax (062) 741 43 68 Pleszew, ul. Piaski 39 tel. (062) 742 73 58 tel. kom. 0509 059 120, e-mail: [email protected] Niestety nie ma tam namiarów na tego przedstawiciela z naszego województwa, proponuję zadzwonić do centrali tam na pewno podadzą. Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą od okien KONSPO (ul.Wojska Polskiego)? I jeszcze jedno pytanko.Ile płaciliście za drzwi wejściowe (i z jakiego materiału one są)? O KONSPO nic nie wiem. My mamy drzwi antywłamaniowe GERDY (firma WICKI ul. Gajowa). Metalowe, białe, bez szybki. Cena 2500 z transportem i montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 12.06.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki Aga. Nas straszą,że metalowe ościeżnice przemarzają i mam dylemat. Apropos stropu (nadal niestety nie potrafię cytować). My kupowaliśmy w Baumacie.Był tani (bo w promocji), polecony przez inspektora a i robotnicy go zachwalali. Przyjechał w terminie a czekaliśmy jakieś 3 tygodnie, ale w tym był majowy długi weekend. Transport kosztował niestety 350,-Ma trochę inny rozstaw belek niż Teriva, ale jest dołączony profesjonalny projekt, więc wszystko OK. Tel. do Baumatu (052)3452246 (jeśli się przyda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 13.06.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki Aga. Nas straszą,że metalowe ościeżnice przemarzają i mam dylemat.. My również mamy metalowe ościeznice, ale mam ich gadanie gdzieś Na holl`u podłogówka, przy wejściu mały kaloryfer i powinno byc ok Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 13.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Potrzebuję chłopa od glebogryzarki??? Macie może namiary na takowego? Pozr, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 13.06.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Potrzebuję chłopa od glebogryzarki??? Macie może namiary na takowego? Pozr, A. Uprawiasz ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 13.06.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Potrzebuję chłopa od glebogryzarki??? Macie może namiary na takowego? Pozr, A. Uprawiasz ziemię? - nie, lubię sporty ekstremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 13.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 odbiegajac od tematu - Graczyk - szczerze - dzis Was nie poznalam na auli w szkole ciemna masa ze mnie Siedzialysmy z Dori forumowa i plotkowalysmy - o budowie zamiast o pierwszoklasistach Niepoznałaś nas a przecież odmachałaś. Wprawdzie nieśmiało ale jednak Moja żonka mówi że schudłem ale żeby aż tak to wątpię.... a już wiem czemu mnie nie poznałaś... Nie miałem budowlanych rękawiczek, łopaty, kaloszy lub szmacianych spodni na czterech literach i choć szata nie zdobi człowieka to jednak zmienia. Pozdrawiam Dori i oczywiście Ciebie i mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy w tej auli lub szkole. Mój młody wymyślił sobie klasę sportową więc będzie chodził do 1a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 13.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pozdrawiam Dori i oczywiście Ciebie i mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy w tej auli lub szkole. Mój młody wymyślił sobie klasę sportową więc będzie chodził do 1a. dziękuję nasz chłopak tez miał być w sportowej ale "się nie dostał" - choć dostały się dzieciaki, które w ogóle nie weszły na basen... coż, życie. Nie był to priorytet tylko możliwość wykorzystania energii drzemiącej w naszym chłopaku w pozytywnym kierunku no i bylibyśmy w grupie rodziców mających dzieciaki w tej samej klasie:) Ale i tak się cieszę, bo mamy z kolei z mkkafe dzieciaki w jednej klasie A tak w ogóle muszę Wam wszystkim zdradzić taką ciekawostkę, że dzięki forum spotkałyśmy się z mkkafe - i okazało się, że razem rodziłyśmy nasze dzieci!!! Byłyśmy nawet w tym samym pokoju... To było 7 lat temu Zabawne jak przypadek rządzi światem... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 13.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Pozdrawiam Dori i oczywiście Ciebie i mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy w tej auli lub szkole. Mój młody wymyślił sobie klasę sportową więc będzie chodził do 1a. dziękuję nasz chłopak tez miał być w sportowej ale "się nie dostał" - choć dostały się dzieciaki, które w ogóle nie weszły na basen... coż, życie. Nie był to priorytet tylko możliwość wykorzystania energii drzemiącej w naszym chłopaku w pozytywnym kierunku no i bylibyśmy w grupie rodziców mających dzieciaki w tej samej klasie:) Ale i tak się cieszę, bo mamy z kolei z mkkafe dzieciaki w jednej klasie A tak w ogóle muszę Wam wszystkim zdradzić taką ciekawostkę, że dzięki forum spotkałyśmy się z mkkafe - i okazało się, że razem rodziłyśmy nasze dzieci!!! Byłyśmy nawet w tym samym pokoju... To było 7 lat temu Zabawne jak przypadek rządzi światem... Pozdrawiam! he he - a teraz dzieci beda w jednej klasie narazie przynajmniej Graczyk - odmachalam - a potem za sekunde mnie oswiecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Rafał 13.06.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 z moze ktos ma namiary na tani piasek na zasypanie fundamentów- ok 15 wywrotek - ceny sa tak rózne ze szok- oststnio po zanjmosci mielismy zapłacic za transport 350 zł za wywrotke - okazłao sie ze bez znajmosci jest gosc za 50 zł - ale nie mozemy go teraz złapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 13.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzień dobry!Jako nowi na forum przede wszystkim chcieliśmy się przywitać z wszystkimi zbudowanymi, budującymi i tymi zamierzającymi budować.Na razie należymy do tych ostatnich - ale już jest działka, jest projekt (jeszcze do adaptacji) i ... jest lęk przed tym wszystkim, co przed nami. Jak można z Waszych postów wyczytać - doświadczenia są najróżniejsze, bardzo fajne jest to, że jest miejsce, gdzie można się nimi dzielić. Na początek dwie prośby:- namiary na solidną (i tanią - hehe) osobę wykonującą badania geotechniczne (budowa domu i POŚ);- namiary na geodetę (mapki pod wniosek o pozwolenie do Starostwa). Z góry dziękujemy Angelina i Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts