mkkafe 27.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Graczyk - napisz mi o deskach na priv - za tydzien bede potrzebowala desek rozmawialismy z firma ekowat http://www.ekowat.org/ bez GWC - bo oni rekuperacja sie zajmuja - z materialami i usluga wycenili nam na ok 13 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 27.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Rekuperacja w firmie Greka http://www.greka.com.pl/ ok. 15 tys. Nam Bartosza skalkulowano na ok. 10 tys (jakiś przedstawiciel - nie z polecenia), ale jest duży i nie możemy znaleźć zadowolonych użytkowników tego reku w Polsce, więc zrezygnowaliśmy.Znamy ludzi, którzy mają EkoZefir 500 i SystemAir (odpowiednio 9.800,- i 15.000,-) i niestety po pierwszym sezonie grzewczym tak samo wysokie rachunki (700-800,- za gaz). Co jest dobre pewnie okaże się po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 kurcze i mnie czeka wybór rekuperatora do tej pory jednak nie zrobiłam żadnego rozeznania nanaszym terenie, dlatego chętnie skorzystam z podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A teraz może małe ogłoszenie. Za kilka dni będę miał na zbyciu kubik desek szalunkowych raz zalanych betonem przy okazji wykonywania podmurówki. Cena bardzo okazyjna a dostępność niemal od zaraz. no mkkafe oczywiście jest pierwsza... ale jakby ktoś jeszcze miał na zbyciu deski do szalunków - ja jestem chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Cześć Wszystkim Jak w temacie, poszukuje na lipiec dekarzy do położenia dachówki. Raczej nie interesują mnie stawki po 40 zł za metr dachówki. A dach jest kopertowy z 3-ma balkonami. Dachu około 270 m2 Pozdrawiam i czekam na kontakty. JesterS Polecam dekarza - Darek S. tel. 600423321 Wiem, że terminy ma napięte (w tym i mój dach ) ale warto do niego zadzwonić. Można nadmienić, że kontakt od Doroty z Murowańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jeszcze z innej beczki:Shrek trzeci - Multikino - niedziela jakby co będę miała bilety po 12zł. Chętnych zapraszam na priva:) Lub lepiej na moją kom - wtajemniczeni już znają nr (kiedyś robił bazę RoberEs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Polecam dekarza - Darek S. tel. 600423321. skad jest ten Darek bo tez mam takiego o tym imieniu tylko nie moge numeru teraz zweryfikowac? ten "moj" z pewnoscia jest dobrym fachowcem mam tez innego dobrego ale tylko ciesle do wiezby w okolicach Torunia - jak ktos chetny to mam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 27.06.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich Nam rekuperatory.pl wycenily w zaleznosci od typu centrali od 16.880 do 20.000 + VAT za przeciwpradowy i 13.370 + VAT za krzyzowy. Z GWC rezygnujemy bo bedzie sie zwracac nascie lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jeszcze z innej beczki: Shrek trzeci - Multikino - niedziela jakby co będę miała bilety po 12zł. Chętnych zapraszam na priva:) Lub lepiej na moją kom - wtajemniczeni już znają nr (kiedyś robił bazę RoberEs) jak co dorisa puściłam na priva :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 27.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Polecam dekarza - Darek S. tel. 600423321. skad jest ten Darek bo tez mam takiego o tym imieniu tylko nie moge numeru teraz zweryfikowac? ten "moj" z pewnoscia jest dobrym fachowcem mam tez innego dobrego ale tylko ciesle do wiezby w okolicach Torunia - jak ktos chetny to mam namiary napisałam już nr tel i nie pytałam czy mogę umieścić go na forum, ale chyba mi wybaczy - inne szczegóły dla zainteresowanych przesyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719502178 27.06.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum i może na początek coś o mnie. Mam nadzieje zacząć na jesień budowę domku w Murowańcu . Jak na razie entuzjazm jest Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę i szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Wiem że jest trochę późno, ale liczę na szczęście. Z chęcią podzielę się z Wami moimi budowlanymi doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 27.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 27.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A teraz może małe ogłoszenie. Za kilka dni będę miał na zbyciu kubik desek szalunkowych raz zalanych betonem przy okazji wykonywania podmurówki. Cena bardzo okazyjna a dostępność niemal od zaraz. no mkkafe oczywiście jest pierwsza... ale jakby ktoś jeszcze miał na zbyciu deski do szalunków - ja jestem chętna Podłączam sie do prośby, a jeśli nie ma już nikt więcej odsprzedac to proszę może wiecie gdzie można kupić ładne deski szalunkowe najlepiej z transportem w rozsądnej cenie ( tartaki cena dostępność czas oczekiwania) a ja czekam nadal na nowa ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witaj Tomku w naszej grupie ja choć nie budująca w Murowańcu to mio witająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKowal 28.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Wreszcie dokumenty na pozwolenie skompletowane jutro oddaję do urzędu Teraz szukam ekipy, która rozpocznie budowę, fundamenty i dalej.... Mile widziany każdy kontakt na sprawdzoną ekipę budowlaną. Pozdrawiam i z góry dziękuję za namiary - Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 28.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum i może na początek coś o mnie. Mam nadzieje zacząć na jesień budowę domku w Murowańcu . Jak na razie entuzjazm jest Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę i szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Wiem że jest trochę późno, ale liczę na szczęście. Z chęcią podzielę się z Wami moimi budowlanymi doświadczeniami. Pozdrawiam Co do ekipy budowlanej to pogadaj z KarolinaS ma moją ekipę budowlaną od przyszłego tygodnia.U mnie kończą (cholerne deszcze). Ja byłem z nich zadowolony, myślę że u KarolinyS będą pracować ze dwa miesiące - więc pytaj. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Witamy w Murowańcu i prosimy o sprecyzowanie miejsca co nam ułatwi określenie sąsiedztwa forumowego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 28.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Witamy w Murowańcu i prosimy o sprecyzowanie miejsca co nam ułatwi określenie sąsiedztwa forumowego pozdr No *Tomek - dzień dobry! W końcu dołączyłeś do naszej elity Alex Powiem tylko, że *Tomek trochę nas rozdzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719502178 28.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Działeczka przy ul.Bażanciej1 około 1200m2. Chyba jestem aktualnie najbliższym sąsiadem Dori. Jak się okazało mieliśmy okazje się już wcześniej poznać . Bydgoszcz mała jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Chciałem się dołączyć do Waszego forum ........ Witamy serdecznie w naszej grupie Bydgosko-Toruńskiej , miło że do nas dołączyłeś . Fajnie że powiększyłeś grono forumowiczów z Murowańca do którego z wielu osób także należę i ja . Napisz przy jakiej ulicy masz działeczkę i jak dużą ? Pozdrawiam Witamy w Murowańcu i prosimy o sprecyzowanie miejsca co nam ułatwi określenie sąsiedztwa forumowego pozdr No *Tomek - dzień dobry! W końcu dołączyłeś do naszej elity Alex Powiem tylko, że *Tomek trochę nas rozdzieli... nie no jeden chlopak nie da rady nas rozdzielić, to ciutek za mało także wspólne spotkania dalej możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts