waldas 01.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam takie schody gotowe do montażu widziałem w zaszłym roku w ART-BUDZIE na ul.Towarowej 28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 01.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Może STYL-BET Drawsko Pomorskie http://www.styl-bet.com.pl/albums/schody/31_G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 01.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam,podaję stronę www: http://www.styl-bet.pl - w zakładce "dystrybucja" są namiary na partnerów handlowych.jak się dowiecie o cenie, to dajcie znać; też jestem zainteresowana wyrobami tej firmy. Namiary na dekarza wysyłam na priva Pozdrawiam,Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 01.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 W ubiegłym roku montowaliśmy siłowniki do bramy wjazdowej i garażowej.Ekipa zrobiła to szybko,gładko skasowała i pojechała.Problem :po pół roku użytkowania z jednego siłowników zaczął wyciekać smar ,wypadła uszczelka.Właściciel firmy po kilku tygodniach w końcu obejrzał ustrojstwo i orzekł ,ze siłownik jest do wymiany.I tyle minęło półtora miesiąca i nie odbiera telefonu.Dwa razy odebrał z rozpędu-dzwoniłam z dzieciowego umówił się i nic.Cóż i tak jutro idę z tym do adwokata,ale pojadę sobie po gościu w taki sposób -nazywa się Pstrong firma przy ul.Fordońskiej w Bydgoszczy.Mam dość uczucia bezsilności wobec niesolidnych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 01.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 dzięki za odzew w sprawie schodów fajne,nie? Marczysław , zakładki dystrybucja na podanej stronie nie moę za nic znaleźć pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 01.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 zakładki dystrybucja na podanej stronie nie moę za nic znaleźć Wejdz w KONTAKT tam jest ta zakładka Pozdrawiam GACUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 01.07.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 gapa ze mnie Gacuś Dzięki. Jutro do nich uderzę z zapytaniem pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koc 02.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam grono Pilnie szukam transportu 16-24t (wystarczy 12t z przyczepa, ale moze byc tez zwykla 24t dluzyca) z Poznania do Bydgoszczy. Z hdsem lub bez. Moze ktos mnie poratowac namiarem?K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 02.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam grono Pilnie szukam transportu 16-24t (wystarczy 12t z przyczepa, ale moze byc tez zwykla 24t dluzyca) z Poznania do Bydgoszczy. Z hdsem lub bez. Moze ktos mnie poratowac namiarem? K. Kilka namiarów przesyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 02.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam w jakim banku najlepiej wziść kredyt hipoteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzikkm 02.07.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam jerst ktoś z okolic lub samego Kruszyna gmina Sicienko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam w jakim banku najlepiej wziść kredyt hipoteczny to zależy od Twojej sytuacji ... rodzaj dochodów, wysokość dochodów, wielkość inwestycji, sposób realizacji ... ... i na czym najbardziej Ci zależy (jak najmniejszy procent, brak prowizji... sposób rozliczania (na podstawie zdjęć, faktur czy wizyt inspektora z banku ... czy bieżesz pod uwagę szybszą spłatę, czy prowadzisz działalność gosp... itp) każdy bank do tego podchodzi inaczej i jeden robi większe problemy a drugi mniejsze aktualnie najbardziej popularne banki to PKO BP, GE MoneyBank, Milenium jest to dłuższa rozmowa ... jeżeli potrzebujesz informacji pytaj pzdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 03.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam w jakim banku najlepiej wziść kredyt hipoteczny to zależy od Twojej sytuacji ... rodzaj dochodów, wysokość dochodów, wielkość inwestycji, sposób realizacji ... ... i na czym najbardziej Ci zależy (jak najmniejszy procent, brak prowizji... sposób rozliczania (na podstawie zdjęć, faktur czy wizyt inspektora z banku ... czy bieżesz pod uwagę szybszą spłatę, czy prowadzisz działalność gosp... itp) każdy bank do tego podchodzi inaczej i jeden robi większe problemy a drugi mniejsze aktualnie najbardziej popularne banki to PKO BP, GE MoneyBank, Milenium jest to dłuższa rozmowa ... jeżeli potrzebujesz informacji pytaj pzdr Robert istotna jeszcze jest waluta w jakiej chcesz wziąść kredyt. My poprosiliśmy o zestawienie kilku ofert doradcę finansowego ze względu na ograniczony czas to on zebrał nam dane z różnych banków, zestawione obok siebie w tabelkach są bardziej czytelne i widać że czasami diabeł tkwi w szczegółach, przed ostateczną decyzją pofatygowaliśmy się sami do juz wybranych banków i sprawdziliśmy czy aby lepszych warunków nie dostaniemy i czy doradca o wszystkim nam powiedział. A i nie wierz reklamom, że wniosek szybko rozpatrują. U nas równo 6 tygodni upłynęło od złożenia kompletnego wniosku do uruchomienia kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam grono Pilnie szukam transportu 16-24t (wystarczy 12t z przyczepa, ale moze byc tez zwykla 24t dluzyca) z Poznania do Bydgoszczy. Z hdsem lub bez. Moze ktos mnie poratowac namiarem? K. Kilka namiarów przesyłam na priva. tez poprosze o jakies namiary na transport z okolic Gizycka-Ełku do torunia Wiezba dachowa na 160 metrowy dach najdluzsze elemwnty nieco ponad 9 metrow zapewniam zaladunek i rozladunek najlepiej auto ktore wraca na pusto z mazur co bym ja zaoszczedzil a kierowca zarobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 03.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam w jakim banku najlepiej wziść kredyt hipoteczny to zależy od Twojej sytuacji ... ...........(ciach).... pzdr Robert A powiedzcie co sądzicie o ofercie Banku Sląskiego? Jak tak pozbierać te wszystkie koszty małym druczkiem z ofert to wydaje mi się że jest ok w śląskim JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 03.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam w jakim banku najlepiej wziść kredyt hipoteczny to zależy od Twojej sytuacji ... ...........(ciach).... pzdr Robert A powiedzcie co sądzicie o ofercie Banku Sląskiego? Jak tak pozbierać te wszystkie koszty małym druczkiem z ofert to wydaje mi się że jest ok w śląskim JesterS Ja osoboscie nie polecam, mam kiepską opinię dot obsługi kredytu, wypłacania transz, mało elastyczni ... ale róznie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 03.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Poszukuję małej ekipy do wymurowania ok 35m kw ściany. Jeżeli macie kogos godnego polecenia i dysponującego chwilą czasu to bardzo proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 04.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w jakim banku najlepiej wziść kredyt hipoteczny to zależy od Twojej sytuacji ... ...........(ciach).... pzdr Robert A powiedzcie co sądzicie o ofercie Banku Sląskiego? Jak tak pozbierać te wszystkie koszty małym druczkiem z ofert to wydaje mi się że jest ok w śląskim JesterS Ja osoboscie nie polecam, mam kiepską opinię dot obsługi kredytu, wypłacania transz, mało elastyczni ... ale róznie bywa... ... przeanalizowałem ofertę Banku Śląskiego ... jeżeli planujesz kredyt w PLN to oferta jest jest nawet ciekawa ... jeżeli w innej walucie odpuść sobie - mam lepsze oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 04.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 my mamy kierownika za niecaly 1000 zl. jest solidny, kompetentny, jest przy najwazniejszych robotach. zawsze odbiera telefon, doradza, robil kosztorysy do banku. nawet do mnie oddzwania bo ma darmowe rozmowy ustalone 150 na poczatek, 150 na koniec i po 70 zeta za wizyte (zagwarantowane maksymalnie 10 a jak bedzie koniecznych wiecej to sa nieodplatne) my za same warunki na wode 1800, kanalizacje 1800 bo tak sobie ustalila gmina. bez warunkow nie dostanie sie pozwolenia na budowe. do tego trzeba to jeszcze wykonac, odebrac i zinwentaryzowac wiec podlaczenie do budynku tych 2 madiow uczynia nas pewnie razem z 7 kola Czy będzie możliwe otrzymać namiary na tak chwalonego i rozsądnego Kierownika Budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czy będzie możliwe otrzymać namiary na tak chwalonego i rozsądnego Kierownika Budowy? prosil abym go nie polecal bo pracuje na etat jako rzeczoznawca w spoldzielni mieszkaniowej a po godzinach ma sporo pracy jako kieras budowlany przepraszam lecz nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts