Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

bardzo się ucieszyłam, jak znałazłam grupę z mojego terenu (Jestem z Torunia). CZekam na pozwolenie na budowę, mam nadzieję, że rozpocznę jeszcze w tym roku budowę mojego wymarzonego domku.

Po przejrzeniu ponad 2000 projektów wybraliśmy ten jedyny (oczywiście małe zmiany są) z archetonu - DUDEK

http://www.archeton.pl/projekty/index.asp

Mam już adaptację, geodeta pilnie pracuje na działce, prąd też będzie wkrótce. Domek bedzie rósł w Toruniu na Stawkach.

Szukam Dobrej EKIPY, ktora postawi mi mury i prosty dwuspadowy daszek, przyda się też jakiś nadzór budowlany, może możecie mi kogoś polecić????

Postaram sie przesłać pierwsze zdjęcia z budowy

Pozdrawiam

Magda

• 2 weeks później...

Gdzie w Bydgoszczy jest -jeśłi w ogóle-punkt do cięcia niesamowicie twardych gresów.Byłam juz w logo w Koronowie i w Solcu w firmie kamieniarskiej.Teraz mam do pocięcia gres na bardzo małe kawałki.Ekipa nie daje rady...Ktoś coś wie?

Mam dwa tel do panów schodowych - ich prace widziałam są bez zarzutu,ale cena ...kosmos.Niemniej na priva mogę podać.K

Ponieważ pamiętam swoje męki szukania ekip niedawne zresztą....ech...ktokolwiek chce na priva mogę podać : ekipę na mury,elektryków dwoch nawet,hydraulika .We wrześniu testuję kominkowego i parkieciarza .Na razie szukam stolarza schodowego.Jedne już odpadł.Jakby ktoś robił sobie drewniane drzwi czy bramę też mogę dać namiar.Pan od okien też mogę polecić i tych co kafelkują zrzędząc i wpadając w depresję z powodu szlifowania mozaiki.

zaczynamy we wrześniu w Osielsku. Jesteśmy teraz na etapie poszukiwania ekipy, która potrafi budować z SILKI. Czy możecie kogoś polecić??? Proszę o namiary.

Tak się składa, ze właśnie buduje w Osielsku z Silki :) Ale nie wiem jeszcze czy będę mógl polecić Ci swoją ekipę bo dopiero powstają ściany, nie wiem więc jaki będzie końcowy efekt ich pracy :wink: