nitro 10.08.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Umywalka jaką przytaczasz nie służy do ozdoby lecz będzie eksploatowana a przyjmując nawet skrajnie rzadkie sytuacje jest narażona na obciążenia znacznie przekraczające wagę dorosłej osoby. ale absolutnie... ja będę miała komin obklejony umywalkami ... ps. Kero, mam nadzieje, że znasz się na żartach... (pytanie retoryczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 10.08.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nadzieja matką głupich tym razem nie ma zastosowania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 10.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Szukam kontaktu do osoby o pseudonimie PartnerNiestety nie wiem jak znaleźdź taki login w muratorze aby wysłać priv Pomocy JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 10.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Szukam kontaktu do osoby o pseudonimie Partner Niestety nie wiem jak znaleźdź taki login w muratorze aby wysłać priv Pomocy JesterS "Szukaj" u góry potem pojawi sie opcja "szukaj autora"- wpisujesz partner wyskoczy tabelka z tematami w których sie pojawiał oraz założone tematy poszukiwany założył chyba "Dolina Rospudy"-przy tym temacie jest jego nick jako załoztyciela-ten nick jest aktywny (jak w niego klikniesz to namierzysz człowieka i wyskoczy jego wizytówka-bedziesz mogła kliknać PW i wysłac priv:) FINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 10.08.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 pozdrowienia dla wszystkich na razie jestem na etapie przyglądania się i czytania (bo wiedza i wiadomosci są dzisiaj w cenie ) wstępnie z moją przyszłą żonką (ślub miał byc w kwietniu tego roku ale tata mi zmarł w luty i odłozylismy slub na rok. czyli nowa i zatwierdzona dat ato 26.04.2008r ) wybralismy projeskt małego domku a dokładnie projekt projekt AGATKA z IGN pozdrowienia dla wszystkich znagających się z budową i problemami, głowa go góry zawsze może byc gorzej oczywiście żartowałem i nie życzę nikomu tego zeby było gorzej pozdrowienia for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.08.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Szukam kontaktu do osoby o pseudonimie Partner Niestety nie wiem jak znaleźdź taki login w muratorze aby wysłać priv Pomocy JesterS wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 11.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 pozdrowienia dla wszystkich na razie jestem na etapie przyglądania się i czytania (bo wiedza i wiadomosci są dzisiaj w cenie ) wstępnie z moją przyszłą żonką (ślub miał byc w kwietniu tego roku ale tata mi zmarł w luty i odłozylismy slub na rok. czyli nowa i zatwierdzona dat ato 26.04.2008r ) wybralismy projeskt małego domku a dokładnie projekt projekt AGATKA z IGN pozdrowienia dla wszystkich znagających się z budową i problemami, głowa go góry zawsze może byc gorzej oczywiście żartowałem i nie życzę nikomu tego zeby było gorzej pozdrowienia for all Witam kolejnego forumowicza Mam nadzieję że teraz będzie dla Was z górki ..... JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertosanios 11.08.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam serdecznie wszystkich budujących. Poszukuję godnego polecenia dekarza na początek października. Tylko proszę nie komentować że za późno szukam bo sam o tym wiem . Pozdrawiam i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 11.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 pozdrowienia dla wszystkich na razie jestem na etapie przyglądania się i czytania (bo wiedza i wiadomosci są dzisiaj w cenie ) wstępnie z moją przyszłą żonką (ślub miał byc w kwietniu tego roku ale tata mi zmarł w luty i odłozylismy slub na rok. czyli nowa i zatwierdzona dat ato 26.04.2008r ) wybralismy projeskt małego domku a dokładnie projekt projekt AGATKA z IGN pozdrowienia dla wszystkich znagających się z budową i problemami, głowa go góry zawsze może byc gorzej oczywiście żartowałem i nie życzę nikomu tego zeby było gorzej pozdrowienia for all witaj zycze powodzenia p.s. super data slubu - 26.04.08 bedziemy obchodzic 11 rocznice naszego slubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 11.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 super data slubu - 26.04.08 bedziemy obchodzic 11 rocznice naszego slubu Minutą ciszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 11.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zdecydowanie odradzam Jarybud Znam osobiście przypadki ich naciągania na montaż niepotrzebnych urządzeń zwłaszcza ludzi zupełnie nie rozeznanych w temacie. Eko-instal i owszem Umowę podpisywaliśmy z Eko-instalem (najtaniej) , chodziło mi bardziej o rozeznanie w produktach.My byliśmy zieloni, a kazdy ze znajomych mówił co innego. Po kilku wycenach i rozmowach z fachowcami wiedzieliśmy czego chcemy i za ile. Rozmawiając z Jarybudem byliśmy już mądrzejsi i też odniosłam takie wrażenie o którym piszesz. Ale pogadać zawsze warto tym bardziej jeśli trzeba wywalić tyle kasy. Oj to sugerowałbym sprawdzić ASPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 12.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam wsystkich mam problem chciałbym sie wpąć do wodociągu , mieć wreścia tą wodę na budowę i kanalize . budowa jest na osowej górze , czy ktoś wie co i jak załatwić z tym podłączeniem tam trzeba jakieś mapki , macie kogoś kto się tymi sprawami zajmuje Pozdrawiam Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 12.08.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 pozdrowienia dla wszystkich na razie jestem na etapie przyglądania się i czytania (bo wiedza i wiadomosci są dzisiaj w cenie ) wstępnie z moją przyszłą żonką (ślub miał byc w kwietniu tego roku ale tata mi zmarł w luty i odłozylismy slub na rok. czyli nowa i zatwierdzona dat ato 26.04.2008r ) wybralismy projeskt małego domku a dokładnie projekt projekt AGATKA z IGN pozdrowienia dla wszystkich znagających się z budową i problemami, głowa go góry zawsze może byc gorzej oczywiście żartowałem i nie życzę nikomu tego zeby było gorzej pozdrowienia for all witaj zycze powodzenia p.s. super data slubu - 26.04.08 bedziemy obchodzic 11 rocznice naszego slub A ja 44 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 12.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Panowie i Panie prosze o szybka odpowiedź na mój temat: wycena blachodachów na dach z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravras 12.08.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Wiecie jaki jest koszt przyłączenia się do sieci gazowej ?Podobno duży. Obecnie przy mojej działce nie ma gazu ziemnego ale w bliskiej przyszłości ma niby być i nie wiem czy jest sens robienia w domku instalacji gazowej na zaś. Myślałem również by na razie korzystać z gazu płynnego do gotowania i ogrzania wody (c.o na paliwo stałe) a w przyszłości przejść całkowicie na ziemny o ile rurkę przęciagną koło mojej działeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A ja 44 lata... Slubu? czy Urodzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 12.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Pilnie poszukuję jednego "pustaka" do komina schiedel`a na 18 z jednym kominem wentylacyjnym. Bardzo pilneeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 12.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A ja 44 lata... Slubu? czy Urodzin? Na 100% urodzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 13.08.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ile płaciliście za kopanie rowów pod ławy fundamentowe?Kopała Wam koparka, czy robotnicy ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 13.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ile płaciliście za kopanie rowów pod ławy fundamentowe? Kopała Wam koparka, czy robotnicy ręcznie? 1000 pln, półtora miesiąca temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts