amj2 04.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 A ja buduje Marysie z Atrium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 05.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 My budujemy Feniksa z pracowni Domus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Pewnie powinno byc tak: napierw http://potem link czyli tak Dziękuję bardzo Facio może jeszcze raz podpytam jakie masz koszty i terminy przyłącza prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.09.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 może jeszcze raz podpytam jakie masz koszty i terminy przyłącza prądu ZE (raczej standard) - warunki oraz "umowa o przyłączenie do sieci" oczywiście z błędem w adresie Klienta czyli moim... - za 20 kW mocy o którą prosiłem mam zapłacić 3080 pln płatne w 2 ratach, pierwsza po podpisaniu umowy, druga po wykonaniu i odebraniu przyłącza... - czas realizacji do 36 miesięcy Pisze Dziennik Budowy, tam na bieżąco opisuje wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Pisze Dziennik Budowy, tam na bieżąco opisuje wszystko Pozdrawiam Wiem ale zdażyłam napisać posta a później odszukałam w dzienniku i się zdziwiłam tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.09.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Pisze Dziennik Budowy, tam na bieżąco opisuje wszystko Pozdrawiam Wiem ale zdażyłam napisać posta a później odszukałam w dzienniku i się zdziwiłam tymi cenami dlaczego?? wszystko zgodnie z cennikiem ZE, płacisz za tyle ile chcesz, ja występowałem o 20kW po ok.150 pln/1kW - rachunek prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.09.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Widze ze grupa Kruszynski-Murowaniec zamarla na dobre a juz myslalam o kawie u sasiadow:) może kawa w Zamościu albo gdzieś w Bydzi Jakiś kontakt na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 dlaczego?? wszystko zgodnie z cennikiem ZE, płacisz za tyle ile chcesz, ja występowałem o 20kW po ok.150 pln/1kW - rachunek prosty. nona pierwszy rzut oka tak to wyglądało na dobre 500 więcej niż u nas tyle że my mamy 16kW także cenowo OK ale okres czekania przytłacza my mamy jakieś 12mcy a z wodą się nie przejmuj jeśli należysz do Białych Błót jest miła Pani i wszystko można dogadać my dostaliśmy warunki takie same a przy okazji weszłam do Pani i się pytam czy muszę mieć od niej jakiś papier jak chcę mieć studnię popatrzyła, pomyślała i mam już wodę na działce chyba się zlitowała nam przybyszami z miasta jak tylko odpowiednio przygotujemy, czyli znikną chałdy piachu to nam się wrzucą do domku z rurkiem i będzie OK jest z czego lać na ławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek i Aga 08.09.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich. Razem z narzeczona postanowiliśmy że kiedyś w biedalekiej mam nadzieje prz7yszłości przeniesiemy się do własnego domu. I tu się w sumie wszystko zaczyna na razie jestesmy na etapie poszukiwania działki, rejon coś koło Zielonki, Łochowa, Rynarzewa ogólnie coś blisko Bydzi. Póki co mamy ofertę na działkę 1500m2 za 30zeta/m2 ( prąd jest ). I tu prośba d Was wszystkich jeśli ktoś ma namiary na działki wielkości 1200 - 1500 m2 to prosze o kontakt: [email protected]. Mam nadzieję że kiedyś sami zaczniemy pisać o tym jak budujemy nasz dom.Popzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.09.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam wszystkich. I tu prośba d Was wszystkich jeśli ktoś ma namiary na działki wielkości 1200 - 1500 m2 to prosze o kontakt: [email protected]. . Zapraszam do Murowańca namiary przesłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam wszystkich. Razem z narzeczona postanowiliśmy że kiedyś w biedalekiej mam nadzieje prz7yszłości przeniesiemy się do własnego domu. I tu się w sumie wszystko zaczyna na razie jestesmy na etapie poszukiwania działki, rejon coś koło Zielonki, Łochowa, Rynarzewa ogólnie coś blisko Bydzi. Póki co mamy ofertę na działkę 1500m2 za 30zeta/m2 ( prąd jest ). I tu prośba d Was wszystkich jeśli ktoś ma namiary na działki wielkości 1200 - 1500 m2 to prosze o kontakt: [email protected]. Mam nadzieję że kiedyś sami zaczniemy pisać o tym jak budujemy nasz dom. Pozdrawiam. Wysłałem wiadomość na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dlaczego?? wszystko zgodnie z cennikiem ZE, płacisz za tyle ile chcesz, ja występowałem o 20kW po ok.150 pln/1kW - rachunek prosty. nona pierwszy rzut oka tak to wyglądało na dobre 500 więcej niż u nas tyle że my mamy 16kW także cenowo OK ale okres czekania przytłacza my mamy jakieś 12mcy a z wodą się nie przejmuj jeśli należysz do Białych Błót jest miła Pani i wszystko można dogadać my dostaliśmy warunki takie same a przy okazji weszłam do Pani i się pytam czy muszę mieć od niej jakiś papier jak chcę mieć studnię popatrzyła, pomyślała i mam już wodę na działce chyba się zlitowała nam przybyszami z miasta jak tylko odpowiednio przygotujemy, czyli znikną chałdy piachu to nam się wrzucą do domku z rurkiem i będzie OK jest z czego lać na ławę Okres 36 miesięcy to na wyrost ale tak się zabezpieczają co zrobic? Rozmawiałem z facetem mówił, że będzie szybciej. Odnośnie wody niestety nie należymy do BB tylko do Szubina. Oczywiście, że sam sobie zrobię studnie !! dzieki za nr tel. odezwiemy się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rinka 09.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam I ja zasilam grupę bydgosko-toruńską. Podobnie jak Aga i Wojtek jesteśmy z meżem na etapie szukania działki w okolicy Bydgoszczy. Najbardziej podoba nam się w Zielonce, ale bierzemy też pod uwagę Kruszyn Krajeński, Zamość, Łochowo, ogólnie okolice Białych Błót. Szukamy od miesiąca, ale cos kiepsko nam idzie, zawsze coś nie pasuje Takze jak ktos ma jakieś namiary na działki od 1000 m wzwyz byłabym wdzieczna za informacje. Czekam na info na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam I ja zasilam grupę bydgosko-toruńską. Podobnie jak Aga i Wojtek jesteśmy z meżem na etapie szukania działki w okolicy Bydgoszczy. Najbardziej podoba nam się w Zielonce, ale bierzemy też pod uwagę Kruszyn Krajeński, Zamość, Łochowo, ogólnie okolice Białych Błót. Szukamy od miesiąca, ale cos kiepsko nam idzie, zawsze coś nie pasuje Takze jak ktos ma jakieś namiary na działki od 1000 m wzwyz byłabym wdzieczna za informacje. Czekam na info na privie. Wysłałem wiadomość na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Odnośnie wody niestety nie należymy do BB tylko do Szubina. Oczywiście, że sam sobie zrobię studnie !! dzieki za nr tel. odezwiemy się! Pozdrawiam Nie ma sprawy Chyba macie w Zamościu studniarza bo przejeżdżał koło nas i zostawił namiary na polu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Witam I ja zasilam grupę bydgosko-toruńską. Podobnie jak Aga i Wojtek jesteśmy z meżem na etapie szukania działki w okolicy Bydgoszczy. Najbardziej podoba nam się w Zielonce, ale bierzemy też pod uwagę Kruszyn Krajeński, Zamość, Łochowo, ogólnie okolice Białych Błót. Szukamy od miesiąca, ale cos kiepsko nam idzie, zawsze coś nie pasuje Takze jak ktos ma jakieś namiary na działki od 1000 m wzwyz byłabym wdzieczna za informacje. Czekam na info na privie. Wysłałem wiadomość na priv. Pozdrawiam Też puściłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 10.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Odnośnie wody niestety nie należymy do BB tylko do Szubina. Oczywiście, że sam sobie zrobię studnie !! dzieki za nr tel. odezwiemy się! Pozdrawiam Nie ma sprawy Chyba macie w Zamościu studniarza bo przejeżdżał koło nas i zostawił namiary na polu Pozdrawiam Fakt Dosłownie dwie działki od nas jest gość co kopie dziury z wodą Nam też będzie kopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Fakt Dosłownie dwie działki od nas jest gość co kopie dziury z wodą Nam też będzie kopał A nie wiercił??? Podobnież taka kopana gorszą jakość ma, jakieś zamulenia czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 10.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Fakt Dosłownie dwie działki od nas jest gość co kopie dziury z wodą Nam też będzie kopał A nie wiercił??? Podobnież taka kopana gorszą jakość ma, jakieś zamulenia czy coś takiego gra słów.. oczywiście będzie WIERCIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.09.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 gra słów.. oczywiście będzie WIERCIŁ Od razu lepiej się słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts