Sydney 21.08.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 to i ja pozdrawiam tych co ze Szwederowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom2468 21.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam Szanownych forumowiczów,poszukuję dodatkowych pracowników (3-4 osoby) lub firmę do budowy domu - prace murarskie. Praca od zaraz 10km od Bydgoszczy, możliwy dowóz do/z miejsca z pracy. Kontakt: Augustyn Koniarz tel. 693119359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 21.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Czyżby "sąsiad"?Mieszkam na Brzozowej. Na Szwederku, a dokładniej na Konopnickiej mieszkałem ćwierć wieku. Teraz mieszkam na Okolu Widzę, że silna grupa szwederowska na naszym forum Pozdrowionka dla ziomków! Pozdrawiamy z ulicy Sierocej (póki co ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 22.08.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam po długiej przerwie, kończymy poddasze nareszcie Nawet nie mysleliśmy ile to pracy z ociepleniem przy dachu kopertowym. Sami obliczalismy zapotrzebowanie na materiał, i okaząło sie że sporo zostało. Płyty gipsowo kartonowe, oraz wełna. Jeżeli znajdzie się osoba zainteresowana prosze o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 22.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Muszę zacząć się rozglądać za dachówką.Myślę Braas albo Euronit, ze wskazaniem na tę pierwszą. Fakt, że bardzo ważna jest dla mnie cena - ale o Braas słyszałem lepsze opinie.A jakie są wasze spostrzeżenia? W jakich hurtowniach warto wycenić dach?Macie jakieś namiary? - Hurtownia w której głównie się zaopatruję - nie prowadzi dachówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 22.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 euronit wlasnie chyba 3 dni temu zmienil cennik - dachowka z 2zl na 3 z kawalkiem za sztukewycenialam w cegpolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 22.08.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Byłych i obecnych Szwederowiaków pozdrawiam Mieszkałamtam 22 lata - Ugory i Lenartowicza to były czasy <ikonka wzdychająca> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 22.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 euronit wlasnie chyba 3 dni temu zmienil cennik - dachowka z 2zl na 3 z kawalkiem za sztuke wycenialam w cegpolu Słuchajcie - a ja od miesiąca czytam w prasie, słyszę w TV i radio, że wszystkie materiały budowlane tanieją. Wszyscy znajomi mi mówią - jakie to ja mam szczęście, bo wszystko tanieje. Już powoli mnie szlag trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 22.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, nasz dom juz zamkniety -dopiero co wstawili nam okna i drzwi i myslalam, ze najgorsze juz za nami ale teraz dopiero zaczna sie wydatki. Zacelismy szukac drzwi do domu 7-par , bardzo chcielismy drewniane , ale cena wyadawala nam sie dosc wysoka, wiec zainteresowalismy sie okleinowymi....Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy porownalismy ceny wcale nie ma tak wielkiej roznicy!!!Po prostu nas na to nie stac, moze znacie jakiegos stolarza, ktory robi drzwi drewniane w rozszadnej cenie?Prosze o kazde infoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 22.08.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 euronit wlasnie chyba 3 dni temu zmienil cennik - dachowka z 2zl na 3 z kawalkiem za sztuke wycenialam w cegpolu Słuchajcie - a ja od miesiąca czytam w prasie, słyszę w TV i radio, że wszystkie materiały budowlane tanieją. Wszyscy znajomi mi mówią - jakie to ja mam szczęście, bo wszystko tanieje. Już powoli mnie szlag trafia. BK faktycznie staniał i to znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich sąsiadów ze Szwederowa. Tych co jeszcze mieszkają i tych co mieszkali Kupiliśmy dzisiaj najtańsze panele w LEROY MERLIN za 18,90/m2. Z odbiorem późniejszym. No i co się okazało, na Inowrocławskiej są te same po 17,90/m2. Zamówienie cofnięte, pieniadze odzyskam z powrotem z LEROYa. I kupię te tańsze Czy ktoś z Was forumowicze widział, wie lub miał do czynienia z gotowymi SZAMBAMI betonowymi???? Bardzo prosze o pomoc i namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdzie można tanio kupić (CERSANITu) wannę, umywalki, drzwi do wnęki prysznicowej, baterie, zlewozmywak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 22.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdzie można tanio kupić (CERSANITu) wannę, umywalki, drzwi do wnęki prysznicowej, baterie, zlewozmywak??? najtaniej w internecie:0 ale jakby coś nie tak to męcząca jest procedura reklamacyjna-ale kusi bo cersanita mozna wyrwać nawet 400 zł taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 23.08.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, nasz dom juz zamkniety -dopiero co wstawili nam okna i drzwi i myslalam, ze najgorsze juz za nami ale teraz dopiero zaczna sie wydatki. Zacelismy szukac drzwi do domu 7-par , bardzo chcielismy drewniane , ale cena wyadawala nam sie dosc wysoka, wiec zainteresowalismy sie okleinowymi.... Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy porownalismy ceny wcale nie ma tak wielkiej roznicy!!! Po prostu nas na to nie stac, moze znacie jakiegos stolarza, ktory robi drzwi drewniane w rozszadnej cenie? Prosze o kazde info Pozdrawiam Ja kupowałem u Dziadka na Mazowieckiej surowe drewniane i sam malowałem. Nie jest to zbyt drogie i trudne ale obecne ceny musisz sprawdzić sama. Można też dać stolarzowi do pomalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 23.08.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam wszystkich sąsiadów ze Szwederowa. Tych co jeszcze mieszkają i tych co mieszkali Czy ktoś z Was forumowicze widział, wie lub miał do czynienia z gotowymi SZAMBAMI betonowymi???? Bardzo prosze o pomoc i namiary. Poszło na Priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 23.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Gdzie można tanio kupić (CERSANITu) wannę, umywalki, drzwi do wnęki prysznicowej, baterie, zlewozmywak??? Moi rodzice w jednej łazience mają z CERSANIT a w drugiej z Koła. Z moich obserwacji z Cersanitu "przyjmuje brud". Koło jest dłużej czyste - wg mnie jest zrobione z takiego materialu, na którym brud się nie osadza. Ale oczywiście mogę się mylić, może to być tylko taki jeden model itd. Nie znam też różnic cenowych. Bo ja do tego etapu mam baaardzo daleko. Nie piszę tego żebym chciał się mądrować - ale skoro jeszcze nie kupiłaś - to może zrobisz sondę wśród znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dziękuję Wam bardzo za pomoc dot. szamba (jak ktos jeszcze coś wie to bardzo proszę ). Mam jeszcze pytanie gdyby ktoś z forumowiczów chciał kupić gotowe szambo betonowe w najbliższych 2 miesiącach to możemy się SPIKNĄĆ wtedy koszty transportu wyjdą taniej. Dziękuję za uwagi. dot. Cersanitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 znalazlem dobrego fachowca z uprawnieniami na robienie przylaczy wodno-kanalizacyjnych w okolicach Torunia Jak ktos zainteresowany to prosze mi wyslac priv a chetnie odpowiem inne wyceny mialem z materialem na 3300-4500 a kosztowalo mnie to wszystko mniej niz polowa tej nizszej kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 23.08.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Mam 150 stempli na sprzedaż jak by ktoś chciał, długość około 270 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 23.08.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 CEMIK1 Sprawdzilam te drzwi i uwazam , ze to bardzo madry i rozsadny cenowo pomysl. Wlasnie tak zamierzam zrobic, pomalowac- zaimpregnowac te drzwi mozna samemu.Dzieki za podpowiedz!Klaudia Pozdrawiam wszystkich budujacych.Ps. Jesli szuka ktos dobrego hydraulikai elektryka moge udostepnic namiary- ceny i wspolpraca super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts