Aga - Żona Facia 18.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 tutaj tylko jedna fotka reszta na priva dla osób zainteresowanych jesteśmy zainteresowani poproszę na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a tak kero napisał mi na priva... sami oceńcie co myśleć o takim człowieku, a administratorzy powinni dać bana dożywotniegocytuję: "Od: Kero Do: alex_ Wysłany: Pon, 17 Wrzesień 2007 15:50 Temat: . Jak tak lubisz dupy lizać to mi poliż. _________________Budować, budować, budować! " czekam na komentarze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 alex wklej jeszcze zdjęcie na którym Wy jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 żenujące Kero się wymądrza, ale Wy nie musicie go czytać - MOJA ZŁOTA MYŚL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a tak oto bawi się Murowaniec... Alex imprezka była świetna , towarzystwo super . Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a tak kero napisał mi na priva... sami oceńcie co myśleć o takim człowieku, a administratorzy powinni dać bana dożywotniego cytuję: "Od: Kero Do: alex_ Wysłany: Pon, 17 Wrzesień 2007 15:50 Temat: . Jak tak lubisz dupy lizać to mi poliż. _________________ Budować, budować, budować! " czekam na komentarze!!!!! No rzeczywiście żenujące , trzeba mieć tupet żeby coś takiego napisać . chyba najlepiej będzie alex jak sprawę zgłosisz Administratorowi forum aby zablokował konto Kero - nie ma tutaj miejsca na takie chamskie zachowania. Tym razem ostro przegiął . ALEX - NIE PRZEJMUJ SIĘ !!!! p.s. podeślę Ci dobrego prawnika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcs 19.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam serdecznie wszystkich! Właśnie podjąłem decyzję o rozpoczęciu batalii o własny domek.Liczę, że przygarniecie mnie do swojego grona i wspomożecie radą i dobrym słowem. Na początek chciałbym zapytać adaptację projektu - mógłby ktoś polecić jakieś biuro? Widziałem na forum pochlebne opinie o SPECTRUM i krytykę DAKO, gdzie jeszcze warto zapukać?A projekt przyłacza wod-kan lepiej robić razem z adaptacją czy u inego projektanta - jakieś typy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 19.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ponawiam swoją prośbę o blaszak, barak lub tym podobną strukturę...., oraz o namiar na hydraulika. Pozdrawiam. A adaptację robiłem w Spectrum - bez fajerwerków, ale wszystko na czas i pozwolenie na budowe bez problemów. Nie zrobili mi projektów przyłączy - branżowcy byli b. zajęci , robię oddzielnie, koszty chyba wypadną podobnie ( Spectrum chciało + 600 pln, czas oczekiwania to około 3 m-cy), teraz płacę 700 pln czas oczekiwania około 1 m-ca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 19.09.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam serdecznie wszystkich! Właśnie podjąłem decyzję o rozpoczęciu batalii o własny domek. Liczę, że przygarniecie mnie do swojego grona i wspomożecie radą i dobrym słowem. Na początek chciałbym zapytać adaptację projektu - mógłby ktoś polecić jakieś biuro? Widziałem na forum pochlebne opinie o SPECTRUM i krytykę DAKO, gdzie jeszcze warto zapukać? A projekt przyłacza wod-kan lepiej robić razem z adaptacją czy u inego projektanta - jakieś typy? pozdrawiam Witamy w naszym gronie. Oczywiście że Cię przygarniemy . W jakim rejonie chcesz postawić swój własny domek ? Jeżeli chodzi o projektanta do adaptacji projektu to ja robiłem w Spectrum więc nie mogę więcej w tej dziedzinie pomóc . Tutaj Na forum kilka osób chwaliło się że mają dobrych i bardzo tanich projektantów ale niestety żadnych namiarów na forum nie wrzucili . Jak ja robiłem adaptację to polecano mi Panią Jaworską (jak dobrze pamiętam) z Białych Błót . Biuro to znajduje się w budynku urzędu gminy . Może ktoś rzuci namiarami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcs 19.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witamy w naszym gronie. Oczywiście że Cię przygarniemy . W jakim rejonie chcesz postawić swój własny domek ? Jak ja robiłem adaptację to polecano mi Panią Jaworską (jak dobrze pamiętam) z Białych Błót . Biuro to znajduje się w budynku urzędu gminy . Reakcja błyskawiczna Działkę mam na Czyżkówku, okolice Koronowskiej. Z panią która ma biuro w UG w BB rozmawiałem, nie może wykonywać prac dla bydgoszczan . Rozmawiałem też z firmą E&E, ale chciałbym mieć jeszcze jakiś punkt odniesienia. Sprawdzę więc SPEKTRUM - Ty byłeś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 19.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ponawiam swoją prośbę o blaszak, barak lub tym podobną strukturę.... Na kiedy potrzebujesz ten barak? ... bo jak dobrze pójdzie to ja się będę pozbywał swojego tak za ok miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 19.09.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 SPEKTRUM - Ty byłeś zadowolony? Ja na temat spektrum wypowiadałem się na : http://forum.muratordom.pl/post2006694.htm?highlight=#2006694 znajdziesz tam też inne opinie oraz linki do innych stron w których są opisywane inne biura Pytania w związku z adaptacją mam: - ile kosztowała Was adaptacja łącznie z baaardzo dużą przeróbką? i co jeszcze w cenie było - jakieś załatwiania, urzędy? - dobre biuro? (w kwestii tych dużych przeróbek szczególnie) w zasadzie byłam zdecydowana na SPEKTRUM, ale mam trudności z kontaktem, terminem spotkań... no i mam pytanie do tych, którzy adaptowali w SPEKTRUM - ile Was wyniosło? Poczytaj tutaj : strona 106 i 107 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1873412&highlight=dako#1873412 strona 100 : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1823392&highlight=dako#1823392 strona 57 i 58 : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1532083&highlight=dako#1532083 strona 46 : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1462720&highlight=dako#1462720 Pozdrawiam GACUŚ Życzę miłej lektury Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 19.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 IMPREZKA U ALEX BYŁA BARDZO UDANA I NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE BYLI.Co do zdjęć to podejdziemy z usb jeśli można. Co do Kero raz mi puściły nerwy i troszke pojechałem po bandzie, na co on próbował się kreować jako wysoce kulturalny typ a tu sie okazuje, że to ZWYKŁY CHAM JEST.I zacytuje jego wypowiedź, którą on kierował wtedy do mnie a teraz ja kieruje do niego:" Moje samopoczucie polepszyło się kiedy ujawniła się kolejna fałszywa maska" Pa Kero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 19.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ponawiam swoją prośbę o blaszak, barak lub tym podobną strukturę.... Na kiedy potrzebujesz ten barak? ... bo jak dobrze pójdzie to ja się będę pozbywał swojego tak za ok miesiąc. Właściwie to od zaraz Odszczekuję SPECTRUM Adaptację robiłem w STYLBUD na Szajnochy. Też na "S" i pomerdało mi się. Sprawdziłem i był to STYLBUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 19.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A teraz z innej bajki-czy ktos kupował płytki w Wemie? bo normalnie szlag mnie trafia: za każdym razem jak mi sie cos podoba to albo nie ma podłogi ("bedzie za miesiąc"), albo dekorów ("może będą, może nie bo trwają rozmowy z producentem, który sie nie wyrabia"!) No do licha cięzkiego-to czym oni tam handlują...czy tylko ja mam takiego pecha? My robiliśmy podejście do zakupów w Wemie - przez 2 miesiące dekory się rozpakowywały. Za każdym razem jak dzwoniliśmy słyszeliśmy już dowieźli brakujące elementy i stoją na samochodzie. Proponowali nam część towaru a resztę mieli dowieźć. Po wizycie u kierownika okazało się, że brakujące elementy jakoś nie zostały zamówione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 19.09.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a tak kero napisał mi na priva... sami oceńcie co myśleć o takim człowieku, a administratorzy powinni dać bana dożywotniego cytuję: "Od: Kero Do: alex_ Wysłany: Pon, 17 Wrzesień 2007 15:50 Temat: . Jak tak lubisz dupy lizać to mi poliż. _________________ Budować, budować, budować! " czekam na komentarze!!!!! przykro mi ALEX bo mam wrażenie że to moja wina że ta wypowiedź wiadomo kogo dotarła do ciebie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 19.09.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witamy w naszym gronie. Oczywiście że Cię przygarniemy . W jakim rejonie chcesz postawić swój własny domek ? Jak ja robiłem adaptację to polecano mi Panią Jaworską (jak dobrze pamiętam) z Białych Błót . Biuro to znajduje się w budynku urzędu gminy . Reakcja błyskawiczna Działkę mam na Czyżkówku, okolice Koronowskiej. Z panią która ma biuro w UG w BB rozmawiałem, nie może wykonywać prac dla bydgoszczan . Rozmawiałem też z firmą E&E, ale chciałbym mieć jeszcze jakiś punkt odniesienia. Sprawdzę więc SPEKTRUM - Ty byłeś zadowolony? Ja robiłem w Białych Błotach Firma Tani Dom 2 Ul Betonowa 1 Ja jestem zadowolony wszystkie papierkowe sprawy oni załatwiają i są, przynajmniej byli konkurencyjni , budowę mam na Osowej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 19.09.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kochani jeśli nikt nie ma namiarów na dobrego ( i nie bardzo drogiego) cieślę, to chociaż napiszcie ile płaciliście pls, (oczywiście Ci, którzy to mja za sobą ) i za dekarza, jeśli można. My usłyszeliśmy cene 35 zł/m2, wydaje się nam trochę drogo, ale jak sie szuka cieśli o tej porze, to tak pewnie jest..... mkkafee- a jak tam operacja malucha? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLA23 19.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Pola 23 wita wszystkich i ma ważne pytanie! Czy 3 tysiące brutto za adaptację projektu, załatwienie wszystkich pozwoleń, geodetę, rysunki instalacji elektr. CO , szamba, przyjazdy do domu na konsultacje to DUżO czy jest OK !!!!!!!!!!!!!!! Doradźcie mam 1 dzień na podjęcie decyzji!!!!!!!!!!! O Bydgoszczy czekam na podpowiedzi odnośnie ww. juto musze dać odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcs 19.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja robiłem w Białych Błotach Firma Tani Dom 2 Ul Betonowa 1 Ja jestem zadowolony wszystkie papierkowe sprawy oni załatwiają i są, przynajmniej byli konkurencyjni , budowę mam na Osowej Górze Rozmawiałem z panem z firmy Tani Dom z Betonowej (nie wiem czy to jakaś frakcja??) ale sposób w jaki prowadził rozmowę nie zachęcał mnie do współpracy. Na razie wytypowałem do sprawdzenia: SPECTRUM, STYLBUD i TYMBUD (ten ostatni - bo blisko ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts