d5620s 19.09.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Aga i Asioczek-czyli jednak ten burdel na kółkach (WEMA) to real a nie mój wyłącznie pech. No ale kurza twarz-chcę tamtejszą płytkę gresową do łazienki i nigdzie nie ma tych dekorów...w całej bydgoszczy. Nie wiem czy brać te płytki z zamówic deokry? bo jak będe czekać to płytki wyjdą i znowu będę czekać....A jak dekory będa za trzy miesiące np? chyba sie ugryzę-mam wyjątkowo problematyczny gus Aga Żona Facia- gdzie dokładnie na Jana Pawła jest sklep z płytkami??? bo ja nie znaju tamtych okolic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 20.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Pola 23 wita wszystkich i ma ważne pytanie! Czy 3 tysiące brutto za adaptację projektu, załatwienie wszystkich pozwoleń, geodetę, rysunki instalacji elektr. CO , szamba, przyjazdy do domu na konsultacje to DUżO czy jest OK !!!!!!!!!!!!!!! Doradźcie mam 1 dzień na podjęcie decyzji!!!!!!!!!!! O Bydgoszczy czekam na podpowiedzi odnośnie ww. juto musze dać odpowiedź! Adaptacja z niewielkimi zmmianami 2tys, geodeta 540zł, projekt przyłącza wody 700 pln., Bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A moze zadzwon do WABUDU - to co prawda Torun, ale daja bardzo dobre ceny i sciagaja plytki w ciagy 2 tygodni - przynajmniej te, ktore my chcemy. Tu masz telefon 56/ 611-64-44, 611-64-49, ul. Chrobrego 135/137, Torun. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 20.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 kochani jeśli nikt nie ma namiarów na dobrego ( i nie bardzo drogiego) cieślę, to chociaż napiszcie ile płaciliście pls, (oczywiście Ci, którzy to mja za sobą ) i za dekarza, jeśli można. My usłyszeliśmy cene 35 zł/m2, wydaje się nam trochę drogo, ale jak sie szuka cieśli o tej porze, to tak pewnie jest..... My płacimy 29PLN/m2 za konstrukcję dachu, deskowanie i położenie papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 20.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witamy w naszym gronie. Oczywiście że Cię przygarniemy . W jakim rejonie chcesz postawić swój własny domek ? Jak ja robiłem adaptację to polecano mi Panią Jaworską (jak dobrze pamiętam) z Białych Błót . Biuro to znajduje się w budynku urzędu gminy . Reakcja błyskawiczna Działkę mam na Czyżkówku, okolice Koronowskiej. Z panią która ma biuro w UG w BB rozmawiałem, nie może wykonywać prac dla bydgoszczan . Rozmawiałem też z firmą E&E, ale chciałbym mieć jeszcze jakiś punkt odniesienia. Sprawdzę więc SPEKTRUM - Ty byłeś zadowolony? Ja robiłem w Białych Błotach Firma Tani Dom 2 Ul Betonowa 1 Ja jestem zadowolony wszystkie papierkowe sprawy oni załatwiają i są, przynajmniej byli konkurencyjni , budowę mam na Osowej Górze Troszkę się pogubiłem kto ma tę działkę na Czyżkówku bo chętnie poznam sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Troszkę się pogubiłem kto ma tę działkę na Czyżkówku bo chętnie poznam sąsiada. Działkę ma mcs Reakcja błyskawiczna Działkę mam na Czyżkówku, okolice Koronowskiej. Z panią która ma biuro w UG w BB rozmawiałem, nie może wykonywać prac dla bydgoszczan . Rozmawiałem też z firmą E&E, ale chciałbym mieć jeszcze jakiś punkt odniesienia. Sprawdzę więc SPEKTRUM - Ty byłeś zadowolony? Troszkę mało było widać kto kogo cytował i stąd małe zamieszanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 20.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Aga i Asioczek-czyli jednak ten burdel na kółkach (WEMA) to real a nie mój wyłącznie pech. No ale kurza twarz-chcę tamtejszą płytkę gresową do łazienki i nigdzie nie ma tych dekorów...w całej bydgoszczy. Nie wiem czy brać te płytki z zamówic deokry? bo jak będe czekać to płytki wyjdą i znowu będę czekać....A jak dekory będa za trzy miesiące np? chyba sie ugryzę-mam wyjątkowo problematyczny gus Aga Żona Facia- gdzie dokładnie na Jana Pawła jest sklep z płytkami??? bo ja nie znaju tamtych okolic:) My niestety tez akurat w Wemie znaleźliśmy jedyne płytki które nam pasowały, ale po rozmowie z kierownikiem jakoś nie nabraliśmy przekonania, że kiedykolwiek brakujące elementy dotrą. Jeżeli znacie producenta, to może gdzie indziej sprowadzą Wam cały komplet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 może chodzi nam o te same płytki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 20.09.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A ja z uporem maniaka zapytuję po raz kolejny o barakopodobną strukturę na budowę. Niestety moja ekipa nie jest w stanie sobie zabezpieczyć sobie czegoś takiego, a w związku z porą roku wypadałoby żeby mieli gdzie się przebrać i giąć zbrojenie kiedy pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 20.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A ja z uporem maniaka zapytuję po raz kolejny o barakopodobną... Wiesz, może poprostu nikt nie ma takiego baraku i dlatego Ci nie odpisuje? Trudno, żeby każdy Forumowicz pisał teraz pod Twoim postem "Nie mam takiego baraku". Marchab miałby za miesiąc jak pisał. Poszukaj w anonasach, na likwidowanych rynkach. (Na Szwederowie jest takowy). Pozdrawiam i życze sukcesów w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 20.09.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Może nie ma, a moze nie przeczytał - dlatego powtarzam ten anons, licząc, że może ktoś się znajdzie. Nie chcę kupować nowego na max 2 sezony, bo później będzie tylko szpecić .Dzięki za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.09.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 przykro mi ALEX bo mam wrażenie że to moja wina że ta wypowiedź wiadomo kogo dotarła do ciebie. pozdrawiam. ale to nie Twoja wina, że mamy takiego a nie innego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 mlepek ja nie mam baraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 IMPREZKA U ALEX BYŁA BARDZO UDANA I NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE BYLI. Co do zdjęć to podejdziemy z usb jeśli można. Jak co to zapraszamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Aga i Asioczek-czyli jednak ten burdel na kółkach (WEMA) To może zrezygnuj z tego salonu Zobacz w: Cermag ul. Łęczycka Bud-land ul. Gajowa 43 na ul. Przemysłowej AGAT, KAFRA na ul. Fordońskiej Jampol na ul. Inowrocławskiej Ja chodziłam po tych sklepach. Najtaniej było na Jana Pawła. Ale to zależy czego szukacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Aga Żona Facia- gdzie dokładnie na Jana Pawła jest sklep z płytkami??? bo ja nie znaju tamtych okolic:) Jest to sklep "PŁYTOMEX" ul. Jana Pawła II 141 tel. 3719218 Jak jedziesz w stronę Inowrocławia, Jest MAKRO, potem salon SKODY, potem Stacja Benzynowa, kawałek dalej w takim parterowym domu jest ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 20.09.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Jeśli kafle i glazura to polecam niepozorny sklep Glazurex na Podolskiej ( od Pomorskiej i Warmińskiego ) Pani sympatyczna,słowna i kontaktowa.Ściągnie większośc płytej jakie są w Polsce.Nie chce kasy przed towarem ( zostawiłem u niej z 10 kzł ).Poprzednio też chciałem kupić w takim "napuszonym" sklepie - drożej,łaska,że sprzedaje i straszne terminy dostawy.Kupowałem Paradyż i inne takie zmyślne kafelki szklane.Polecam !!!Mają stronę internetową. PS Odnośnie Kero - nie wiem czy to pisze stary ( sklep na Osowej ) czy młody ale stary Kero ma takie strasznie grube okulary i pewnie myśl logiczna przez nie się nie przebiła tylko głupota i grubiaństwo.Jednym słowem coś w tej kradzieży jego materiałów było....sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 20.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 PS Odnośnie Kero - nie wiem czy to pisze stary ( sklep na Osowej ) czy młody ale stary Kero ma takie strasznie grube okulary i pewnie myśl logiczna przez nie się nie przebiła tylko głupota i grubiaństwo.Jednym słowem coś w tej kradzieży jego materiałów było....sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam! ktos kiedyś pisał w tym wątku o rekuperatorach!staję przed koniecznością wyboru. możecie podać namiary na jakąś solidną firmę, którą mozecie polecic sprzedającą i montującą rekuperatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 To może zrezygnuj z tego salonu Zobacz w: Cermag ul. Łęczycka Bud-land ul. Gajowa 43 na ul. Przemysłowej AGAT, KAFRA na ul. Fordońskiej Jampol na ul. Inowrocławskiej Ja chodziłam po tych sklepach. Najtaniej było na Jana Pawła. Ale to zależy czego szukacie. Agus, no własnie ja oszalałam na punkcie takiego gresu w kolorze kogel-mogel:) i tylko w WEMIE.... te dekory robi BUMAR dla nich ale się ostatnio nie wywiązuje. Po prostu w parszywej WEMIE płytke kupię a dekory zupełnie inne może uda mi sie dobrac i przyciąć...pojedziemy na Jana Pawła:) bo podobaja sie nam dekory od innych płytek ale potwornie drogie w Cermagu:) Dzięki bardzo za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts