alex_ 12.10.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem w niedzielę dwóch facetów na Waszej działce - jeden starszy a drugi dużo młodszy Ten młodszy to mężuś ale nie szalejmy z tym wiekiem się nieźle konserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.10.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ten młodszy to mężuś ale nie szalejmy z tym wiekiem się nieźle konserwuje alex_ jak postępy na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.10.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Jak na razie zasypano do końcai mężuś zmęczony niesamowicieskręcił zbrojenie co by wylać wienieci jak tylko to się wydarzy to okres prac budowlanych z naszej strony skończony trwają rozmowy z bankiemidzie nieźle oraz z wykonawcami tu trochę gorzejale jakoś się kula a jak u ciebie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 alex_ w najnowszym numerze MURATORa jest dużo nt. domów budowanych w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisstof 15.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam.W przyszłym roku mam zamiar rozpocząć budowę w Przyłękach. Obecnie jestem na etapie adaptacji projektu a potem pozwolenie na budowę. Jednoczesnie prowadzę casting na poszczególnre ekipy (budowlane, elektryk, hydraulik). jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.10.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 alex_ w najnowszym numerze MURATORa jest dużo nt. domów budowanych w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Aga Dzięki sprawdzę ciekawe czy coś wiecej niż zdążyłam się dowiedzieć do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.10.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Co słychać u Forumowiczów czyżby wszyscy kończyli działania w tym roku taka cisza jak makiem zasiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 23.10.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Pozdrowienia. Lada miesiąc dołączę do grupy. Na razie szukam działki, Żołędowo lub okolica. Śpieszę się bo ceny błyskawicznie idą w górę. Po Osielsku i Niemczu pozostało marzenie. Czym kierować się przy wyborze? Czy ktoś może mi powiedzieć czy jeśli kupię działkę z projektem i adaptacją + pozwolenia to mogę z niego zrezygnować i budować swoje marzenie? Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 24.10.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Czy ktoś może mi powiedzieć czy jeśli kupię działkę z projektem i adaptacją + pozwolenia to mogę z niego zrezygnować i budować swoje marzenie? Dzięki za odpowiedź. Oczywiście możesz zrezygnować i zacząć całą procedurę od poczatku. Pamiętaj tylko, że kupując taką działkę tak naprawdę płacisz już za projekt i pozwolenie. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 24.10.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A ile chcą za działkę i w jakim rejonie??Poza tym darekm ma rację przecież nikt tego nie da gratis, bo i tak to wywalisz. Sprzedający poniósł już koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.10.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Co słychać u Forumowiczów czyżby wszyscy kończyli działania w tym roku taka cisza jak makiem zasiał U nas adaptacja projektu. Generalnie WIELKIE myślenie z czego budować i czym ogrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.10.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 U nas adaptacja projektu. Generalnie WIELKIE myślenie z czego budować i czym ogrzewać U nas gorzej szukamy wykonawcy, ostatnio byliśmy w Gdańsku tam mają zagłębie firm drewnianych i pobiegaliśmy po tamtejszych budowach fajnie było tylko szkoda że nie u nas ale pozostał niezły bałagan w głowie a miało być miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 U nas adaptacja projektu. Generalnie WIELKIE myślenie z czego budować i czym ogrzewać U nas gorzej szukamy wykonawcy, ostatnio byliśmy w Gdańsku tam mają zagłębie firm drewnianych i pobiegaliśmy po tamtejszych budowach fajnie było tylko szkoda że nie u nas ale pozostał niezły bałagan w głowie a miało być miło my też w weekend byliśmy niedaleko Trójmiasta pisałem o tym w DB u nas też niezły bajzel myślowy Przy okazji pytanko: gdzie kupowaliście stal do zbrojenia fundamentów? po ile? etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.10.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Przy okazji pytanko: gdzie kupowaliście stal do zbrojenia fundamentów? po ile? etc... Odpowiem za jakiś czas muszę się dowiedzieć bo nie wiem od tego mężuś był robótki ręczne to jego specjalność oczywiście skręcanie własnoręczne też było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 27.10.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Witam wszystkich, aktualnie jestem w trakcie budowy... link do mojej galerii poniżej http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=44488&q=Murowaniec&k=2 Żaden ze mnie budowniczy, ale jeżeli macie jakieś pytania i będę znal odpowiedź to chętnie odpowiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.10.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 To fajnie macie alex_ i RobertEs jesteście z Murowańca. To wy sąsiedzi Gdzie kupowałeś stal? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 27.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 To fajnie macie alex_ i RobertEs jesteście z Murowańca. To wy sąsiedzi Gdzie kupowałeś stal? Pozdrawiamy Cześć, faktycznie Alex to moj sąsiad - oglądalem jego galerie jadąc na moją budowe przejeżdzam kolo jego placu budowy ... nawet kilka razy dziennie STAL kupowalem w firmie Stalex na ul. Podmiejskiej 4 placilem 1700zl/1 tone netto (w hurtowni na Bronikowskiego bylo po 1900zl) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 28.10.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A ile chcą za działkę i w jakim rejonie?? Poza tym darekm ma rację przecież nikt tego nie da gratis, bo i tak to wywalisz. Sprzedający poniósł już koszty. Niemcz i Osielsko 60- 65 do 80 PLN m2 Żołędowo 45- 50 PLN m2 nie jest tanio, ale lokalizacja i zjazd do Bydzi super mam jedną działkę na oku, ale zobaczymy na ile elastycznie podejdzie do tematu sprzedający. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.10.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Trochę zapuściłam bydgoskich jakoś brakło czasu szkieleciki mnie pochłonęły teraz nadrabiam zaległości Faciowie stal jest z Przemysłowej 19B, Alkor Ponadto witam sąsiada ale chyba daleko do siebie mamy bo mężulek nie kojarzy terenu z fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.10.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 RobertEs wrzuć link do fotek do opisu łatwiej będzie na bieżąco śledzić poczynania Negocjowałeś ceny stali a na jednej ze stron poświęconej stali dają 1950brutto ja stosuje prosty chwyt tak drogo u sąsiadów mam za tyle to działa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts