celdom 19.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Po zdjecich widze ze Gacus tez z Murowanca, niedajaca sie ukryc betoniarnia w tle Ja mam dzialke na Kukulczej i puki co pare choinek tam stoi. Narazie najbardziej nam sie podoba projekt Tymek (130m2) z przerobkami jednakze. Jejku, jak ja nie moge sie doczekac by sie za to wszytsko w koncu porzadnie zabrac:) Naprawde super macie ze wiekszosc z was tu jest w trakcie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 19.11.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Czemu mam sie pytac Marczyslawa? czy on tez sie buduje w Murowancu czy jest "specem od wody" Bo Marczysławy zaczynali jako pierwsi w swoim rejonie i walczyli z dociągnięciem wody. Czy ktos tu jeszcze sie buduje juz lub mieszka w Murowancu? Zadowoleni jestescie z mieszkania tam? Pozdrawiam cieplo. Uuuu pełno jest takich szczęśliwców w naszej grupie (by nie powiedzieć, że większość tu piszących) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 19.11.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Pilnie potrzebuje elektryka od projektu przylacza - aby mi narysowal linie - czyli projekt. Moj elektryk ktory nam robil projekt....nie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 19.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 "Czy ktos tu jeszcze sie buduje juz lub mieszka w Murowancu? Zadowoleni jestescie z mieszkania tam? Pozdrawiam cieplo. Uuuu pełno jest takich szczęśliwców w naszej grupie (by nie powiedzieć, że większość tu piszących) _________________ Pozdrawiam Jerzy " No to lepiej trafic nie moglam W takim razie mam troche tych stron do przerobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertosanios 19.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam serdecznie - mam ogromną prośbę- potrzebuję namiarów na godnych polecenia tynkarzy i posadzkarzy - z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olivka28 20.11.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 witam, pilnie poszukuję sprawdzonych ekip do wykończeniówki - budowa w Osielsku. Proszę o namiary. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 20.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć, po dłuższej przerwie Szukam jakichś namiarów na wykonawców mebli kuchennych. Oczywiście nieinteresują mnie "Producenci z biurem na Chemiku"- dla niezorientowanych - coś ala stadion dziesięciolecia w wawce Muszą mieć półokrągłe fronty w szafkach narożnych, więc domowo się nie da tego zrobić JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jesters-99 "wytwórców" z bydgoszczy-studia kuchni i samodzielni stolarze biora fronty z jedynej fabryki w naszym regionie:) nikt nie wykańcza mdf-u samodzielnie okleinką, hehehehe. Z tego co wiem, fabryka robi giety mdf, tylko czeka się koszmarnie długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 20.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 z tego co wiem to w samej Bydgoszczy są 2 fabryki frontów - nie pamiętam adresów ale mogę poszukać. postaraj się nie brać frontów okleinowanych - po kilku latach okleina pięknie odchodzi od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.11.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 w dzisiejszych czasach wchodzi w gre tylko mdf:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 postaraj się nie brać frontów okleinowanych - po kilku latach okleina pięknie odchodzi od frontu. zgadza sie pieknie odchodzi w calosci u nas po okolo 5 latach na co najmniej 2-3 frontach. w miare latwo sie to przykleja gdyz nic nie peka ale nie tak powinno byc jaka jest alternatywa od frontow okleinowanych i o co sie pytac podczas wyboru mebli do nowego domu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 21.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 W grudniu firma BEAM wprowadza promocję na centralny odkurzacz.JC 2725 otrzymuje w prezencie separator wody i pyłu - całość 2299PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 21.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Jesters-99 "wytwórców" z bydgoszczy-studia kuchni i samodzielni stolarze biora fronty z jedynej fabryki w naszym regionie:) nikt nie wykańcza mdf-u samodzielnie okleinką, hehehehe. Z tego co wiem, fabryka robi giety mdf, tylko czeka się koszmarnie długo... Jaka to fabryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 21.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Słuchajcie, może zrobimy jakąś mini giełdę materiałów jakie nam zostały. Każdemu z nas zostało conajmniej kilka niepotrzebnych materiałów jak np styropian czy papa, budulec. Ja sam mam ze 20 bloczków 12 cm na ściany działowe. Im częściej przesuwam ten materiał tym mniej go zostaje Zastanawiam się jak to zrobić tak żeby było user friendly - najprostszy sposób to pewnie umieszczenie w podpisie ilości materiałów które ew można oddać za jakieś pieniądze. Ja mam oprócz papy 2 rozpoczętych rolek, jeszcze suporeks, oraz za miesiąc będę mógł sprzedać kozę do ogrzewania wraz z rurą. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 21.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 postaraj się nie brać frontów okleinowanych - po kilku latach okleina pięknie odchodzi od frontu jaka jest alternatywa od frontow okleinowanych i o co sie pytac podczas wyboru mebli do nowego domu???????? mdf-nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 "Czy ktos tu jeszcze sie buduje juz lub mieszka w Murowancu? Zadowoleni jestescie z mieszkania tam? Pozdrawiam cieplo. Uuuu pełno jest takich szczęśliwców w naszej grupie (by nie powiedzieć, że większość tu piszących) _________________ Pozdrawiam Jerzy " No to lepiej trafic nie moglam W takim razie mam troche tych stron do przerobienia. Hejka celdom chyba z kukułczej jest RobertEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719502178 21.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Hej, dziekuje za tak duzo odpowiedzi. No to ulga ze powyzej 2 tys nie powinno przekroczyc.... Tylko jak będziesz podłączał wodę przygotuj się na 2-3 tyg. czekania, pomimo zapewnień, że podłączą w 2-3 dni. Podobnie będzie z prądem. O prąd budowlany walczyłem gdzieś miesiąc. Gdy mieli już przyjechać, okazywało się, że czegoś mi jeszcze brakuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719502178 21.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam wszystkich, Poszukuję namiarów na sprawdzone tartaki. Oczywiście tartak na Ujejskiego wykluczam Gacuś dzięki za "sygnały" z terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 21.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 postaraj się nie brać frontów okleinowanych - po kilku latach okleina pięknie odchodzi od frontu. zgadza sie pieknie odchodzi w calosci u nas po okolo 5 latach na co najmniej 2-3 frontach. w miare latwo sie to przykleja gdyz nic nie peka ale nie tak powinno byc jaka jest alternatywa od frontow okleinowanych i o co sie pytac podczas wyboru mebli do nowego domu???????? moim zdaniem najlepsze będą fornirowane lub z litego drewna tylko cena - około 500 pln za metr kwadratowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.11.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 W grudniu firma BEAM wprowadza promocję na centralny odkurzacz. JC 2725 otrzymuje w prezencie separator wody i pyłu - całość 2299PLN Napisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts