Glamosie 17.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę. Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany???? Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę. Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany???? Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary. Pozdrawiamy u nas to tak wygladalo: 29.11.06 Adaptacja i zmiany w projekcie 1 708,00 jednak nie polecam, straszna maruda z tego projektanta Kierownik budowy to maksymalnie 1 000,0 (jeden tysiac) w tym szczegolowo dziennik, dokumenty do banku, kosztorysy powykonawcze, porady telefoniczne za darmo gdyz nawet oddzwania wieczorami do nas. Jego polecam lecz nowych zlecen z powodu braku czasu nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 17.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w nadlesnictwie 2 zeta za szt z dowozem.. brzmi calkiem niezle, na priv proponuja mi za 3,5zl z odbiorem wlasnym, tzn zastanawiam sie gdzie mam dokladnie sie udac w okolicach szubina??Pozdrawiam!! PS:Projektant bierze od nas za adpatacje ze zmianami i mapka 2 000zlinspektor nadzoru wykonawczego 1 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 17.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w mojej ocenie 2 szt z nadleśnictwa jest nierealne...ale moze sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w nadlesnictwie 2 zeta za szt z dowozem.. brzmi calkiem niezle, na priv proponuja mi za 3,5zl z odbiorem wlasnym, tzn zastanawiam sie gdzie mam dokladnie sie udac w okolicach szubina?? Pozdrawiam!! W okolicach Bydgoszczy , gminy białe błota raczej za dwa zł nie dostaniesz nawet bez transportu .Cena w tych okolicach to od 4zł do ok 7zł bez transportu . Więc za 3,50 brałbym bez wahania bo to dobra cena . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 18.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witamy forumowiczów z Kujaw i od razu zwracamy się z prośbą o pomoc, radę. Szukamy projektanta do wykonania adaptacji projektu i naniesienia kilku drobnych zmian w naszym projekcie. Szukamy oczywiście kogoś kto z nas nie zedrze. A ile Wy płaciliście za adaptacje i nadzór budowlany???? Jeżeli macie namiary na kogoś rozsądnego to prosimy podajcie namiary. Pozdrawiamy Adaptacja projektu - 1000,-, ale to było po znajomości, bez tego pewnie ok. 2000,- Kierownik budowy - 1500,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 w mojej ocenie 2 szt z nadleśnictwa jest nierealne... ale moze sie myle... ocene swoja mozesz miec zawsze - przeciez to forum sluzy wlasnie do wymiany doswiadczen i opinii stemple mialem okolo 2,20m dlugosci, byly swieze, ladne, dosc grube jak sie podlozylo superexa 24cm to pozniej tylko kliny lub cegla na plasko i kliny kupowalismy okolo 50 sztuk (reszte mielismy pozyczone od kolegi) a za transport ktory sobie sami zorganizowalismy zaplacilismy 40 zeta nie musisz mi wierzyc ale jak widac wychodzi niecale 2 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ja mialam stemple zdecydowanie dluzsze - 2,80 - kupowalam po niecale 3 zl, transport ok 10 km - 50 zlmialam tylko 80 szt - reszta byla stalowa moge odsprzedac - nie musze - bo mam plan aby je przeciaz na pol i wykorzystac jako "murek" podtrzymujacy skarpe ktora zostanie usypana...ale musze zdjac wtedy kore... jakby co sluze namiarami na goscia od ktorego kupilam - z lasu - ale proponuje rozejrzec sie najblizej swej budowy - bo za darmo nikt nie wiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 18.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 To ja ponowne ogłoszenie.Mam do sprzedania za niewielkie pieniądze worek Uniflota firmy Knauf. Jest to masa gipsowa podobno bardzo dobra ale niestety droga. W Castoramie kosztuje około 118 zł. u mnie oczywiście taniej. Worek wagowo jest cały ale fizycznie ma małą dziurkę wiec trzebaby w miarę szybko go zurzyć.Zachęcam do zakupu bo zima lekka i za chwilkę będziecie robić prace wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ........ ale musze zdjac wtedy kore... wiec jesli stempelki trzymasz pod chmurka zdejmij te kore o wiele dluzej wytrzymaja stempelki bez kory niz z kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 piotrulex - nie - trzymam je w garazu od wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 18.01.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 z gminy szubin czyli nadlesnictwo w szubinie moze bedzie taniej, biale-blota to juz metropolia Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 18.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 AAAAA jeszcze jedno pytanko do Was!Czy korzystaliscie z uslug dzwigu? chodzi o transport baraku z osowej gory do szubina.moze orientacyjne ceny moglibyscie mi podrzucic a z nimi numery tel. pozdrawiam (mam propozycje 200zl transport i 300 lub 400 dzwig) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertosanios 18.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mam małe pytanko- czy ktoś z grupy kupował gotowe szambo albo budował z kręgów ? jeżeli tak to poproszę o adresy, kontakty , telefony i koszty Z góry WIELKIE DZIęKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!! A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic? dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku.. Pozdrawiam my kupowalismy z nadlesnictwa 1 sztuka wychodzila z transportem maksymalnie 2 zeta a byly naprawde solidne Ta cena to chyba z 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Mam małe pytanko- czy ktoś z grupy kupował gotowe szambo albo budował z kręgów ? jeżeli tak to poproszę o adresy, kontakty , telefony i koszty Z góry WIELKIE DZIęKI My we wrześniu mieliśmy zamontowane szambo betonowe. Cały koszt 3000. Zagłębie szamb to okolice Radomia. Stamtąd wożą nawet nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 18.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 AAAAA jeszcze jedno pytanko do Was! Czy korzystaliscie z uslug dzwigu? chodzi o transport baraku z osowej gory do szubina.moze orientacyjne ceny moglibyscie mi podrzucic a z nimi numery tel. pozdrawiam (mam propozycje 200zl transport i 300 lub 400 dzwig) może poszukajcie takiego samochodu do transportu który ma również dźwig. może wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 HEJ DZIEKI ZA ODPOWIEDZI!! A gdzie moge kupic takie stemple lub uzywane odkupic? dalam ogloszonko na forum wielkiemi literami.. nio i bez skutku.. Pozdrawiam my kupowalismy z nadlesnictwa 1 sztuka wychodzila z transportem maksymalnie 2 zeta a byly naprawde solidne Ta cena to chyba z 2006 roku dleczego tak uwazasz? to cena z maja 2007 - kokretnego dnia przepraszam lecz nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 piotrulex bo ja nie piszę nikomu o cenach jakie były 3, 2 lata temu lub rok temu. Teraz są inne (czytaj: wyższe). Bez sensu. Ale jakbyś chciał teraz sprzedać to pewnie byś wziął cenę z dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 19.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 ok, bez spiec ja kupowac bym chciala po cenach z 2005 nawet, no ale te ceny inaczej sie nie kreuja w 2008 bo bylam w nadlesnictwie i powiedzieli mi 2,5 z transportem, a ze ten transport to niecale 3-4km to juz inna sprawa Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts