Dariusz29 22.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WITAM MAM pyanie gdzie i za ile kupowliście gazobeton 12cm na ścianki działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 22.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WITAM MAM pyanie gdzie i za ile kupowliście gazobeton 12cm na ścianki działowe zapytaj jeszcze kiedy bo ja kupowałem po 4,18 w Szubinie ale 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WITAM MAM pyanie gdzie i za ile kupowliście gazobeton 12cm na ścianki działowe zapytaj jeszcze kiedy bo ja kupowałem po 4,18 w Szubinie ale 3 lata temu za 12-ke 3 lata temu 4,18?? oj cos drogo, bardziej na 24-ke pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 22.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WITAM MAM pyanie gdzie i za ile kupowliście gazobeton 12cm na ścianki działowe zapytaj jeszcze kiedy bo ja kupowałem po 4,18 w Szubinie ale 3 lata temu za 12-ke 3 lata temu 4,18?? oj cos drogo, bardziej na 24-ke pasuje widzę że jesteś czujny - całe szczęście. oczywiście to cena 24-ki. za 12-kę było około 2 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 WITAM MAM pyanie gdzie i za ile kupowliście gazobeton 12cm na ścianki działowe zapytaj jeszcze kiedy bo ja kupowałem po 4,18 w Szubinie ale 3 lata temu za 12-ke 3 lata temu 4,18?? oj cos drogo, bardziej na 24-ke pasuje widzę że jesteś czujny - całe szczęście. oczywiście to cena 24-ki. za 12-kę było około 2 pln Mariusz A pamietasz o nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 22.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 cały czas pamiętam i przygotowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 cały czas pamiętam i przygotowuję ok czekamy na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 23.01.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 jak kształtuje się cena gładzi gipsowych? My mamy teraz ocieplone poddasze i położone kartongipsy. Na to maja przyjść właśnie gładzie - ile za to płacicie? Macie rozeznanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 23.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 I co z kinem w piątek - ktoś jeszcze jest chętny???Przypominam:"Jestem legendą" Multikino piątek, bilety 12zł, do jutra tylko, do g.15.00, przyjmuję zamówienia na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 23.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 witam Pytanko dla tych co maja podłogówkę: jakiej firmy rurki pe-x zastosowaliście? Czy ktoś ma rurki TECE, albo słyszał opinie o nich, czy warto płacic te 6zł/m, czy to przesada? będę wdzieczna za kazda opinie pozdrawiam E. Mam 2 km rurek Giacomini czyli tych trochę lepszych.Na tym NIE MOŻNA oszczędzać.Broń Boże chińśkie badziewie.Nie kupisz LCD 46 cali tylko 32 pewność materiału jest bezcenna. zgadzam się z Toba w zupełności, po prostu zamierzamy zrobić z Wavina, słyszałam o nich dobrą opinie, a cenowo to ok. 3,6- 3,8 zł/m, a tece 6,5 zł/m byłam ciekawa, czy ktoś tez miał podobny dylemat.... pozdrawiam e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 24.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Androżek, można prosić o zdjęcia tych pięknych drzwi? Ile one kosztują? Dzwoniłam do nich. Drzwi, które mają na str. internetowej, sosnowe - 1400zł (z czteroma prostokątnymi przeszkleniami). Pan powiedział, że z Bydgoszczy niechętnie przyjąłby zamówienie, bo to za daleko. Osobiście, to chciałabym trochę taniej i mogłyby być surowe. Sama bym je wykończyła . Chciałem zauważyć,że prawdopodobnie 1400 zł to cena z montażem,klamką,futryną.Pomalować drzwi w taki sposób jak Żądłowie to sztuka.Zainteresowanych zapraszam do siebie.Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 24.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 mam do zbycia około 100 szt. stempli, jest więcej coś około 110.długość średnia 2,75m. są 2,70 są również 2,80. do odebrania za Ostromeckiem.więcej informacji na priv. http://www.dogmedia.nazwa.pl/stemple.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 24.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 mam do zbycia około 100 szt. stempli, jest więcej coś około 110. długość średnia 2,75m. są 2,70 są również 2,80. do odebrania za Ostromeckiem. więcej informacji na priv. http://www.dogmedia.nazwa.pl/stemple.jpg Hej. Napiszcie proszę po ile chcecie je sprzedać. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 25.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ...zapewne większość z Was jest już po montażu okien ja jestem przed i pytanko do doświadczonych , czy może miał ktoś do czynienia z firmą MS -Oknoplus (pcv okleina )? lub Urzędowski (drewno)? Nie wiem na co się zdecydować...pcv czy drewno? może już wiecie czy dokonaliście dobrego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 ...zapewne większość z Was jest już po montażu okien ja jestem przed i pytanko do doświadczonych , czy może miał ktoś do czynienia z firmą MS -Oknoplus (pcv okleina )? lub Urzędowski (drewno)? Nie wiem na co się zdecydować...pcv czy drewno? może już wiecie czy dokonaliście dobrego wyboru? INEZ dużo tutaj było o oknach. Zwłaszcza o M&S Oknoplus. My mamy w swoim domu białe, tej firmy. Jesteśmy zadowoleni. Jak chcesz to przyjedz zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 ...zapewne większość z Was jest już po montażu okien ja jestem przed i pytanko do doświadczonych , czy może miał ktoś do czynienia z firmą MS -Oknoplus (pcv okleina )? lub Urzędowski (drewno)? Nie wiem na co się zdecydować...pcv czy drewno? może już wiecie czy dokonaliście dobrego wyboru? INEZ dużo tutaj było o oknach. Zwłaszcza o M&S Oknoplus. My mamy w swoim domu białe, tej firmy. Jesteśmy zadowoleni. Jak chcesz to przyjedz zobaczyć. Pamiętam,że było ,ale nie mogę znaleźć ...tyle tych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 cały czas pamiętam i przygotowuję ok czekamy na telefon Mariusz nadal czekamy w poniedziałek odbieramy fakturę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 26.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 aga - poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ...zapewne większość z Was jest już po montażu okien ja jestem przed i pytanko do doświadczonych , czy może miał ktoś do czynienia z firmą MS -Oknoplus (pcv okleina )? lub Urzędowski (drewno)? Nie wiem na co się zdecydować...pcv czy drewno? może już wiecie czy dokonaliście dobrego wyboru? INEZ dużo tutaj było o oknach. Zwłaszcza o M&S Oknoplus. My mamy w swoim domu białe, tej firmy. Jesteśmy zadowoleni. Jak chcesz to przyjedz zobaczyć. Pamiętam,że było ,ale nie mogę znaleźć ...tyle tych stron Inez my mamy MS, Robert ma MS, Marczysławy i Marciny z Bydzi, obsługa najlepsza dla mnie na Inowrocławskiej u Pana może bym zaprosiła na oglądanie, ale są brudne i oplute przez psy może w okolicach Świąt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.01.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 jesli chodzi o MS - okleina w kilku miejscach jest uszkodzona - mowie o oknach kolorowych. Wolalabym juz barwione w masie czy jak one tam sie nazywaja - z Oknovidu - ale tu znow kolor tylko z jednej strony Reklamowalam i czekam... Ogolnie MS z Inowroclawskiej sa ok - trzeba tylko zastrzec montazystom ze maja nie wiercic tysiaca dziur wietrarkami w ktorych stercza niepracujace wiertarki - jesli to komus przeszkadza - mi akurat tak bo mam sciane 1W jakby co - mozna okienka obejrzec u nas Prosze namiary na kumatego studniarza. Plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts