mkkafe 27.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mamy kominek z PW firmy LECHMA. Faktycznie szyba szybko się brudzi. A nam się nie chce jej myc Gdzie można kupic / zamówic / obejrzec fajne ogrodzenia posesyjne. Murki, furtki, przęsła i inne tym podobne??? hej agus:) my tez powoli dochodzimy do murków i ogrodzenia. Nie jest wesolo:( w reklamie ulicznej widzialam przesla w castoramie chyba...po 198 zl za sztuke wygladajacego jak kute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 28.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dom bez piwnicy.Chodzi o izolację przeciwwilgociową pod posadzką (na chudziaku)W projekcie jest 2x papa termozgrzewalna.Nie mam palnika.Czy jak zrobię 2x papa podkładowa przylepiona na dysperbit bedzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 28.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a ja z uderzam do Was z tematem dzrwi zewnętrznych- solidnych, ładnych i niedrogich moze ktos juz przerabial ten watek- i jakies namiary poda Solidne i ładne są drewniane firmy AFB z Krakowa. Może ktoś wie gdzie je kupić, tak abym mógł dopisać, że są niedrogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 28.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Drzwi AFB kupisz na Inowrocławskiej w Carpenterze. Faktycznie są solidne, ładne i z dobrej klejonki ale .... cena ((( Korzystniej wychodzi Kurek i pomimo negatywnych opinii ludzi z Carpentera są także całkiem dobre (wiem ze swojego i znajomych doświadczenia). Co prawda AFB wypełnia drzwi pianką a Kurek styropianem ale nie jest to powód do płacenia 2x większej kaski za drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravras 28.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Szukam niedrogiego transportu tak by do gminy Osielsko miał blisko.najlepiej takie 3-6t z HDSem lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 28.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 to ja dopowiem na temat drzwi AFB - na stronie jest cennik i ceny wcale nei sa az takie 3,5-4 tys za drzwi zewnetrzne to chyba standard. Ja napewno kupie te drzwi - dzwonilam juz kiedys do Krakowa i pan zaproponowal zamowienie indywidualne - z montazem i dostawa z cenie plus 200 zl - tlumaczyl to tym ze i tak jezdza po calym kraju i woza drzwi do dystrybutorow - wiec przyada i zamontuja. i pominiemy w ten sposob prowize posrednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 28.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja także załatwiałem indywidualnie z Krakowem, gdyż dostałem na nich namiary z Carpentera. W moim przypadku cena drzwi wraz z okuciami i zamontowaniem wyszła 5500 netto a za Kurka zapłaciłem 3600 brutto (drzwi pełne bez przeszkleń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 29.03.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a ja z uderzam do Was z tematem dzrwi zewnętrznych- solidnych, ładnych i niedrogich moze ktos juz przerabial ten watek- i jakies namiary poda Solidne i ładne są drewniane firmy AFB z Krakowa. Może ktoś wie gdzie je kupić, tak abym mógł dopisać, że są niedrogie. Posiadam te drzwi bo firma AFB ma nowoczesne wzornictwo - cena rok temu zamknęła się w ok. 4400 zł.Kupowałem w sklepie - wieżowiec Rometu na Fordońskiej.Drzwi ciepłe,dobrze zrobione ale instalatarowi trzeba patrzeć na ręce zwłaszcza poziomy - samemu trzeba kontrolować wasserwagą dla pewnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnululka 29.03.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam serdeczni. muszę sie pochwalić ze u mnie kończą ocieplać budynek materiały kosztowały nas ponad 10 tysiecy a za obociznę zapłacę też koło 10 ... jaki ten kraj zrobil sie drogi... cemik1 Jak tam poleceni przezemnie brukarze? dzwoniłeś do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 cemik1 Jak tam poleceni przezemnie brukarze? dzwoniłeś do nich? Czy ja też mogłabym prosic namiary na tych brukarzy? Gdzie kupowaliście kostkę? Pytałam się o ogrodzenie czy masz może jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 30.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Szukam producenta schodow w naszym regionie w projekcie mam schody krecone jak na tej stronie galeria http://www.schody.net.pl/mialem dwie wyceny w naszm regionie ponad 30.000zl z montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.03.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Kupię stemple Proszę o info na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 TORUŃ i okolice Kolega z ktorym pracowalem od dawna od 1 kwietnia nie pracuje juz w naszej firmie i zaklada wlasna dzialalnosc Jest swietny w tematach szeroko pojetej elektryki czyli: prad, tv, alarm, telefon, internet, jakies tam sterowania, przemyslane inteligentne budynki - u nas w firmie zreszta przez jakies 9 lat sie tym zajmowal majac dostep do najnowszych osiagniec techniki U nas ustawial alarm - moj ojciec jest elektrykiem Dzieki niemu alarm wyszedl nas taniej i jest bardziej pewny Jak ktos zainteresowany nawet niezobowiazujaca rozmowa, spotkaniem czy wycena to prosze na priv a chetnie udostepnie numer - POLECAM naprawde z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Murowaniec!! Mam pytanko, czy ktoś coś wie o zmianie planu zagospodarowania w obszarze przeznaczonym pod obiekty szkolne i sportowe, plac tak zgrubsza między ulicami patrolową, żurawią, szkolną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 31.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dzwi zewnętrzne, my zamówiliśmy: CAL - można je obejrzeć m.in. w Obi. Ja zamówiłam w Tessie w Lisim Ogonie. http://www.drzwi-cal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 31.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a ja z kolei szukam uzywanego rusztowania warszawskiego - ok 16 ramekmoze ktos chcialby sprzedac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 31.03.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja jeszcze jeśli pozwolicie wrócę do tematu kominka.(...) - kurtyna powietrzna to mit. Mam Arysto i może nie jest to najwyższych lotów ale jego kurtyna powietrzna to raczej niedziałający wynalazek. Robiąc rozeznanie wśród wkładów temat kurtyny bardzo często pojawiał się w ustach sprzedawców. Oczywiście wszyscy twierdzą, że ich nie będzie się tak mocno brudził jak u konkurencji, ale trzeba brać na to poprawkę. Z uwagi na tą kurtynę zmieniłem pierwotny zamysł zakupu Varii (spartherm) na włoski Forma98 (MCZ). Różnica jest taka, że kurtyna w znakomitej większości wkładów to nawiew punktowy, najczęściej na środku szyby. W tym MCZie kurtyna jest po całej szerokości szyby. W tym tygodniu będę miał okazję przetestować - dam znać, czy to kolejny mit czy jednak nie. ps. A i tak trzeba uważać czym się pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 31.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Czy znacie może kogoś od budowy zewnętrzego kominka? Pozdrawiam Ps. Przejeżdżałam dizisaj przez wieś i Murowaniec był zadymiony, wiecie może co się paliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlepek 01.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 albo w jakim kominku (która firma tak dymi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.04.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Czy znacie może kogoś od budowy zewnętrzego kominka? Pozdrawiam Ps. Przejeżdżałam dizisaj przez wieś i Murowaniec był zadymiony, wiecie może co się paliło? niestety nie wiadomo ale straż pożarną widzieliśmy z tych optymistyczniejszych to są już bociany w gnieździe na Szubińskiej czyli w tym roku mikroklimmat Murowańca będzie ok i może małe dzidzie się pojawią :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts