bonart1 20.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 placilem 250zl za przyczepe ciagnikowa, w tym lopatami zrzucali, bo mialem takie zyczenie... towar brany z za ostromecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 20.05.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam, budowa na trasie BYD-TORUN. Potrzebuje dobrego i taniego: - architekta do zrobienia adaptacji projektu z muratora - inspektora do poprowadzenia dziennika itd. Nie potrzebuje garniturkow z wyzelowanymi wloskami, probujacych nabic kieszen kosztem i tak juz zadluzonych na setki tysiecy inwestorow Dajcie znac jakie kwoty zaspiewali od was. Dom parterowy - ok. 130-150mkw. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 20.05.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kupie bloczki betonowe (jesli ci zostalo wiecej niz 250szt daj znac ile za to chcesz). Uwaga: nie kupuje kruszacych sie bezatestowych ktore sa produkowane w Wielu lub innych nieznanych przydomowych betoniarniach. Najlepiej z okolic bydgoszcz - fordon, lub trasa byd-torun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.05.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 zamawialiscie kontener na smieci?? W MZO czy w jakiejs specjalistycznej firmie sprzatajacej?? I ile kosztuje? Na dobe, na ilosc??? Musze zlikwidowac wysypisko smieci ktore sie zrobilo w miesiacu kwietniu przed domkiem wszystko na biezaco i przy okazji wywozone do pojemnikow de segregacji (szklo, tworzywa sztuczne, makulatura) tematy gruzopodobne poszly pod wylewki, w zewnetrzne schody itd resztki bet. kom. do niczego siue nie nadajace odebral gosc ktory sobie droge dojazdowa utwardzal na budowie nic nigdy nie bylo palone czy zakopywane calkowite koszta zero zeta - naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 no dobra piotrulex - ja nie mialam takiej mozliwosci - na biezaco jak sie buduje z rodzina, po znajomosci to moze i sie sprzata wspolnie na biezaco jak sie buduje z 2 dzieci i zona w ciazy - skupia sie na tym oby do przodu i za widoku - zwlaszcza zima a na wiosne szuka sie kontenera Ot - zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 20.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam forumowiczów z okolic Bydzi i Torunia> Właśnie podjęliśmy z koleżanką małżonką decyzję, że czas zacząć działać a nie tylko marzyć o własnym domku. Działka jest w Łochowie. Projekt wybrany ale nie kupiony jeszcze. Zaczynamy więc od walki o pozwolenie na budowę! Pozdrawiam budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.05.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 no dobra piotrulex - ja nie mialam takiej mozliwosci - na biezaco jak sie buduje z rodzina, po znajomosci to moze i sie sprzata wspolnie na biezaco jak sie buduje z 2 dzieci i zona w ciazy - skupia sie na tym oby do przodu i za widoku - zwlaszcza zima a na wiosne szuka sie kontenera Ot - zycie nie traktuj moich wypowiedzi zbyt osobiscie bo nie o to chodzi my problem smieci rozwiazalismy tak a nie inaczej i sie tym na forum dziele na budowie generalnie bywalismy jedynie w weekendy i tylko wtedy sprzatalismy, segrgowalismy i robilismy okazyjne kursy do kontenerow mamy 30/31 lat i 2-letnia coreczke, ktora nam maksymalnie absorbuje a i tak czuje, ze za malo czasu jej poswiecam ... Ot - zycie dobra, spadam jak cos napisze ze udalo sie zaoszczedzic, zrobic samemu to od razu, ze z rodzina, po znajomosci ... nie miej pretensji o to ze moj tesc jest murarzem a ojciec rencista elektrykiem a Tobie najwyrazniej nie ma kto pomoc i za wszystko musisz placic blablabla i milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.05.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 no dobra - przekonales mnie - nei bede miec pretensji o to ze Twoj ojciec jest murarzem a tesc rencista masz racje - mnei najwyrazniej nie ma kto pomoc - rodzice oboje juz zmarli a cala rodzina meza w innym zakatku Polski - ale jak widac - i tacy sobie radza i sie buduja - jak sa zaradni poza tym jak mnie cytujesz - to wydaje mi sie ze jednak powinnam brac to do siebie - bo chyba do mnie to pisales P.S. Jestesmy w podobnym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 20.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Sprzedam bloczki teriva I na paletach.Między 100 a 150 szt.Jak bedzie chętny to policzę dokładnie.Odbiór oczywiście własny.Cena? - dogadamy się - nie więcej niż 1/3 ceny którą sam dałem.Chętny na priva - obgadamy szczegóły http://images31.fotosik.pl/258/c5e118fee3eb3087.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 20.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Poratujcie mnie proszę Skąd braliście piasek do zasypywania fundamentów i za ile? Ja mam ofertę piasku za 650PLN za wywrotkę 25t z transportem lub 400PLN za pospółkę za taką samą wywrotkę. Budynek mam podniesiony o 50cm wiec będę musiał sporo zasypywać fundamentów wewnątrz - wydać 10tys.PLN na piasek - trochę boli Może ktoś poleci coś korzystniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 20.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 dzwoniłeś do Wojdala? jest to miejscowość w której jest duża piaskownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 20.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wojdal od mojej miejscowości leży 5 km. Piasek po około 6-7 PLN za tonę. W innym poście już napisałem Tobie co i jak. Jak chcesz jakieś namiary to daj znać, wyślę nr tel do 4-5 żwirowni. A jest tych kopalni z 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazyaka 20.05.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam forumowiczów z okolic Bydzi i Torunia> Właśnie podjęliśmy z koleżanką małżonką decyzję, że czas zacząć działać a nie tylko marzyć o własnym domku. Działka jest w Łochowie. Projekt wybrany ale nie kupiony jeszcze. Zaczynamy więc od walki o pozwolenie na budowę! Pozdrawiam budowlańców. powodzenia na nowej drodze Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makosia 21.05.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 SPRZEDAM BETO KOMÓRKOWY NIEMIECKIEJ FIRMY PORIT - POZOSTAŁOŚĆ PO BUDOWIE OK. 300 SZT. CO DO CENY DOGADAMY SIĘ. I jeszcze prośba o namiary na płytkarza. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 21.05.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam forumowiczów z okolic Bydzi i Torunia> Właśnie podjęliśmy z koleżanką małżonką decyzję, że czas zacząć działać a nie tylko marzyć o własnym domku. Działka jest w Łochowie. Projekt wybrany ale nie kupiony jeszcze. Zaczynamy więc od walki o pozwolenie na budowę! Pozdrawiam budowlańców. powodzenia na nowej drodze Zbig Wielkie dzięki. Narazie jestem na etapie filozoficznego rozważania od czego zacząć zbieranie dokumentów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Poratujcie mnie proszę Skąd braliście piasek do zasypywania fundamentów i za ile? Ja mam ofertę piasku za 650PLN za wywrotkę 25t z transportem lub 400PLN za pospółkę za taką samą wywrotkę. Budynek mam podniesiony o 50cm wiec będę musiał sporo zasypywać fundamentów wewnątrz - wydać 10tys.PLN na piasek - trochę boli Może ktoś poleci coś korzystniejszego My też mieliśmy ten sam problem. Wraz z kierownikiem ustaliliśmy, że część fundamentów zasypiemy tym co zostało z nich wcześniej wykopane, a piasku damy tylko warstwę 30-40 cm. Tym sposobem wydaliśmy na zasypanie fundamentów niecałe 3 tys., a nie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 my robiliśmy w ten sam sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 21.05.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 my zasypywalismy piaskiem z Pawlowka - niestety namiar juz sie zmienil - mozna ew podjechac - w poblizu obwodnicypiasek super jakosci - cena - nia pamietam - ale najdrozszy z tego wszystkiego byl sam transport piachu - ponad 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda0502 22.05.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam wszystkich ,zaczęliśmy właśnie budowę naszego domku w Borównie czy jest ktoś może kto buduje w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 24.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam wszystkich ,zaczęliśmy właśnie budowę naszego domku w Borównie czy jest ktoś może kto buduje w okolicy? witam Osielsko jest blisko my dziś mielismy wyznaczany budynek przez geodetę, we wtorek koparka przerobiła mi działkę na jedna wielką dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts