MałaR. 29.07.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Czy chciałby ktoś kupić ok 2-3tony pellets? Cena 550 zł/ tona. Na palecie jest 500kg, pakowane w worki 20kg. Mamy mozliwość zakupu u producenta, ale nie chce przywieźć mniej niż 7 ton. Mamy piec Elektrometu na ekogroszek, ale właśnie testujemy, z powodzeniem, pellets . Zainteresowanych proszę o P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 29.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dostałem propozycję nie do odrzucenia: załatw gruz, będzie umocniona droga. Tak więc: trochę (3-5 wywrotek) gruzu przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus05 29.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Poszukuję siatki ogrodzeniowej, blaszaka w okolicah Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 30.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Poszukuję siatki ogrodzeniowej, blaszaka w okolicah Bydgoszczy Słupki i siatkę kupowałem na Leśnej w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 30.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Schody strychoweMam niestandardową dziurę w stropie.Szerokość schodów 118cm na 107.Wysokość do podłogi to 285 cm.Chciałbym ją maksymalnie wykorzystać - żal mi zmniejszać do wymiarów standardowych czyli 60 x 80. (ciężko będzie przez taki mały otwór wnosić graty)Schody musza być ocieplane.Ma ktoś namiar na produceta "niestandardowych" schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Czy chciałby ktoś kupić ok 2-3tony pellets? Cena 550 zł/ tona. Na palecie jest 500kg, pakowane w worki 20kg. Mamy mozliwość zakupu u producenta, ale nie chce przywieźć mniej niż 7 ton. Mamy piec Elektrometu na ekogroszek, ale właśnie testujemy, z powodzeniem, pellets . Zainteresowanych proszę o P.W. peletami jak na razie nie jestem zainteresowany gdyz podobni piec jaki mam sie do tego nie nadaje. Tez Elektromet z podajnikiem na ekogroszek chyba 25KW - kupiony pod koniec 2007 roku. niebiesko-szary skad wiesz, ze mozna nim palic? taniej wyjdzie, lepiej, bardziej ekologicznie na przestoju nie cofnie sie zar? nawijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 31.07.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Poszukuję siatki ogrodzeniowej, blaszaka w okolicah Bydgoszczy Siatke ogrodzeniową leśną najtańszą, miał Leroy w fordonie...sprawdziałem, słupki drewniane najlepiej w nadleśnictwie w Żołędowie, chociaż leśniczy średnio przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 31.07.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Poszukuje stempli na podtrzymanie stropu 50 - 100 sztuk dł 280 - 300 cm, będę wdzięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 31.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 witam!! Mam pytanie jak to bedzie: czy moge przesunac szambo ktore w projekcje jest pod wiazdem do garazu w inne miejsce?? odsuniete o kilka metrow? możesz ale uzgonić to trzeba z kierasem budowy i wprowadzić zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 31.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witamy.Jesteśmy tu nowi. Nie wiemy czy ktoś już poruszał ten temat, ale zapytamy: czy wie ktoś gdzie możemy zamówic ziemi oraz gliny na podsypke dookoła domu w ogrodzie.Mieszkamy w między Bydgoszczą a Inowrocławiem.Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiamy Polecam Tomek Hirsch 607334834 powołajcie się na Bartka (szwagra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 01.08.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Słyszeliście już, że piasek podrożał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom2468 03.08.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Instalatora systemu ALARMowego SATEL szukam - PILNE !!!Czy ktoś z forumowiczów może polecić sprawdzonego instalatora systemu alarmowego SATEL?Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 04.08.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A ja szukam fachowca kt podlacza kominki? Mozecie kogos polecic?Czy samo podlaczenie - bez obudowy plus zakup wkladu jest mozliwe na 7 % vatu? Bo cos widze ze niechetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 04.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Poszukuję kafelkarza, nawet od zaraz - ściany, podłoga - przede wszystkim łazienka, WC, kuchnia a jeśli będzie ok to jeszcze taras, ganek, cokół, podłoga garażowa. Dziękuję za wszelkie namiary (na P.W.)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 04.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Parapety zewnętrzne.Płytki wsuniete pod okno. Bez fugi między oknem a płytkami.Mikro szczelinka,(na pół milimetra) przez którą okazuje się zacieka woda.Wewnątrz nie mam pianki w miejscach gdzie były kliny montażowe okien. Oczywiście jak pianką uzupełnię miejsca po klinach - do wewnątrz zaciekać nie będzie.Ale będzie zaciekać pod parapet na ścianę, pod tynk.Cos myslę, że nic z tego dobrego nie wyjdzie.Jak Wy macie?I co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 04.08.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 tom2468 - system ALARMowego SATEL zakładam mi nasz forumowy kolega - PARTNER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 05.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Obserwuję nasze Forum od kilku tygodni. Wyroźnie nasza grupa zamiera!! Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 05.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no niestety muszę się z tym zgodzić, może to przez okres urlopowy, z drugiej strony masa ludzi się przecież buduje... Jeszcze raz ponawiam pytanieo stemple to stropu...?Potrzebuje najlepiej na wczoraj, ok 100 szt min 280 cm Najlepiej z okolic Osielska, Niemcza, Jarużyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 05.08.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wszyscy chyba na wakacje powyjeżdżali, bo moje pytania też przeszły bez echa.mkkafe - usługa powinna być na 7% VAT, jeśli dodatkowo kupujesz jakiś towar niezbędny do wykonania tej usługi, to towar też powinno się dać kupić z VATem 7%. A o fachowca może w Lau podpytaj, choć nie wiem czy oni wykonują usługi dla kogoś, kto nie zamawiał u nich kominka. U nas będzie robił fachman od pompy ciepła i reku, ale on z Poznania dojeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 05.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeszcze raz ponawiam pytanieo stemple to stropu...?Potrzebuje najlepiej na wczoraj, ok 100 szt min 280 cm A nie lepiej wypożyczyć metalowe regulowane? mkkafe ma namiar na firmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts