Horatio 07.08.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Znacie taki filtr??? Moze ktoś korzysta?? CosmoWATERJakie korzyści płyną ze stosowania CosmoWATER? ZDROWIE - filtrując wodę przywrócimy smak potraw i napoi zapobiegniemy wielu groźnym chorobom, jak kamienie nerkowe, alergie, marskość wątroby, choroby oczu. HIGIENA - czysta woda to także: komfort kąpieli i prania duża oszczędność środków piorących łatwość w utrzymaniu czystości zapobieganie przenikaniu szkodliwych substancji poprzez skórę organizmu. URZĄDZENIA - odkładający się kamień powoduje uszkodzenia instalacji grzejnych, term, armatury sanitarnej, bojlerów, pralek, ekspresów do kawy. Stosując zmiękczacze wody zapobiegniemy uszkodzeniom oraz obniżymy koszty ogrzewania o około 15-20%.Urządzenia zmiękczające wodę zabezpieczają przed pękaniem rur, zapewniają właściwy przepływ w instalacji (ciśnienie i natężenie przepływu). http://www.bimsplus.com.pl/produkty/grupa/790.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 07.08.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 "Stosując zmiękczacze wody zapobiegniemy uszkodzeniom oraz obniżymy koszty ogrzewania o około 15-20%.Urządzenia zmiękczające wodę zabezpieczają przed pękaniem rur, zapewniają właściwy przepływ w instalacji (ciśnienie i natężenie przepływu). " Pomijając milczeniem jak rozumiem zacytowane przez oferenta zalety filtra, których ja nie cytuję odniosę się do części, którą cytuję.Komentarz mój jest taki:Takie słowa może sklecić jedynie bezczelny oszust licząc na totalną niewiedzę klienta. Niestety często to on jedynie na tym zyskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 07.08.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja ze swojej strony tylko dodam, że warto i nawet trzeba się z nimi targować. Są pod tym względem baaaardzo elastyczni (człowiek niedowierze potem, że aż takie marże mogą być). Dobrze wiedzieć, my jesteśmy jeszcze przed negocjacjami cenowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 07.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nasz Rumianek zaczął w końcu przypominać dom:http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/pic/15/154_gal_304__w693h520.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 07.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nasz Rumianek [...] Piękny - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio-Bydzia 07.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nasz Rumianek [...] Piękny - gratuluję Chatka ładna a i okolica chyba też śliczna. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 07.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nasz Rumianek [...] Piękny - gratuluję Chatka ładna a i okolica chyba też śliczna. Brawo! Dziękujemy Tak, okolica jest naprawdę bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 07.08.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Sądzisz, że te brakujące 150 wyłoży z własnej kieszeni? a może właśnie wyłoży z własnej kieszeni i US mu zwróci nadpłatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 07.08.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Sądzisz, że te brakujące 150 wyłoży z własnej kieszeni? a może właśnie wyłoży z własnej kieszeni i US mu zwróci nadpłatę? Każdy ma prawo na to liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 07.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Cześć szukam ekipy do więźby, kto może polecić ? Buduję w Murowańcu.Ile płaciliście ?Mam 329 M2, dach kopertowy, w tym kilka okien dachowych, wykusz, garaż, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutis 07.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Cześć szukam ekipy do więźby, kto może polecić ? Buduję w Murowańcu. Ile płaciliście ? Mam 329 M2, dach kopertowy, w tym kilka okien dachowych, wykusz, garaż, Marek ja zapłaciłam 25 z m2, na koniec myślałam, że się nie dogadamy ale wszystko dobrze sie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 07.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Czy ktos ma namiary na ekipę od gazu? Tzn potrzebuję zaprojektowania instalacji między przyłączem a domem. Wykonania tej instalacji oraz wykonania instalacji w domu. Wiem, ze Jesters dysponował takimi namiarami ale do początku lipca się tu nie pokazywał. Pewnie urlop. Z góry dziękuję za pomoc. Jestem już.... właśnie już mieszkamy w nowym doku i jestem na etapie ocieplenia Kontakt do Pana od gazu: 603 371 386 - Pan raczej z zawodowców. Ma kompletną ekipę. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 07.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Gdzie zamawialiście sobie kuchnie? Jak było z wizualizacjami? Płatne? Nie? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą Euro z ul. Sierocej? My zamawialiśmy koniec końców w BRW na Fordońskiej Zwiedziliśmy kilka "salonów" i powiem Wam że jakość BRW jest naprawdę bardzo dobra. Zamówiliśmy wszystko z montażem. Ceny nie podam bo każdy zestaw może kosztować inaczej. W pseudosalonach kuchennych wizualizacje były robione bez polotu. Facet wstawiał np stół jak z enerdowskich kryminałów. Ą stół potem okazywał się mieć np 1,5 długości a 40 cm szerokości. Ale na wizualizacji wyglądał świetnie. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 07.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Instalatora systemu ALARMowego SATEL szukam - PILNE !!! Czy ktoś z forumowiczów może polecić sprawdzonego instalatora systemu alarmowego SATEL? Z góry dziękuję za pomoc. Michał - 514 272 871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 07.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 pilnie poszukuje ekipy do docieplenia domu, 220m2, styropian 12cm mam. mozna zacząć od zaraz. tel. 502 259 500 mnie ocieplana ekipa z bardzo przyzwoitą stawką. Styropian 12 cm, 515 297 683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 08.08.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cześć szukam ekipy do więźby, kto może polecić ? Buduję w Murowańcu. Ile płaciliście ? Mam 329 M2, dach kopertowy, w tym kilka okien dachowych, wykusz, garaż, Marek 70 zł/mkw więźba i dachówka, dodatkowo okna 200 zł/szt. Więźba, jak wygląda, widać na zdjęciach. My jesteśmy z wykonawców bardzo zadowoleni. Terminowo i szybko. Co do dachówki - wypowiemy się, jak zostanie położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 08.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jesters - DziękiUdało mi się już znaleźć. Ale dziękuję. Ponawiam prośbę o kontakt na ludzi którzy przymocują mi rynny pionowe do ocieplonego i otynkowanego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 08.08.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jak w temacie poszukuję sprawdzonej ekipy na wykonanie elewacji + podbitka osb + styropian , lub oddzielne ekipy na te pracę jeśli macie kogoś sprawdzonego poproszę o namiary pozdr Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzensa 09.08.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Szukam ekipy do zaczecia budowy od zaraz, dzialka w Niemczu. Myslicie ze sa jakies szanse zeby kogos znalezc. ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 09.08.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam po przerwie. Budowa się posuwa naprzód, wolniutko w ostatnich dniach bo główny majster nad morzem, ale po niedzieli ma się ruszyć, układanie stropu, kominy i takie tam... Utknęliśmy koncepcyjnie na dachu, a raczej na kwestii koloru dachu. Namierzył może ktoś w swojej okolicy dach o kolorze oliwkowym? Oliwka oczywiście zielona, nie czarna. Jakby przypadkiem, proszę o info, męskiej części inwestycyjnej wyobraźnia odmawia posłuszeństwa i nijak sobie nie może wyobrazić na podstawie trzech dachówek jak toto by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts