__Marek 08.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Może ktoś jeszcze potrzebuje: stemple: szt. 65 (dł. 2,50-2,70m), cena za wszystkie 150zł odbiór w Niemczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam wszystkich forumiczów w szczególności osoby z Murowańca. Cieszy mnie iz istnieją takie grupy liczę na waszą pomoc i porady Robert witaj chyba nowy sąsiedzie podtrzymuję wcześniejsze pytania o okolice w której będziesz budował lub już moze wybudowałeś swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/5-6-letni-golden-retriever-szuka-domu,t77818.htm przeklejam wątek OZZY'ego ['] - podobnież sprawa umorzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 08.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam wszystkich forumiczów w szczególności osoby z Murowańca. Cieszy mnie iz istnieją takie grupy liczę na waszą pomoc i porady Robert Tez jestem ciekawa w ktorym miejscu, ja to chyba sasiadow sie nie doczekam, po jednej stronie ulicy juz wszyscy sie wybudowali a po mojej nikt, co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 08.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cześć Ponawiam prośbę Gdzie można kupić w miarę możliwości dobre i tanie drewno do kominka w okolicach Bydgoszczy? Pomóżcie bo zamarznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.09.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Czy kolor zbliżony do fugi, czy lepiej bezbarwnym. myślę że lepiej kolor fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 08.09.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 KUPIE: - bloczki fundametnowe- pret gladki fi6 (na strzemiona)- suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy - najlepiej z trasy Bydgoszcz-Torun, okoliczne miejscowosci wokol Fordonu (Bydgoszcz) ale nie ograniczam sie do tej tylko strony Bydgoszczy jesli bedzie tego wiecej prosze o info na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 09.09.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Popytaj bonart1 w agmarze koło łubianki dobre ceny mają, kupowałem tam bloczki wyszło taniej niż z bydgoszczy i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKowal 10.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Mam na sprzedaż siatke leśną 50 mb wysokość 180 nowa nieużywana100zł,oraz hydrofor używany do wody też za 100. może się komuś przyda przy budowie Kontakt telefoniczny 504-69-82-30, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 10.09.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Szukam namiarów na:- dobrego stolarza, który potrafi obłożyć betonowe schody drewnem- firmę, która zamontuje kominek+rury do ogrzewania.Może orientujecie się ile kosztują takie usługi?Z góry dziękuję za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 10.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 mam dobrego stolarza troche sie guzdrze ale jakosc perfekcyjna,a czym chcesz obic schody?ja mam debowe wyszlo 3tys+material ale wyglad!!!!!!!nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 10.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 tazuj dzieki za info - sprawdze! to producent czy hurtownia? forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy - najlepiej z trasy Bydgoszcz-Torun, okoliczne miejscowosci wokol Fordonu (Bydgoszcz) ale nie ograniczam sie do tej tylko strony Bydgoszczy jesli bedzie tego wiecej prosze o info na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 10.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 10.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam CZY wiecie gdzie kupić piasek do wylania posadzki maszynowejPozdrawiamDariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej64 10.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Przyłaczam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 11.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witam Poszukuje osoby ktora polozylaby tynki cementowo-wapienne na sufitach (ok 50m2). Do wszystkich co dzwonilem to ze za malo i im sie nie oplaca:( Zapewniam zaprawe oraz pomoc, a chodzi o samo polozenie. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 11.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 mam dobrego stolarza troche sie guzdrze ale jakosc perfekcyjna,a czym chcesz obic schody?ja mam debowe wyszlo 3tys+material ale wyglad!!!!!!!nic dodac nic ujac może jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 11.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 mam dobrego stolarza troche sie guzdrze ale jakosc perfekcyjna,a czym chcesz obic schody?ja mam debowe wyszlo 3tys+material ale wyglad!!!!!!!nic dodac nic ujac Witaj! Będziemy wdzięczni za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazuj 12.09.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 tazuj dzieki za info - sprawdze! to producent czy hurtownia? forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy To producent, przy okazji dołączę się do apelu stawiam fundament więc wszystko przydaje się na budowie, chętnie "posprzątam" teren budowy osobom które mają zbędny materiał a który im zawadza. Będzie to z pewnością obopólna korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 12.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy macie w swoich gotowych domach lub budowanych WENTLACJĘ MECHANICZNĄ z rekuperatorem lub bez?? Znacie jakieś dobre firmy z okolicy, które wykonują wentylację mechaniczną najlepiej dobrze i tanio Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts