piotrulex 12.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Przyłaczam się przylaczam sie pod okolice Torunia - niewiele - w sumie to pewnie nieca 30m kwadratowych - glownie wyprofilowany zjazd do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 12.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Szukam namiarów na: - firmę, która zamontuje kominek+rury do ogrzewania LAU: http://www.kominki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 12.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czy macie w swoich gotowych domach lub budowanych WENTLACJĘ MECHANICZNĄ z rekuperatorem lub bez?? Znacie jakieś dobre firmy z okolicy, które wykonują wentylację mechaniczną najlepiej dobrze i tanio Dziękuję za info Dobrze i tanio to raczej przeciwległe bieguny. Narazie mam wycenę na bazie "Bartosza" z f. EKOWAT Bydgoszcz, ale jeszcze szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.09.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od kostki brukowej jak ktos ma jakis namiar to z gory dziekuje Przyłaczam się na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 13.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Szukam namiarów na: - firmę, która zamontuje kominek+rury do ogrzewania LAU: http://www.kominki.pl/ i jeszcze : http://www.kominki.bydgoszcz.pl/ ja korzystałam pozdrawiam E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaKowal 13.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 A ja mam pytanie dot parapetów wew. Przy montażu okien pracownicy poradzili mi, żeby niemontować - bo zniszczą się w trakcie kolejnych prac. I tak zrobiłem Przy tynkowaniu robotnicy zapewnili mnie - że nie teraz - że to przy wykończeniówce. A facet od wykończniówki załamuje ręce - jaki teraz straszny problem, bo piłować metalowe narożniki musi i można zniszczyć i będzie widać na tynku inną strukturę. W ogóle podchodzi do tych parapetów jak "pies do jeża". Pytanie: 1. Na jakim etapie je montowaliście? 2. Mozecie kogoś polecić kto mi zamontuje wraz z obróbka tynkarską? (9 parapetów) My montowaliśmy parapety po zrobieniu tynków. Wiadomo że trzeba było narożniki wycinać kątówką i troszkę poodkuwać, ale nie było dużo problemów. Faktem jest jednak że robili chłopacy 2 dni. Wszystko robili mi ci sami panowie co montowali okna. Kontakt Stolmar - 504480182 Ścigacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 13.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dolaczam sie uwazac!!! a najlepiej wogule tam nie wchodzic TARTAK NA UJEJSKIEGO.ZLODZIEJE I NIC WIECEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinaikrzys 13.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 witam wiecie moze gdzie mozemy kupic siatke lesna za male pieniadze ? lub czy ktos z was ma takowa na zbyciu? (ok 120 mb)Z gory zieki za odp Moj tel: 511 945 596 Michalina lub Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 13.09.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 13.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy pozdrawiam Witaj! Nam zostało: - trochę suporeksu: 1 paleta "12" i 3-4 palety bloczków "24", - ok. 100-120 stempli, - dachówka Brass romańska z powłoką cizar (grafitowa)- ok 500 szt. z czego 80% jest oryginalnie zafoliowanych. - Suporeks sprzedamy po 2 zł./szt. "12" i 5 zł./szt. "24", - stemple 3,5 zł./szt., - dachówka 1zł./szt To wszysko znajduje się w Zielonce gm. Białe-Błota Jezeli jesteście zainteresowani, to prosimy o telefon: 503-099-848. Podajemy telefon, ponieważ od jutra będziemy bez internetu. Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 13.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Szukam namiarów na: - firmę, która zamontuje kominek+rury do ogrzewania LAU: http://www.kominki.pl/ i jeszcze : http://www.kominki.bydgoszcz.pl/ ja korzystałam pozdrawiam E. Dzięki za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dolaczam sie uwazac!!! a najlepiej wogule tam nie wchodzic TARTAK NA UJEJSKIEGO.ZLODZIEJE I NIC WIECEJ. Ja czytałam w bydgoskiej gazecie że ogłosili upadłośc i nie placą pracownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 13.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 witam wiecie moze gdzie mozemy kupic siatke lesna za male pieniadze ? lub czy ktos z was ma takowa na zbyciu? (ok 120 mb) Z gory zieki za odp Moj tel: 511 945 596 Michalina lub Krzysiek Stronę wcześniej KasiaKowa pisała że ma na sprzedaż : Mam na sprzedaż siatke leśną 50 mb wysokość 180 nowa nieużywana 100zł, oraz hydrofor używany do wody też za 100. może się komuś przyda przy budowie Kontakt telefoniczny 504-69-82-30, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 13.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dolaczam sie uwazac!!! a najlepiej wogule tam nie wchodzic TARTAK NA UJEJSKIEGO.ZLODZIEJE I NIC WIECEJ. Ja czytałam w bydgoskiej gazecie że ogłosili upadłośc i nie placą pracownikom. Też o tym czytałem w artykule na stronie : http://bydgoszcz.naszemiasto.pl/wydarzenia/894292.html Upadły tartak nacina pracowników 04.09.2008 Właściciel tartaku w Bydgoszczy zatrudnia kilkunastu ludzi. Przynajmniej niektórym nie płaci od dłuższego czasu. Większość z pracowników to niepełnosprawni. Młoda bydgoszczanka, z pierwszą grupą inwalidzką, zatrudniła się w bydgoskim tartaku na ulicy Ujejskiego. Kiedy przepracowała jakiś czas, dowiedziała się, że firma jest właśnie likwidowana. - Właściciel powiedział mojej córce, że nie ma pieniędzy. Zamiast 400 złotych, dał jej 50 - mówi pani Alicja, matka niepełnosprawnej pracownicy. - Nie tylko jej nie chciał wypłacić pensji. Takich jak ona jest więcej. Zatrudnia ludzi chorych, którzy nie potrafią się bronić. Tak być nie może! To bardzo przykre, że ktoś wykorzystuje słabszych. Pracownicy firmy złożyli skargę do Państwowej Inspekcji Pracy. W drugiej połowie sierpnia przeprowadzono kontrolę w tartaku. - Właściciel otrzymał decyzję o zaprzestaniu działalności z końcem lipca - wyjaśnia Beata Gołębiewska, zastępca okręgowego inspektora pracy w Bydgoszczy. Inspektorzy ustalili, że tartak zatrudnia obecnie 12 pracowników do prac porządkowych. Z dokumentów wynika, że 7 osób nie otrzymało pieniędzy za czerwiec, a 9 za lipiec. Poza tym, 10 zatrudnionym nie wypłacono ekwiwalentu za urlop, a trzem za czas choroby. Właściciel otrzymał nakaz wypłacenia tych wynagrodzeń. Inspektorzy zastosowali także odpowiednie kary. Co dalej, nie wiadomo, bo telefon szefa tartaku uparcie milczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 GACUŚ o właśnie to czytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 15.09.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 forumowicze - ciagle aktualne: KUPIE: - bloczki fundametnowe - pret gladki fi6 (na strzemiona) - suporeks (szary/bialy) - skupuje rowniez inny material potrzebny na start /stan surowy pozdrawiam To spójrz na priv. Tam wysłałem kontakt do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 15.09.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam Jak zwykle ogłaszam się. Mam do przedania 6 worków tynku mineralnego baranek 1,5 mm wybarwionego w masie firmy MAXIT. Kolor to jakiś żółty, podobno ładny. Właśnie przez to wybarwienie nie moge tego odać do hurtowni i szukam kogoś kto ma do zrobienia jakąś altankę lub inny mały domek albo może ścianę a potem będzie to malował.U nas przyjęliśmy technologię tynk+malowanie natomiast wybarwienie miało nas ustrzec przed ewentualnym wychodzeniem białego tynku gdyby coś gdzieś odprysnęło.Gorąco polecam. A i jeszcze chciałem sie podputać o namiary na jakąś ziemię pod trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 15.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 jakby ktos jeszcze chcial namiar na ziemie pod trawnik z czarza... zgloscie sie na forum to wysle na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 15.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy ktoś korzysta z usług firmy Asnet?Mieliśmy na budowę pierwszą kradzież, ktoś buchnął nam palety. Łatwe pieniądze, bo wystarczy podjechać do pierwszego skupu i nikt nie pyta, skąd te palety są. Przykre. Sąsiedzi snują teorie spiskowe, że jak pracowała ekipa, z którą nie tak dawno się rozstaliśmy w średnio miłej atmosferze, to nie ginęły ani pozostawione papierosy, ani stojący na parapecie czajnik bezprzewodowy. Ja jestem daleka od posądzania kogokolwiek, ale chyba najwyższy czas jakoś się zabezpieczyć, stąd moje pytanie o Asnet. Wiem, że nie jest najtańszy. Nie chodzi mi o cenę, ale o skuteczność. Macie jakieś doświadczenia? Jak ich oceniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts