Graczyk 15.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy ktoś korzysta z usług firmy Asnet? Mieliśmy na budowę pierwszą kradzież, ktoś buchnął nam palety. Łatwe pieniądze, bo wystarczy podjechać do pierwszego skupu i nikt nie pyta, skąd te palety są. Przykre. Sąsiedzi snują teorie spiskowe, że jak pracowała ekipa, z którą nie tak dawno się rozstaliśmy w średnio miłej atmosferze, to nie ginęły ani pozostawione papierosy, ani stojący na parapecie czajnik bezprzewodowy. Ja jestem daleka od posądzania kogokolwiek, ale chyba najwyższy czas jakoś się zabezpieczyć, stąd moje pytanie o Asnet. Wiem, że nie jest najtańszy. Nie chodzi mi o cenę, ale o skuteczność. Macie jakieś doświadczenia? Jak ich oceniacie? Mam, współpracuję i jestem mega zadowolony. Interwencje szybkie i sprawne. Wiem bo sam się włamałem do siebie i patrol był dosłownie po 3-5 minutach. Do tego przyjazdy monterów do zakładania i zdejmowania czujek po malowaniu a przy tynkach zdjęli syrenę. Dodatkowo na czas budowy wypożyczenie systemu bezprzewodowego zainstalowanego w trakcie montażu okien wiec odpadło pilonowanie okienek. Faktycznie nie są najtańsi ale bardzo profesjonalnie załatwiają sprawę a po ustabilizowaniu domu (skończenie prac) minie umowa i się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 jakby ktos jeszcze chcial namiar na ziemie pod trawnik z czarza... zgloscie sie na forum to wysle na priv. Ja poproszę, tylko czy do Torunia dowożą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 15.09.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 jakby ktos jeszcze chcial namiar na ziemie pod trawnik z czarza... zgloscie sie na forum to wysle na priv. Ja poproszę, tylko czy do Torunia dowożą?[/quo te] tez bylbym chetny na ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 15.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 jakby ktos jeszcze chcial namiar na ziemie pod trawnik z czarza... zgloscie sie na forum to wysle na priv. A jakie ceny są za taką zimię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 15.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy ktoś korzysta z usług firmy Asnet? Mieliśmy na budowę pierwszą kradzież, ktoś buchnął nam palety. Łatwe pieniądze, bo wystarczy podjechać do pierwszego skupu i nikt nie pyta, skąd te palety są. Przykre. Sąsiedzi snują teorie spiskowe, że jak pracowała ekipa, z którą nie tak dawno się rozstaliśmy w średnio miłej atmosferze, to nie ginęły ani pozostawione papierosy, ani stojący na parapecie czajnik bezprzewodowy. Ja jestem daleka od posądzania kogokolwiek, ale chyba najwyższy czas jakoś się zabezpieczyć, stąd moje pytanie o Asnet. Wiem, że nie jest najtańszy. Nie chodzi mi o cenę, ale o skuteczność. Macie jakieś doświadczenia? Jak ich oceniacie? Nie wiem jaki jest Asnet. Korzystam z Solidu, za miesięczny monitoring biorą 50 zł netto. Jak do tej pory nie było problemów, czasem robotnicy zapomnieli hasła, albo w ogóle weszli nie wyłaczając alarmu i patrole były natychmiast. Miałem problem z centralką (fachowcy zalali i spalili), serwis był po trzech godzinach a naprawa (wymiana) nastąpiła w kolejnym dniu. Mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 15.09.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam A i jeszcze chciałem sie podputać o namiary na jakąś ziemię pod trawnik. Robert 668822181 - czarnoziem , torf ok 8m3 - 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi22 15.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 jakby ktos jeszcze chcial namiar na ziemie pod trawnik z czarza... zgloscie sie na forum to wysle na priv. jak cena tej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 15.09.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ZABUDOWA WNEK Czesc,pytanie: - czy ktos moglby dac namiar na jakas dobra firme/czlowieka od zabudowy wnek / szaf wnekowych - miejsce robienia zabudowy - BYDGOSZCZ-FORDON. - z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 15.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy ktoś korzysta z usług firmy Asnet Mam, współpracuję i jestem mega zadowolony. Interwencje szybkie i sprawne. Wiem bo sam się włamałem do siebie i patrol był dosłownie po 3-5 minutach. Do tego przyjazdy monterów do zakładania i zdejmowania czujek po malowaniu a przy tynkach zdjęli syrenę. Dodatkowo na czas budowy wypożyczenie systemu bezprzewodowego zainstalowanego w trakcie montażu okien wiec odpadło pilonowanie okienek. Faktycznie nie są najtańsi ale bardzo profesjonalnie załatwiają sprawę a po ustabilizowaniu domu (skończenie prac) minie umowa i się zobaczy. Ktoś jeszcze potwierdził Twoją opinię. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 16.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 co tak cicho na forum, umiera czy co, zadnych nowych twarzy, starzy sie juz wykruszaja - pobudowali. Czyzby budownictwo "siadlo" Ponawiam zapytanie, prosze o pomoc: ZABUDOWA WNEK Czesc, pytanie: - czy ktos moglby dac namiar na jakas dobra firme/czlowieka od zabudowy wnek / szaf wnekowych - miejsce robienia zabudowy - BYDGOSZCZ-FORDON. - z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 16.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pozwólcie zę jeszcze się podpytam czy ktoś z Was ma może glebogryzarkę taką z regulowaną głębokością "gryzienia". Byś może będziemy jeszcze zakładać trawnik tej jesieni i być może chętnie bym pożyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz29 16.09.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witamma ktoś z państwa namiary na piasek do posadzek maszynowychbardzo proszę o telefon pozdrawiam dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 16.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no i stało się. wybanowali mnie z forum za podpis czym się zajmuję. po tylu latach pisania, budowania i czytania MURATORA. mój poprzedni nick to PARTNER. jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy w sprawie elektryki, alarmów, telewizji, domofonów, kamer i innych spraw związanych z kabelkami to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 co tak cicho na forum, umiera czy co, zadnych nowych twarzy, starzy sie juz wykruszaja - pobudowali. Czyzby budownictwo "siadlo" Ponawiam zapytanie, prosze o pomoc: ZABUDOWA WNEK Czesc, pytanie: - czy ktos moglby dac namiar na jakas dobra firme/czlowieka od zabudowy wnek / szaf wnekowych - miejsce robienia zabudowy - BYDGOSZCZ-FORDON. - z gory dzieki Podaję namiary. Ta firma nam robiła w 2001 roku w mieszkaniu zabudowę przedpokoju. A pół roku temu szafę w sypialni i szafki w wiatrołapie. Bardzo chwalę i polecam. Bydgoszcz PRACOWNIA STOLARSKA \"KONDOR\" Włodzimierz Król ul. M.Kolbego 36 tel. 052 372 25 66 fax: 052 349 61 72 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pozwólcie zę jeszcze się podpytam czy ktoś z Was ma może glebogryzarkę taką z regulowaną głębokością "gryzienia". Byś może będziemy jeszcze zakładać trawnik tej jesieni i być może chętnie bym pożyczył. Nie mamy tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 co tak cicho na forum, umiera czy co, zadnych nowych twarzy, starzy sie juz wykruszaja - pobudowali. Czyzby budownictwo "siadlo" Żeby nie było, ze forum pada. Dariusz29 podaję namiary o piasek Żwirownia WOJDAL VIII 5642720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Czy ktoś korzysta z usług firmy Asnet? My mamy KARCZEWSKIego ochronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.09.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ziemię pod trawę wozi nam pan z naszej wsi bierze ją chyba z Lisiego Ogona. 12 ton 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 16.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pozwólcie zę jeszcze się podpytam czy ktoś z Was ma może glebogryzarkę taką z regulowaną głębokością "gryzienia". Byś może będziemy jeszcze zakładać trawnik tej jesieni i być może chętnie bym pożyczył. wypożyczalnia glebogryzarek jest na Łęczyckiej na terenie CHEMII. jak był długi weekend w maju to za 4 dni zapłaciłem 100 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 16.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 WITAM MA KTOŚ Z PAŃSTWA NAMIARY NA PIASEK DO POSADZEK MASZYNOWYCH BARDZO PROSZĘ O TELEFON POZDRAWIAM DARIUSZ "Wir-Bud" Zakładowa 5 Bydgoszcz 52 347 20 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts