BOMAN 29.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Aha, zapomniałam napisać, że teraz mieszkam w Bydgoszczy, w bloku, i mam tego serdecznie dosyć /kto mieszkał w bloku ten wie o co mi chodzi/ Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 29.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Wszystkich! [..]- chociaż grupę podkarpacką też podczytuję Małgosia Witaj To daleko emigrujesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 29.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam wszystkich po dłuuuuugiej nieobecności Jako, że nie tylko budową człowiek żyje mam sprawę: Poszukuje opiekunki do dziecka (6 m-cy) najlepiej z Murowańca lub okolic. Jesłi ktoś coś słyszał, kogoś zna, czy coś będe wdzięczny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 29.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 czyli jest nadzieja jaki masz profil okien? Może schuco ct70? s 8000 s- 6 kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 29.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś miał juz doczynienie z firma Darro- miesci sie na fordońskiej, interesuje mnie u mnich brama garażowa Noramsthala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 29.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś miał juz doczynienie z firma Darro- miesci sie na fordońskiej, interesuje mnie u mnich brama garażowa Noramsthala. Szwagier ma tą bramę. Jest bardzo zadowolony. My też zamówiliśmy. Montaż za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 29.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś miał juz doczynienie z firma Darro- miesci sie na fordońskiej, interesuje mnie u mnich brama garażowa Noramsthala. Szwagier ma tą bramę. Jest bardzo zadowolony. My też zamówiliśmy. Montaż za miesiąc. Czy zamówiłeś własnie w tej firmie?? czy gdzies indziej - zalezy mi na fachowej obsłudze przed i po zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 29.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś miał juz doczynienie z firma Darro- miesci sie na fordońskiej, interesuje mnie u mnich brama garażowa Noramsthala. My też mamy bramę Normstahla, ale jeszcze nie została zamontowana. Zamawialiśmy w Budropie na Nakielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 29.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 apropos... miał ktoś do czynienia z firmą BUDROP s.c. - Ul. Nakielska 45 ??? Tak, my zamawialiśmy u nich bramę garażową, drzwi wejściowe (już przyjechały, ale montaż dopiero za jakiś czas) i okna (na okna czekamy). Montowali nam w domu drzwi zastępcze. Wrażenia bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 29.09.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ja tak troszkę z innej beczki . Jakby ktoś zobaczył taki znak <jazda na suwak> W Bydgoszczy właśnie postawiono pierwsze takie znaki więc pewnie się na nie natkniecie . Pozdrawiam Popieram jazdę na suwak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 29.09.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy zamówiłeś własnie w tej firmie?? czy gdzies indziej - zalezy mi na fachowej obsłudze przed i po zakupie. Dokładnie tak. Zamawiałem w Darro. Fachowa obsługa przed: tak. Po- to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 29.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 i co zrobiliscie z drzwiami wejsciowymi??? zostawiliscie 230?? U nas w projekcie też było 230, ale obliżyliśmy otwory do poziomu 210, pod drzwi, które wcześniej wybraliśmy. No ale model (lub chociażby producenta) trzeba wybrać na etapie kładzenia nadproży, a mało kto myśli wówczas tak szczegółowo o wyborze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 29.09.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Jesli chodzi o drzwi, to sam jeszcze nie zamowilem, ale polecano mi firme Tessa z Lisiego Ogonu. Ogladalem u nic drzwi drewniane CAL. Wygladaly bardzo porzadnie jak na cene. Drzwi CAL są naprawdę solidnie zrobione. Mają ładne wzornictwo i są porządnie wykonane. Nie wiem jak sprawdzają się 'w praniu' - tzn. jak reagują na warunki atmosferyczne, jak pracują, ale CAL, Porta i Lutostański to fabryki, które wyrosły z tych samych korzenii (właściciele na początku pracowali razem), więc to ta sama, przyzwoita szkoła. Powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 29.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No właśnie, ja też siedzę nad oknami... My mamy w mieszkaniu okna z Simbudu (al. Jana Pawła II), profil salamander, od środka białe, na zewnątrz mahoń. Cenowo raczej nienajtańsze, ale jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 29.09.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 angel_&_yac - Rozumiem, że pod nickiem - zdjęcie waszego domku? Czy to "print screen" jakiegoś zdjęcia satelitarnego np z "google maps"? Też chciałbym taką fotkę. Ale coś się obawiam, ze pstryknęliście sobie lecąc samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 29.09.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 My także mamy drzwi wejściowe CAL (kupiliśmy w Tessie), i również zmniejszaliśmy do standardowych. Bramę Normshtala (kupiliśmy w UNI KAL-u). Okna z Inowrocławskiej M&S - świetna obsługa ew OknoPlusie świetna. Polecam więc Teraz męczę się z wyborem drzwi wewnętrznych, pewnie potrwa to kilka tyg znając mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 30.09.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 witam...zastanawiam sie nad wyborem drzwi zewnetrznych VITEX, KMT, GERDA z czego antywlamaniowe tylko VITEX, reszta jest z certyfikatami na zamki.W VITEX za antywlam zaplace do 3k a w GERDA zaczynaja sie od 3k...nie wiem czy ta GERDA nie jest przereklamowana...jakies sugestie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 30.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 zastanawiam sie nad wyborem drzwi zewnetrznych VITEX, KMT, GERDA Ja z kolega z osiedla mamy KMT od roku. Jak narazie wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 30.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 witam... zastanawiam sie nad wyborem drzwi zewnetrznych VITEX, KMT, GERDA z czego antywlamaniowe tylko VITEX,[...] A ja się zastanawiam po co drzwi antywłamaniowe w domu, skoro można kopnąć okno w drzwiach tarasowych i jest się w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 witam... zastanawiam sie nad wyborem drzwi zewnetrznych VITEX, KMT, GERDA z czego antywlamaniowe tylko VITEX,[...] A ja się zastanawiam po co drzwi antywłamaniowe w domu, skoro można kopnąć okno w drzwiach tarasowych i jest się w środku. Jestem tego samego zdania. Poza tym mam alarm, więc to już chyba wystarczy. Kolejna rzecz to to, że większość ludzi zamawia okna tarasowe z ruchomą belką, które są jeszcze łatwiejsze do sforsowania niż te ze stałą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts