alex_ 08.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wczoraj dostalem wiadomość, że w przyszlym tygodniu będę zamykal stan surowy czyli będzie montaż okien, drzwi zewn. i bramy garażowej ... już nie mogę się doczekać. ... a ile kasy pójdzie RobertEs to które te okna w M&S czy Oknowid, bo też musimy zamawaiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wczoraj dostalem wiadomość, że w przyszlym tygodniu będę zamykal stan surowy czyli będzie montaż okien, drzwi zewn. i bramy garażowej ... już nie mogę się doczekać. ... a ile kasy pójdzie RobertEs to które te okna w M&S czy Oknowid, bo też musimy zamawaiać Ja zamówilem M&S. Jezeli chcesz tez z tej firmy to się spiesz, bo przedlużyli do 14 marca fajną promocję i teraz są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 08.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ludzie POMOCY!!!!!Potrzebuje wykonawcy na dom jednorodzinny. Prześlijcie jakieś namiary. PLEASE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam. Ja na razie tylko budowlaniec - gawędziarz ale poważnie rozważam możliwość kupna działki i pobudowania się. Nie wiem tylko gdzie szukać, od czego zacząć itp. czekam na rady Pozdrawiam z Bydgoszczy Maciej My znaleźlismy super oferte w ANONSACH...bez zadnych pośrerdników... Jak znajdziesz...TO MIEJSCE....to juz pójdzie z górki ! POWODZENIA...chętnie służę radą dla poczatkujacego inwestora...jak będziesz w potrzebie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 08.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 My również w Anonsach. Pierwsza i jedyna działka, którą oglądaliśmy jest teraz naszą działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Jutro jadę odebrać POZWOLENIE NA BUDOWĘ! Hurrrrrrra! Aga...dam Ci jutro namiary na priva...na dobrego i taniego geodetę...musze zrobić porządek w fakturach i znaleźć namiary na NIEGO ....Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 My również w Anonsach. Pierwsza i jedyna działka, którą oglądaliśmy jest teraz naszą działką GRATULUJE !!! I TO JEST TO! (u nas tez została ta pierwsza...jedyna..) Chętnie służę pomocą....jak narazie do etapu... " STAN SUROWY ZAMKNIĘY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.03.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja zamówilem M&S. Jezeli chcesz tez z tej firmy to się spiesz, bo przedlużyli do 14 marca fajną promocję i teraz są tańsze. Ok też zamawiam u nich, ale tanio skóry nie dałam, bo dostanę zameczki w klamkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak2 09.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam wszystkich z Grupy Bydgosko-toruńskiej:)Budujemy dom w miejscowości Kijewo Królewskie. Mamy stan surowy otwarty. Czekamy na wiosnę, żeby ostro ruszyć do pracy na budowie. Może uda sięw tym roku wprowadzić...Pozdrawiamy wszystkichAmbroszkiczteroosobowa rodzinka z przewagą mężczyzn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam wszystkich z Grupy Bydgosko-toruńskiej:) Budujemy dom w miejscowości Kijewo Królewskie. Mamy stan surowy otwarty. Czekamy na wiosnę, żeby ostro ruszyć do pracy na budowie. Może uda sięw tym roku wprowadzić... Pozdrawiamy wszystkich Ambroszki czteroosobowa rodzinka z przewagą mężczyzn:) Witamy a w którym kierunku się do Ciebie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 09.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja zamówilem M&S. Jezeli chcesz tez z tej firmy to się spiesz, bo przedlużyli do 14 marca fajną promocję i teraz są tańsze. Ok też zamawiam u nich, ale tanio skóry nie dałam, bo dostanę zameczki w klamkach Slyszalem już, że mieliście pomiary okien na budowie. Rozmawialem z gościem w M&S z Inowroclawskiej. Bedzie u mnie w poniedzialek na montażu okien. PS Dzisiaj widzialem, że roboty na dachu ruszyly pelną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.57 09.03.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Alex! tymi zamkami w klamkach to mnie powaliłaś kompleksów można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak2 10.03.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam wszystkich z Grupy Bydgosko-toruńskiej:) Budujemy dom w miejscowości Kijewo Królewskie. Mamy stan surowy otwarty. Czekamy na wiosnę, żeby ostro ruszyć do pracy na budowie. Może uda sięw tym roku wprowadzić... Pozdrawiamy wszystkich Ambroszki czteroosobowa rodzinka z przewagą mężczyzn:) Witamy a w którym kierunku się do Ciebie jedzie Z Bydgoszczy w kierunku Dąbrowy Chełmińskiej Unisławia A z Torunia kierunek na Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.03.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam wszystkich z Grupy Bydgosko-toruńskiej:) Budujemy dom w miejscowości Kijewo Królewskie. Mamy stan surowy otwarty. Czekamy na wiosnę, żeby ostro ruszyć do pracy na budowie. Może uda sięw tym roku wprowadzić... Pozdrawiamy wszystkich Ambroszki czteroosobowa rodzinka z przewagą mężczyzn:) Witamy a w którym kierunku się do Ciebie jedzie Z Bydgoszczy w kierunku Dąbrowy Chełmińskiej Unisławia A z Torunia kierunek na Gdańsk. Dokładnie przeciwny kierunek do Murowańca, Białych Błot i Zamościa Też chcemy w tym roku się wprowadzać , a siła mężczyzn na budowie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jutro jadę odebrać POZWOLENIE NA BUDOWĘ! Hurrrrrrra! Aga...dam Ci jutro namiary na priva...na dobrego i taniego geodetę...musze zrobić porządek w fakturach i znaleźć namiary na NIEGO ....Pozdrawiam.. Oki, czekam. Robert, alex ale u Was tempo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak2 10.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 do alex_ To dzieli nas "kawałek" drogi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 do alex_ To dzieli nas "kawałek" drogi... Pozdrawiam pytałam bo my po sąsiedzku na kawę już pól roku się umawiamy i może w tym się uda Pozdrawiam i może kiedyś wypożyczę tą męską siłę do prac na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jutro jadę odebrać POZWOLENIE NA BUDOWĘ! Hurrrrrrra! Aga...dam Ci jutro namiary na priva...na dobrego i taniego geodetę...musze zrobić porządek w fakturach i znaleźć namiary na NIEGO ....Pozdrawiam.. Oki, czekam. Robert, alex ale u Was tempo!!! Aga a byłaś zobaczyć , bo jak na moje to się ślimaczy a dalej nie wiem co, styropian, okna, tynk zew. instalacje nastał lekki chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 10.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jutro jadę odebrać POZWOLENIE NA BUDOWĘ! Hurrrrrrra! Aga...dam Ci jutro namiary na priva...na dobrego i taniego geodetę...musze zrobić porządek w fakturach i znaleźć namiary na NIEGO ....Pozdrawiam.. Oki, czekam. Robert, alex ale u Was tempo!!! Aga a byłaś zobaczyć , bo jak na moje to się ślimaczy a dalej nie wiem co, styropian, okna, tynk zew. instalacje nastał lekki chaos Bez przesady. Aguś zobaczysz ... fundamenty, ściany i dach przy dobrych wiatrach postawisz bardzo szybko - tym bardziej ze zaczynacie na wiosnę i pogoda będzie temu sprzyjala My musieliśmy szaleć przy kilkunastosopniowych mrozach Wszystko do nadrobienia !!!!! U nas teraz dopiero zaczynają się "schody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dosia1 10.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 witam wszystkich budujących z okolic Bydgoszczy.Poszukuję sprawdzonego architekta wnętrz i architekta krajobrazu.Rozpoczynamy lada moment budowę domu i na etapie projektu pilnie potrzebujemy konsultacji. Pozdrawiam Dosia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts