nastka79 20.11.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 szczerze mówiąc, to patrząc z boku na tę naszą wannę trochę rozczarowuje, ale z góry wygląda piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 20.11.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://www.klamkiplusdrzwi.pl/grafika/obrazki/klamki/klamki_linea_cali//male/gemma_violet_cr.jpghttp://www.klamkiplusdrzwi.pl/grafika/obrazki/klamki/klamki_linea_cali//male/veronica_galka_oz.jpghttp://www.klamkiplusdrzwi.pl/grafika/obrazki/klamki/klamki_linea_cali//male/diamante_om.jpghttp://www.klamkiplusdrzwi.pl/grafika/obrazki/klamki/klamki_linea_cali//male/havana_1090_swar.jpg Wstawiają mi właśnie drzwi, więc zerkam na klamki Ja nie mogę jakie cuda można dostać! pikne wanny i brodzik... a ja szukam drzwi do prysznica okazuje się że wybór jest wręcz ogromny, w końcu to TYLKO drzwi do wnęki, 1 tafla, bez udziwnień... Ale jak pytam o drzwi szerokości 70 cm to mam tylko Riho lub Novellini w przedziale cenowym do 2 tys.... No a jak jeszcze pytam o profile czy zawiasy w kolorze mosiądzu, to nie mam w ogóle takiej opcji Tak więc mój wybór jest mocno ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 20.11.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No tak, ale budowlaną też do czegoś muszę podłączyć nieprawdaż? Ja dla przykładu musiałem kupic 100 m2 YkY i podłączałem się do najbliższej skrzynki, u sąsiada. Nie było innej opcji (poza czekaniem tych 24 m-cy - u mnie de fact trwało to 11 m-cy) pzdr. Ale oni Ci dali jakiś papier/zapewnienie, że jak to zrobisz to Ci to włączą do sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 21.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ale oni Ci dali jakiś papier/zapewnienie, że jak to zrobisz to Ci to włączą do sieci? Tak. Najpierw osobne warunki na prunt budowlany, a po podpięciu licznika przez mojego elektryka, podpisaną umowę na dostawę energii na rok w taryfie budowlanej (nie pamiętam nazwy). Opłaty były ryczałtowe. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 22.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Kochani! Może ktoś do swojego gniazdka chciałby przygarnąć pieska? Otóż przybłąkał się około roczny HUSKY do mojej mamy na wsi. Samiec. Jest zadbany, zdrowy, wesołek taki - z dzieciakami szaleje. Śliczny!!! Później wrzucę jakieś zdjątko - teraz nie mam zbytnio czasu. Szukają od tygodnia jego właściciela ale nikt w okolicy nie miał takiego psa, myślimy, że ktoś jadąc przez tę wieś wyrzucił go z samochodu. To i tak lepiej niż przywiązać do drzewa. Dzieciaki chciały go sobie zatrzymać - ale niestety mają już dwa rasowe kundle. Jeśli więc ktoś byłby zainteresowany - proszę o kontakt. I taka dygresja tylko - pies to nie jest zabawka, którą można wyrzucić. A Hasky potrzebują trochę uwagi i mają swój charakterek. Ponoć Tak więc prześpijcie się z decyzją i ew skontaktujcie się ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 23.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 I taka dygresja tylko - pies to nie jest zabawka, którą można wyrzucić. A Hasky potrzebują trochę uwagi i mają swój charakterek. Ponoć Tak więc prześpijcie się z decyzją i ew skontaktujcie się ze mną. haskacze oprócz uwagi potrzebują bardzo dużo ruchu - biegi obok roweru lub ciąganie wielkiej opony na spacerku bo inaczej przeniosą energię na jakiś sprzęt na działce lub w domu i później się mówi że głupi pies bo niszczy i wywozi się go do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 23.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 http://images49.fotosik.pl/33/0957ece87c07dbcam.jpg To ten piesek, o którym wspominałam... _Partner masz oczywiście rację niestety nie wszyscy podejmują decyzje z rozsądku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 23.11.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 No niestety, biedny psiak. Dori, a mama u weta z psem była? Może ma chip? Niestety husky to rasa, która lubi wiać i potrafi na spacerze lecieć na oślep i tak może dolecieć wiele kilometrów od miejsca zamieszkania. Gdzieś w necie jest podobno strona samych zaginionych husky właśnie. Ja dysponuję kontaktem do osoby, która ma zamiar wydać trzy rasowe koty syberyjskie w wieku od roku do trzech (razem lub osobno), zadbane, zdrowe. Opis i zdjęcie każdego mogę wysłać na maila. Oferta dla osób, które kota będą wypuszczać na zewnątrz jedynie pod kontrolą, czyli w przypadku domu jednorodzinnego wchodzi w grę woliera lub inne zabezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 WitamDziś może temat niebudowlany ale szukamy małego rudego lub rudo-białego kotka do domu. Najchętiej kocura. Może ktoś coś słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 24.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Graczyk my mieliśmy takiego sympatycznego cudaka o rudo-czarno-białym futerku... Niestety przejechał go samochód. A wzięliśmy go ze schroniska na Grunwaldzkiej - mieliśmy go od małego.... W schronisku są prześliczne kociaki w różnym wieku. A psiaka nie chcesz? hihiiiiNaszą Sonię tez mamy ze schroniska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 24.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Skoro juz przestrzegam przed partaczami z Nakielskiej w Bydzi - to może Wy mi powiecie gdzie warto kupić kamień na kominek? Jak opinia np. o Brzozie? A może warto podjechać w inne miejsce? Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 24.11.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam Dziś może temat niebudowlany ale szukamy małego rudego lub rudo-białego kotka do domu. Najchętiej kocura. Może ktoś coś słyszał. Zajrzyj do wątku Mirki_t na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=75757&postdays=0&postorder=asc&start=0 Akurat nie widzę u niej chwilowo malucha w upatrzonym przez Was kolorze, ale może inny będzie tym wybranym szczęściarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dori a tę stronę może zobacz: Kamień na kominek mamy na dniach zamawiać w Solcu, kilka osób polecało, równiez na forum http://www.granit.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 25.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie mogę (właściwie to już nie chcę) dogadać się z moimi "dekarzami" i szukam kogoś kto poprawi i zrobi kilka tematów.1. mam do ocieplenia 3 lukarnie i co za tym idzie obróbki blacharskie na styku dach - ściana. Teraz dachówki dolegają do ścian więc byłoby trzeba je również przyciąć.2. zrobienie pasa nadrynnowego (wg nich nie należy do standardu i jest extra płatne). Rynny mi zamontowali, ale z daleka można dojrzeć zieleniejące łaty między rynną a dachówkami.3. po ociepleniu domu byłaby do zrobienia podpitka. Mam prośbę o poratowanie namiarem do kogoś, kogo ocieplenie lukarni nie przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 25.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 byłaby do zrobienia podpitka. . to lubi wielu budowlańców ale nie uogólniajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 25.11.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Przeglądając dzienniki budowy przypominam sobie, że ktoś miał w swoim dzienniku taki fajny spis etapów do zrobienia/załatwienia - chciałbym wrzucić takowy do swojego dziennika, ale nie mogę znaleźć u kogo to było - czy jakaś dobra dusza mogłaby mi wskazać? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 26.11.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Choć to nie z dziennika, ale może to się przyda: "Kompletny harmonogram prac." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 26.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Graczyk my mieliśmy takiego sympatycznego cudaka o rudo-czarno-białym futerku... Niestety przejechał go samochód. A wzięliśmy go ze schroniska na Grunwaldzkiej - mieliśmy go od małego.... W schronisku są prześliczne kociaki w różnym wieku. A psiaka nie chcesz? hihiiii Naszą Sonię tez mamy ze schroniska:) Niestety na psa uczulony jest nasz Maciej a na kota nie. W schronisku rzaden kotek nie powiedział narazie do nas "weź mnie do domu" i dlatego szukamy gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 26.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Choć to nie z dziennika, ale może to się przyda: "Kompletny harmonogram prac." O totototo! Dzięki Jerzy! Właśnie ten spis widziałem u kogoś w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 27.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 byłaby do zrobienia podpitka. . to lubi wielu budowlańców ale nie uogólniajmy zgadzam się, bo jak będę na etapie podbitki to chętnie odprężę się przy czymś schłodzonym... ale to odległa przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts