kola1719501112 08.12.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Zakład Usługowo-Handlowy z ulicy Zacisze 24 w Bydgoszczy Bardzo ostrzegam wszystkich przed tą firmą instalacji hydraulicznych. Wpisuję na kartkę z hasłem "partacze" Dzięki Może jeszcze ktoś ma jakieś doświadczenia wodno - kanalizacyjne? Strasznie zależy nam, żeby to grało i buczało Polecam Centralbud z Toruńskiej. Robią wszystko od a do z i służą każdą wiedzą. Cenowo też są rozsądni i ze wszystkim dostosowywują się do klienta. Najlepiej rozmawiać tam z p. Wiśniewskim -tel do niego na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 08.12.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 możecie polecić sklep z oknami dachowymi? najlepiej jak by był duży wybór i tanio My kupowaliśmy w Dach i Styl w Łochowicach, ale tam mają głównie Veluxy. Cenowo ok. Niestety nie kojarzę jakiejś firmy, która miałaby kilku producentów, choć... Betor na Ołowianej ma Veluxa, Fakro i okna z jeszcze jednej firmy, które były tańsze niż Velux i Fakro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 08.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Czy ktoś z Was ma może namiary na godnego polecenia serwisanta Viessmann'a?Nasz serwisant o ile dojedzie jest ok, ale niestety z dojazdem różnie bywa, takie przypadki losowe stają na jego drodze, że czas na zmianę fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 08.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Czy ktoś z Was ma może namiary na godnego polecenia serwisanta Viessmann'a? Nasz serwisant o ile dojedzie jest ok, ale niestety z dojazdem różnie bywa, takie przypadki losowe stają na jego drodze, że czas na zmianę fachowca. namiary wyslalem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 08.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Slawas dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.12.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 zadzwoń do firmy Proterm 0-52 373-99-70. Oni handlują Viesmannem to pewnie doradzą jakiegoś dobrego serwisanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 09.12.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Agnieszko raczej o opinię zadowolonego klienta nam chodziło. Serwisantów na Bydgoszcz i okolice akredytowanych przez Viessmanna nie ma zbyt wielu. Co do naszego nie możemy mieć zastrzeżeń odnośnie jego fachowości czy wiedzy, ale terminowość i słowność to zupełnie inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 09.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zakład Usługowo-Handlowy z ulicy Zacisze 24 w Bydgoszczy Bardzo ostrzegam wszystkich przed tą firmą instalacji hydraulicznych. Wpisuję na kartkę z hasłem "partacze" Dzięki Może jeszcze ktoś ma jakieś doświadczenia wodno - kanalizacyjne? Strasznie zależy nam, żeby to grało i buczało Polecam Centralbud z Toruńskiej. Robią wszystko od a do z i służą każdą wiedzą. Cenowo też są rozsądni i ze wszystkim dostosowywują się do klienta. Najlepiej rozmawiać tam z p. Wiśniewskim -tel do niego na priv. dwa proste słowa: dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 10.12.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zakład Usługowo-Handlowy z ulicy Zacisze 24 w Bydgoszczy Bardzo ostrzegam wszystkich przed tą firmą instalacji hydraulicznych. Wpisuję na kartkę z hasłem "partacze" Dzięki Może jeszcze ktoś ma jakieś doświadczenia wodno - kanalizacyjne? Strasznie zależy nam, żeby to grało i buczało Polecam Centralbud z Toruńskiej. Robią wszystko od a do z i służą każdą wiedzą. Cenowo też są rozsądni i ze wszystkim dostosowywują się do klienta. Najlepiej rozmawiać tam z p. Wiśniewskim -tel do niego na priv. dwa proste słowa: dziękuję Jak brzmi to drugie słowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 10.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam po dłuższej przerwie. Zaczynam wykończeniówkę, która zaczyna wykańczać Właśnie utknąłem na kominku. Szukając namiarów przyzwoitym fachowców od obudowy kominków trafiłem na gości z ul. Gdańskiej. Zacząłem szukać i okazało się, że na Gdańskiej jest ich kilku i nie wiem, który z nich jest dobry i niedrogi. Pomóżcie i poratujcie jakimś namiarem na fachowca od kominków. Na razie zwiedziłem wystawkę LAUa. Ładnie i baardzo drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 10.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 majcher,sprobuj ardor. taniej od laua i sa ok. swoja droga lau przegina z cenami... ostrzegam przed chalupnikami... sporo ich, co drugi to byly pracownik laua a jak cos bedzie zle to nawet nie odbierze telefonu... a komplikacje/koszta naprawy w przypadku kom sa takei ze nie warto brac ryzyko i sie laszczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 10.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zakład Usługowo-Handlowy z ulicy Zacisze 24 w Bydgoszczy Bardzo ostrzegam wszystkich przed tą firmą instalacji hydraulicznych. Wpisuję na kartkę z hasłem "partacze" Dzięki Może jeszcze ktoś ma jakieś doświadczenia wodno - kanalizacyjne? Strasznie zależy nam, żeby to grało i buczało Polecam Centralbud z Toruńskiej. Robią wszystko od a do z i służą każdą wiedzą. Cenowo też są rozsądni i ze wszystkim dostosowywują się do klienta. Najlepiej rozmawiać tam z p. Wiśniewskim -tel do niego na priv. dwa proste słowa: dziękuję Jak brzmi to drugie słowo?? reklam Plusa nie oglądasz? http://www.reklamy.plusgsm.pl/reklamatv148.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 11.12.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nie no oczywiście, że oglądam tylko nie wiedziałem, że oni także tutaj się reklamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 11.12.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 majcher, sprobuj ardor. taniej od laua i sa ok. swoja droga lau przegina z cenami... ostrzegam przed chalupnikami... sporo ich, co drugi to byly pracownik laua a jak cos bedzie zle to nawet nie odbierze telefonu... a komplikacje/koszta naprawy w przypadku kom sa takei ze nie warto brac ryzyko i sie laszczyc... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 11.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 jakiej firmy styropian polecacie i gdzie mozna w fajnych cenach kupic?? moze jakies promocje w naszych marketach są??styroipan do ocieplenia budynku... wlasnie dac 10 czy 15 cm??? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość OtoKero 11.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Osielsko ul. Blacharska bodaj 7 lub 9.To jest producent, umiesz rozmawiać to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 13.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 w toruniu na lipnowskiej, producent styropianu Prostyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 13.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Jeżeli potrzebujesz większą ilość sugeruję poszukać np. na allegro Znajdziesz tam kilka hurtowni które jadąc na minimalnej marży stawiają na ilość... Ja sam szukałem po naszych marketach, betorach, wodanach i innych hurtowniach i oferty z internetu nikt nie przebił (może źle szukałem...?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon28 13.12.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Czy moze ktos ma namiary albo zna jakiegos dobrego wykonawce od kominka?Z gory dziekuje podejdz do firmy na krolowej jadwigi (w suterenie), nazwy niestety nie pamietam. odradzam zas korzystanie z firmy lau. to jest kamieniarz, ktory probuje polapac wszystkie sroki za ogon. jego ekipy sa bardzo, ale to b. cienkie jesli chodzi o montaze, poza tym jego ceny odpowiadaja chyba ich mniemaniu o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 14.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 leon...to co polecasz w "suterenie" to wlasnie ardor, robili u mnie, sa ok... co do laua to zrazila mnie ich cena, ale powiem ze ludzie sobie go chwala, wiec jesli ktos jest gotow zaplacic baaaaardzo duzo za dobre samopoczucie - to prosze bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts