Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

Ja na pewno nie uwierzę :lol:

Wiem piotrulex, że Ty wszystko miałeś najtaniej i najlepiej.

a to dobrze

to moze ja tez w to uwierze

ciesze sie ze wiesz lepiej niz ja ile za co placilem i jak jest to wykonane :o

mi wystarczy, ze jest tanio i dobrze, nie mam ambicji aby bylo najtaniej i najlepiej :wink:

• Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość OtoKero

Hmmm, to Ty masz cholernego pecha w życiu. Nawet jak tego nie chcesz to i tak jest najtaniej i najlepiej. Tak widać to na forum.

Ja natomiast nie mam ambicji ścigać się z nikim ani na jakość ani na wartość cenową.

Kurde mam kuzyna w Toruniu ale on ciągle narzeka na ceny - może to inny Toruń?

Hmmm, to Ty masz cholernego pecha w życiu. Nawet jak tego nie chcesz to i tak jest najtaniej i najlepiej. Tak widać to na forum.

Ja natomiast nie mam ambicji ścigać się z nikim ani na jakość ani na wartość cenową.

Kurde mam kuzyna w Toruniu ale on ciągle narzeka na ceny - może to inny Toruń?

1. tak jak wyraznie napisalem mam tanio i dobrze a nie najtaniej i najlepiej

2. nie jestem z tych co narzekaja, raczej przeciwnie, kipie optymizmem, szczesliwy ze mnie czlowiek

3. moze kuzyn ma za duze ambicje i za niskie zarobki. ja nie mam ani jednego ani drugiego a za to duze szczescie :wink:

Najbardziej taki temat ciagna frustraci, ktorzy wydali kuuuuupe kasy i chca jakos sie usprawiedliwic przed samym soba. zdajesz sobie z tego sprawe?

Serdecznie pozdrawiam i pozwole sobie uciec z tej grupy Bydgoskiej :wink: do momentu jak znow bede mial nieco ochoty na nic nie wnoszaca pisanine :D

Gość OtoKero

"3. moze kuzyn ma za duze ambicje i za niskie zarobki. ja nie mam ani jednego ani drugiego a za to duze szczescie"

Ja jako osoba parająca się handlem mam do czynienia z takimi co też mają nie najniższe zarobki. Na swój jednak użytek nie nazywam ich szczęściarzami ale sępami. Zanim wydadzą złotówkę tio napsują krwi niejednemu człowiekowi.

A Twoja "tanizna i super jakość" leje się z forum więc nie zaprzeczaj jak dzieciak, który ukradł lizaka.

Gość OtoKero

Kryzys gospodarczy nie jest "dobrem" wszech i ogólnie panującym z nadania przez kogokolwiek czy cokolwiek.

Kryzysem można w gospodarce nazywać brak pracy - widocznie budowlańcy jeszcze takowego braku pracy nie doświadczają zatem szukanie obniżek cenowych za ich usługi jest jakoby bez uzasadnienia:-)

Rozbieżność cenowa na dzisiaj jest duża jak we wszystkich branżach.

Witam,

czy ktoś z Was nie ma na zbyciu rozdzielni budowlanej? :)

Znaczy się skrzynki z gniazdami, bezpiecznikami i miejscem na licznik?

Chodzi Ci o taką skrzynkę elektryczną budowlaną? Bo jeśli tak, to my mamy. Właśnie Enea podłączyła nas do swojej 'oficjalnej' skrzynki i mamy na sprzedaż tę, za pomocą której byliśmy podłączeni do skrzynki sąsiada. W weekend mogę zrobić zdjęcie i wkleić. Skrzynka jest z licznikiem, ale licznik chcemy zachować.

Kryzys gospodarczy nie jest "dobrem" wszech i ogólnie panującym z nadania przez kogokolwiek czy cokolwiek.

Kryzysem można w gospodarce nazywać brak pracy - widocznie budowlańcy jeszcze takowego braku pracy nie doświadczają zatem szukanie obniżek cenowych za ich usługi jest jakoby bez uzasadnienia:-)

Rozbieżność cenowa na dzisiaj jest duża jak we wszystkich branżach.

Ja nie szukam obniżek - ja szukam ekipy ze "zrównoważonym" cennikiem :)

np. gugx podał w jednej z sensownych wycen kwotę 4500 za wykonanie stropu - ja dostałem ofertę na strop filigran za 9000 (sama robocizna)...