Basia.K 23.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ps. sypnęło śniegiem na wsi - a u Was jak ? http://img291.imageshack.us/img291/183/noca1.th.jpg Ach, jak bajkowo... Sypnęło też w mieście i wczoraj też było pięknie, ale dziś już bardzo brzydkie roztopy... dobrze, że udało się nam na czas odeskować i pokryć papą dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 23.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pyciu, jaki bajkowy domek )))) Pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A ja się pochwalę: w dniu dzisiejszym zostałem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę numer 230/2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 23.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 http://img291.imageshack.us/img291/183/noca1.th.jpg Mam nieodparte wrazenie, ze wszystkie swiatla w domu i przed nim zapalono nieprzypadkowo Slicznie sie dom prezentuje. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja się pochwalę: w dniu dzisiejszym zostałem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę numer 230/2009 :) To gratulacje, teraz będzie już tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 24.02.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To gratulacje, teraz będzie już tylko gorzej Eeee tam... Ja z tych co widzą szklankę w połowie pełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To gratulacje, teraz będzie już tylko gorzej Eeee tam... Ja z tych co widzą szklankę w połowie pełną Czyli niepoprawny optymista Ale i tak nic nie przebije tego szczęścia, jak już się przeprowadzisz do nowego domku. Nawet ci wredni budowlańcy nie są w stanie tego zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 24.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czy może ktoś poradzić gdzie warto w Bydgoszczy uderzyć za dobrą w dobrej cenie bramą garażową segmentową i drzwiami zewnętrznymi? Jak na razie mam wycenę barmy wiśniowskiego 2400x2100 bez napędu 2900zł i drzwi KMT ok. 1900zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 24.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Michal, Mam nieodparte wrazenie, ze wszystkie swiatla w domu i przed nim zapalono nieprzypadkowo Slicznie sie dom prezentuje. Oczywiście, że nieprzypadkowo Ale zapewniam, że sniegiem sam nie sypałem A domek dziękuje wszystkim za komplementa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 24.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja się pochwalę: w dniu dzisiejszym zostałem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę numer 230/2009 :) Gratulujemy! To teraz będzie trochę pod górkę, a potem już poleci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angel__yac 24.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czy może ktoś poradzić gdzie warto w Bydgoszczy uderzyć za dobrą w dobrej cenie bramą garażową segmentową i drzwiami zewnętrznymi? Jak na razie mam wycenę barmy wiśniowskiego 2400x2100 bez napędu 2900zł i drzwi KMT ok. 1900zł. My mamy Normstahla, ale kupowaliśmy bramę o szerokości 5 metrów, z tego powodu była dość droga. Nie kojarzę niestety cen bram standardowych, ale wiem, że są naprawdę bardzo ładne i cieszą się dobrą opinią. Jeśli chodzi o drzwi KMT to chyba ciężko o jakąś sensowną konkurencję cenową, może Gerda??? My mamy drzwi zewnętrzne firmy AFB, to trochę inny produkt i trochę inna półka cenowa. Bramę i drzwi wejściowe kupowaliśmy w Budropie na Nakielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 24.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czy może ktoś poradzić gdzie warto w Bydgoszczy uderzyć za dobrą w dobrej cenie bramą garażową segmentową i drzwiami zewnętrznymi? Jak na razie mam wycenę barmy wiśniowskiego 2400x2100 bez napędu 2900zł i drzwi KMT ok. 1900zł. Ja kupowalem brame Hormana. Za podobna brame (bez drzwi), z napedem, 2 pilotami, montazem, max ociepleniem dalem ok 3600. Kupilem na Łęczyckiej - Nalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 24.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja kupowalem brame Hormana. Za podobna brame (bez drzwi), z napedem, 2 pilotami, montazem, max ociepleniem dalem ok 3600. Kupilem na Łęczyckiej - Nalazek. O, to ja nieźle przepłaciłem w styczniu ub.r. Za zwykłą panelową, pojedyńczą (jakieś 2,5 m) z ociepleniem 2cm (max to chyba 4 cm?),okleiną złoty dąb, z jednym pilotem i siłownikiem musiałem zapłacić ok 5 tys. (w tym 500 pln montaż). Ale generalnie też polecam Hoermanna (choć niekoniecznie salon Nalazka z Łęczyckiej). Tylko trzeba pamiętać, że do siłowników Hoermana nie pasują inne niż macierzyste systemy zdalnego sterowania (np. nice nie jest kompatybilny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 24.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja się pochwalę: w dniu dzisiejszym zostałem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę numer 230/2009 :) no to gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 24.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czy może ktoś poradzić gdzie warto w Bydgoszczy uderzyć za dobrą w dobrej cenie bramą garażową segmentową i drzwiami zewnętrznymi? Sprobuj w Oknoplusie (Jagiellonska - Willa Gertruda). Maja tam bramy Novoferm, uzywam od pol roku, jestem zadowolony (brama 5m). Jesli chodzi o drzwi stalowe, to tez maja KMT. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 24.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czyli niepoprawny optymista Dokładnie... A dzisiaj na dodatek decyzja "się uprawomocniła" więc właściwie mógłbym zgłosić chęć rozpoczęcia robót Może w końcu ostatnia ekipa da wycenę, żebym mógł kogoś wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 25.02.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Czy może ktoś poradzić gdzie warto w Bydgoszczy uderzyć za dobrą w dobrej cenie bramą garażową segmentową i drzwiami zewnętrznymi? Jak na razie mam wycenę barmy wiśniowskiego 2400x2100 bez napędu 2900zł i drzwi KMT ok. 1900zł. Jeżeli chodzi o bramę zapraszam na PW natomiast w sprawie drzwi polecam Carpentera z Inowrocławskiej mam od nich ABF zewnętrzne i czekam na Polskone wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 27.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 http://img291.imageshack.us/img291/183/noca1.th.jpg Mam nieodparte wrazenie, ze wszystkie swiatla w domu i przed nim zapalono nieprzypadkowo Slicznie sie dom prezentuje. Michal albo ma bardzo prosta instalacje elektryczna - 1 wlacznik spoko chatka!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 27.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 albo ma bardzo prosta instalacje elektryczna - 1 wlacznik A pewnie, mam -"różnicowy" pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araska 28.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich co prawda to jest mój pierwszy post jednak od dawna obserwuję forum. Teraz zdecydowałam, że się ujawnienie, co prawda domu już stoi, budową zajmował się mąż (a on widocznie nie potrzebował porad) gdy przyszedł czas na aranżację domu i ogrodu ja przęjełam pałeczkę. tak się umówiliśmy Moje pierwsze pytanie dotyczy ogrdzenia oraz ogrodu. czy ktoś mógłby mi polecić kogoś kto zajmuję się ogrdzeniami, nie wiem sama jakie ono ma być kute albo ze wstawkami drewnianymi ( to drugie bedziej pasowałoby do stylu domu) oraz potrzebuję projektanta ogrdu, narazie interesuje mnie sam projekt może sama będę wykonawcą zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts